Embriyolara genetik tarama yapılacak mı?Evet tüp bebek tedavisi
Ben rahat olsaydim buraya bu konuyu açarmıydım sizce farkındaysanız öneri istediğim için yazıyorum soruyorum işte ne yapmam gerektiğini bu üslubunuz doğru mu sizce doğru düzgün yapmayacaksınız görmezden gelip yazmayabilirsiniz.Ay ne diye kurcalıyorsunuz o zaman susun oturun o zaman işte.
Siz rahat o rahat, hayirli isler.
Bunlar akillarina bile gelmezAkraba evliliğiyse hangi tedaviyi görüyosunuz? Genetik taramalı embriyo ile tüp bebek tedavisi mi?
Aldatan herife napabilirsiniz ki, sanki mutfakta püf nokta onerisi istiyor.Ben rahat olsaydim buraya bu konuyu açarmıydım sizce farkındaysanız öneri istediğim için yazıyorum soruyorum işte ne yapmam gerektiğini bu üslubunuz doğru mu sizce doğru düzgün yapmayacaksınız görmezden gelip yazmayabilirsiniz.
Haklısınız galiba bende o şekilde düşünüyorum artık evet boşanamam akraba evliliği aileler arasında sorun olur diye korkuyorum eşimi seviyorum bide
Akraba evliliğinde kocanız sizi aldatmaya korkmuyorda siz boşanmaya mı korkuyorsunuz? Bırakın Allah aşkına. Ne yapacağınız konusunda fikir isteyip aynı zamanda asla boşanamam bi de üstüne çocuk yapacağım diyorsunuz. Susup oturacaksınız ve çocuk büyüteceksiniz o halde. Telefonu kurcalamayıda bırakın, eşiniz muhtemelen sağa sola yazmaya devam edecektir, bu durumu kabullenmeye bakın.Merhabalar, burda yeniyim neyi nasıl yapacağımı tam bilmemekle beraber buraya sıkıntılarımı yazıyorum umarım sizler tarafından görünür. 6 senelik evliyim. Aslında evliligiimizin baslarinda esime cok guvenirdim . bir gun oyle elime telefonunu alip bakim dedim. benden gizli sosyal medyada kizlara yazmis. yikildim resmen.sordugumda özür dileyip bir daha asla yapmayacağını söyledi. Fakat ben gene kaç defa bu tarz şeyler yakaladım gene yemin etti yapmayacağım dedi . Aileler araya girdi onlardan da özür diledi benim şuan ki sıkıntım şu ona asla güvenmiyorum artık nereye gitse ne yapsa acaba gene birine mi yazıyor biriyle mi konuşuyor diye düşünmekten kafayı yicem onada kendimede hayatı zehir ettim ne yapmam gerek sizden fikir almak istiyorum.
Haklısınız galiba bende o şekilde düşünüyorum artık evet boşanamam akraba evliliği aileler arasında sorun olur diye korkuyorum eşimi seviyorum bide
Yani burda bizim diyeceğimiz şeyi mutlaka sen de biliyorsundur ama kalbini rahatlatırz zannettiysen düzelir diyeceğimizi zannettiysen maalesef böyle insanlar değişmez. Karakteri kimse değiştiremez bence. 6 senelik evlilikte böyle yapıyorsa ileriyi düşünemiyorum. Tabiki tedavi ol ama çocuğu askıya al. İnsan güvenmediği birinden çocuk yapmamalı. Ben de çok kıskanç biriyim . Bence kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir. Sen kendi kendine sinir olup durursun hayatın zehir olur sadece. Hep onu kontrol edemezsin ki sonuçta. Eşin dedigin insan senden çok uzakta başka bir ülkede kizların arasında bile olsa sen gözün arkada kalmiyorsa kalbin rahat uyuyosan o zaman senin eşindir. Kimse kusura bakmasın aldatan birgün aldatilmayi beklesin. Yuvası bozmak istiyorsa bırak bozsun kendi eliyle. Bı de herşeyi delil olarak kaydet sakla.Merhabalar, burda yeniyim neyi nasıl yapacağımı tam bilmemekle beraber buraya sıkıntılarımı yazıyorum umarım sizler tarafından görünür. 6 senelik evliyim. Aslında evliligiimizin baslarinda esime cok guvenirdim . bir gun oyle elime telefonunu alip bakim dedim. benden gizli sosyal medyada kizlara yazmis. yikildim resmen.sordugumda özür dileyip bir daha asla yapmayacağını söyledi. Fakat ben gene kaç defa bu tarz şeyler yakaladım gene yemin etti yapmayacağım dedi . Aileler araya girdi onlardan da özür diledi benim şuan ki sıkıntım şu ona asla güvenmiyorum artık nereye gitse ne yapsa acaba gene birine mi yazıyor biriyle mi konuşuyor diye düşünmekten kafayı yicem onada kendimede hayatı zehir ettim ne yapmam gerek sizden fikir almak istiyorum.
haklı olmakmı istiyorsun yoksa mutlu olmakmı ona karar verMerhabalar, burda yeniyim neyi nasıl yapacağımı tam bilmemekle beraber buraya sıkıntılarımı yazıyorum umarım sizler tarafından görünür. 6 senelik evliyim. Aslında evliligiimizin baslarinda esime cok guvenirdim . bir gun oyle elime telefonunu alip bakim dedim. benden gizli sosyal medyada kizlara yazmis. yikildim resmen.sordugumda özür dileyip bir daha asla yapmayacağını söyledi. Fakat ben gene kaç defa bu tarz şeyler yakaladım gene yemin etti yapmayacağım dedi . Aileler araya girdi onlardan da özür diledi benim şuan ki sıkıntım şu ona asla güvenmiyorum artık nereye gitse ne yapsa acaba gene birine mi yazıyor biriyle mi konuşuyor diye düşünmekten kafayı yicem onada kendimede hayatı zehir ettim ne yapmam gerek sizden fikir almak istiyorum.