• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşimle yumurtlama döneminde ilişki yaşayamıyoruz;(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hacer3426

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
1.082
580
123
Bu ay klomen kullandım çatlama iğnemi oldum ama dr ilişki dedi bu akşam için maalesef yapamadık. Daha önce erken çatlağı içim bugün öğlen yapıp gece bir daha yaparız dedik ama olmadı işte. Yani illaki tüp bebek mi deneyeceğiz. Ona dedim bak iç pekmez bal falan ama gerçek yok dedi. Böyle olunca boşa uğraşmış gibi hissediyorum ve çok sinirleniyorum. Bu durumu yaşayan başka kimse yok mu? Yumurtlama olduğunda ilişki günleri gelince adam psikolojik sanırm olmuyor birtürlü.

Bu ay klomen kullandım çatlama iğnemi oldum ama dr ilişki dedi bu akşam için maalesef yapamadık. Daha önce erken çatlağı içim bugün öğlen yapıp gece bir daha yaparız dedik ama olmadı işte. Yani illaki tüp bebek mi deneyeceğiz. Ona dedim bak iç pekmez bal falan ama gerçek yok dedi. Böyle olunca boşa uğraşmış gibi hissediyorum ve çok sinirleniyorum. Bu durumu yaşayan başka kimse yok mu? Yumurtlama olduğunda ilişki günleri gelince adam psikolojik sanırm olmuyor birtürlü.
baski yapmama gerekir çünkü psikolojik olarak yapamiyorlar yapsalar bile kafa olarak rahat değiller sana tavsiyem yumurtlama günlerini eşine söyleme o gece süslen birşeyler yap onun haberin olmasın zaten eğer eşinizde sperim sıkıntısı varsa günde iki defa yapmak doğru değil gün aşırı olması lazım

Saol canım eşimde sorun yok ama dün gece 12 de ilişki olsun demişti dr.biz öğlen 12 de yapabildik. Okadar klomen kullandım Çatlatma iğnesi ama boşuna yani. O günleri mecbur biliyor o da dr gittim çünkü bununniçin her aşamayı biliyor.

Bende doktorun dediği 3 iliskiden 2sini yapabildim sadece çünkü yatılı misafirim geldi napalım kısmet. Görev haline dönüşünce erkeklerde duraksıyorlar malesef.. Biraz rahat olmalısınız. Anlamadigim birşey var doktorlar gün aşırı der neden aynı gün 2 kez yapmak istediniz ki?

Bir yaştan sonra erkekler için de günde 2 kez ilişkiye girmek kolay değil. Sadece görev baskısından değil sık ilişki yüzünden de olmamış olabilir. Ayrıca kaygılanmayın sperm için 12 saatlik süre çok önemli değil. Sizin stresinizi de anlıyorum, çünkü sürekli ilaç alan, o rahatsız muayenelere giden sizsiniz ama maalesef böyle aksilikler olabiliyor.

Şöyle anlatayım. Doktor gece 12 civarı dedi sonra gün aşırı dedi. Temmuzda bir kere daha klomen kullandım dr un dediklerine de uydum ama olmadı. Bellide yumurta çatlamadan önce içerde sperm olmalı diye düşündüm. Bide gece yaparız dedim kesin tutar yumurtayı yakalar🤣🤪 napayım valla belki olacak ama biz bir denk getiremiyoruz. Dediğin gibi ya misafir ya hastalık ya başka bir iş olmuyor bir türlü.

Back