Eşimm neden böyle?????Lütfen okur musunuz.

Adam sosyal ağlarla bağlantı istemiyor demek ki.
Neden inatla silmiyorsunuz?

dondurulan face kendi kendine niye açılsınki.
neden ceza evinde olduğuyla ilgili kimse bişey sormasın diyedir belki

Şu kadar süre sonra tekrar aktifleşsin diye bi seçenek vardı yeni gördüm ondan oluyormuş kaldırdım o seçeneği sürekli açık..Yani zaten kimseyle konuşmam yazışmam onun facesi arkadaşlarıyla konuşmuşluğum yok yani

adamcagiz ya icerde biseyler duyuyor tedirgin olup tembihliyor ya da gercekten kimseyle gorusmek istemiyor.
istegini kirmayin tlf face ne varsa kapatin.
Allah tez zamanda kurtarsin

belki cezaevinde diye rahatsız oluyodur.
ya da kötüsünü düşünelim mesaj falan atacak biri olmasından ve senin görmenden korkuyordur.
ama bence cezaevinde olduğu için kapatmak istemesi daha olası.

Dondurulan face kendi kendine açılıyor artık, bir seçenek var o işareti kaldırmazsan açılmıyor.
onu bilmiyodum, önceden yoktu öyle bi seçenek

Zaten saklayacak birşeyi olsa face şifresini bilmezdiniz. İçinde bulunduğu durum yüzünden istemiyordur. Adam cezaevine girmiş, o psikoloji kolay değil, şimdi duyan herkes mesaj atar neden inat ediyorsunuz ki kapatmamak için? Yaptığınız doğru değil. İnsanlar birbirine saygılı olmalı.

Allah tez zamanda eşinizin çıkmasını nasip etsin size de sabır ve güç versin. Bence ne istiyorsa yapın. Adam zaten sıkıntı içinde ona ekstra sorun yüklememek lazım.

erkekler arkadaşları arasında bazen çok küfürlü falan konuşuyor
onun arkadaşları da öyleyse hani eski arkadaşları falan küfürlü bişey falan yazan olur diye
ya da birileri onun sen olduğunu düşünüp rahatsız ederler diye endişeleniyordur
aklıma başka bişey gelmedi benim.. gebe halinle takma herşeyi kafana

insanların sorularından çekınıyor da olabilir. E kapatın içi rahat etsın madem

Haklısınız hamilelikten belki de güvenmediğimden değil acaba benim bilmediğim bir suçtan mı yatıyo benden mi saklıyor diye hamileyim diye düşündüğüm için açık bıraktım

Haklısınız. Ben sadece acaba şu an cezaevinde olmasının başka bir nedeni var benden mi gizliyor yada fazla mı yatacak hamileyim diye söylemiyordur belki öyle düşündüğüm için kapatmadım.Benim de aklımdan başka türlü bişey geçmedi zaten.Yalnış mı yapıyorum açık tutmakla.

Zaten psikolojisi bozulmuştur orda.normal davranmasını bekleme. Sende kapat içi rahat etsin.

insanların durumuyla ilgili yorum yapmasını istemiyor olabilir.

Oradaki psikoloji ile de öyle söylüyor olabilir ama ben çok şüpheci bir insanım.
Bana o kadar ısrarla eşim söylese ben asla kapatmam takipte kalırım.
İnşallah sadece psikolojisi nedeni ile öyle diyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…