EŞİMLE SÜREKLİ KAVGA EDİYORUZ

Günümüzde evlilikler erkek istemezse bitmiyor zaten. Kadınlar konforundan vazgeçemiyor. Aldatılsalar da.

Ayrıca herkesin hatası kendinedir. Onlar hatalı ise sen de boşanmamakla hatalısın. Kendine bunu yaptığın için hatalısın. Çocukların büyüdüğünde annem aldatılmış ama bosanmamis diyecek bunu normallestirecek belki karısından da bunu bekleyecek böyle kötü bir örnek olduğun için üstüne üstlük çalışmana rağmen bu yüzden hatalisin.

Günümüzde evlilikler erkek istemezse bitmiyor zaten. Kadınlar konforundan vazgeçemiyor. Aldatılsalar da.
Kadın ev hanımı olsa konfor sebebiyle anlayabilirim yine de tercihini bu kadar kızgın olmamın sebebi memur olup yine de bosanmayanlarda üstelik evleri bile varmış. Bir kadın memur olup da yine de özgüvensiz olacaksa kendini ezdirecekse boşuna kadro işgal etmesin gerçekten

Burada yüzlerce ev hanımı kadın var aldatilinca şiddet görünce boşanıyor cocugunu ailesine baktırıyor kendisi asgari ücretli bile olsa ise giriyor aslanlar gibi ayakta duruyor. Peki ya böyleleri ? Ben gerçekten sebebini anlamıyorum

10 yıl önce Asgari ücret 650 lirayken 800 lira maaş alıyordum. 2 çocuk, biri 3 biri 13 yaşındaydı. Çocuklarımı alıp 400 lira kiraya çıktım. Ne annem var ne de babam. İyi ki de çıktım.
Buradaki basiretsiz kadınları gördükçe kendimi anlımdan öpesim geliyor. Şahane bir hayatımız var. Bir de kendi cesaretsizliklerini çocuklara yüklüyorlar. İlerde “””aaaah babanızdan ne çektim ama sizin için katlandım””” klişesini söylemek için.

Çok zor yaşadıklarınız, boşanmakta zor ben sizi anlıyorum bir de boşanınca babalık mecbur yapacak diyenler var öyle olmuyor arkadaşlar babalar bir süre sonra birini bulunca evlatlarını 2. Plana atıyorlar olan annelere oluyor.
boşanmak istemiyorsanız ki anlarım, o zaman kar zarar hesabı yapacaksınız. Normalde evin ihtiyaclaırnı karşılıyor mu, çocuklarla güzel ilişkisi var mı bunların hepsini hesaplayın bir de boşanınca neler olur ona göre karar verin

Aldatildiginiz bir evlilikte neden ev aldınız boşansaniz ikiye bölünecek kavga ortamında büyümeleri daha mı sağlıklı işiniz var çocuklar kreşte neden bu kadar korkuyorsunuz boşanmak korkutuyorsa herşeyi kabullenip evlilige devam edeceksiniz

Keşke evi boşandıktan sonra alsaydınız.
Mesleğiniz var,evinizde var madem sizi aldatan,şiddet uygulayan adamı daha fazla tutmayın bence yanınızda. Böyle bir ortamda çocuk büyütmek daha zarar bence.

5 ay sonra ayrılın o zaman. Az kalmış zaten. Bu kadar dayanmışsınız. 5 ay daha dayanın. Ev almakla çok iyi yapmışsınız bu arada.

Eşiniz de evli olduğunu çocukları olduğunu bilseydi keşke, ona haber vermediniz herhalde

Daireyi almanız başarmanın sabrınız takdire şayan gerçekten güçlü kadınsınız sınırlarınızı çeliktennnn

Bu ne biçim bir üslup konuşma ya bu tarz insanlar kim oluyor kendilerini ne halt sanıyorda herkesle böyle üsten üsten aşağılayıcı bir şekilde konuşabiliyor bu hakkı nasil kendinde görüyor ve bunlar neden kalıcı olarak banlanmıyor Mune
Sen bu kadının ne çektiğini nasıl bir piskolojide olduğunu ne yaşadı ne biliyorsunda bu kadar aşağılayıcı konuşuyorsun ya da insan gibi konuşmak yazmak cokmu zor !

Bin tane insan gibi yorum yazan olmuş kendine gelmemiş konu sahibi hala aynı kafa. Biraz da böyle konuşalım belki kendine çeki düzen verir.

Kadın şiddet e uğramış ve aldatılmış üstelik memur. Ben anlamıyorum arkadaşlar sizin boşanma için geçerli sebepleriniz nelerdir? Daha ne olmalı ?

Bence ayrılmıyorsan geçmişi deşmeye gerek yok evlilik terapistine gidin beraber ayrıca kavga etmemeye çalışın çocuklar yanında hiçte başında durmakla sağlıklı ortam sunmuyorsunuz ikiniz de. Lacka olmuş boşanmak lafı boşanmıyorsanız susun dile getirmeyin.

Bizim burda da bir abla içki içen eşinden ayrıldı temizlik vs yapıyor saygı duyuyorum valla 1 oğlu kızı var büyükler vs. Ev de almış kadın birsekilde hayat ona güzel. Takdir ediyorum hep.

boşanmalısınız

Keşke evi boşandıktan sonra alsaydınız.
Mesleğiniz var,evinizde var madem sizi aldatan,şiddet uygulayan adamı daha fazla tutmayın bence yanınızda. Böyle bir ortamda çocuk büyütmek daha zarar bence.
Haklısınız onu yanlış yaptım ortak olmasını sağladım ama elbet bir yol bulacağım bu duruma .Şiddet uyguladı o durumda hastaneye gittim darp raporu aldım ama işleme koydurmadım ama duruyor hala fotorafları vs... kanıtları yanlız bana değil çocuklar ada yapıyor sonra pişman oluyor özür diliyor samimi gelmiyor özrü. Yine bir süre sonra aynısını tekrarlıyor

Çocuklara da mı yapıyor.
Allah bildiği gibi yapsın.
Sizin ve çocuklarınız için en hayırlısı bu adamı hayatınızdan çıkarmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…