Ahhh Denizcim ahhh
Belki ilk başlarda arkadaş böyle çekinmiyordu eşinden ama böyle kompleksli adamlar eşlerin de huyunu değiştiriyor maalesef..
Kadın aman olay çıkmasın,aman olay büyümesin diye alttan ala ala iyice eziliyor bir gün bu durum normal hayatın ta kendisi oluyor onlar için..
O karşıdan görünen güzel,eğitimli genç kadının içince açılan yaraların sahibi yatağındaki kendini bir halt sanan erkek oluyor..
O yüzden olmaz böyle dedim..
Bu durum böyle devam ettiği sürece arkadaş artık yaşadığı yanlış hayatı doğur bilecek..
Ben halen boşanmanızdan yanayım..
Sizi hiç kimsenin hatta böyle değersiz bir adamın üzmesine izin vermeyin..
Bu adamla sorunlarını çözemezsin tatlım.Hazır çocuk yokken ayrıl.Çünkü gerçekten çok yıpranacaksın,ilaç alır hale geleceksin.bak burada pek çok kişi ayrıl demek istemeyebilir ama ben eşinin düzeleceğine inanmıyorum.
selam canim yazilarinizin hepsini okudum bende evliligimde acaip sorun yasiyorum ama malesef benim evliligim yeni degil 4 bucuk 5 yil olacak nerdyse iki tanede cocugum var
sakin benim dustugum bu hataya dusme inceldigi yerden kopsun canim simdiki aklim olsa ilk gunden birakir gelirdim
ama bende guya seviyordum ve evlendigimde daha cok kucuktum simdi 22 yasim dolacak nisanda ve ben beni anlamayan bir koca ile ugrasiyorum bendede kufur var sidddet var galiba aldatma da var ve her konusmaya calistigim zaman kavgayla donusuyor konusmalarimiz benim kucuk cocugum ozurlu onu bile doktora goturmuyordu bir kere gittik ne isin var diye
gercekten durumum cok kotu bende son careyi bosanma olarak dusunmeye basladim artik daha yasim cok genc nereye kadar cekerim bu kocayi bilemiyecem simdiye kadar degisir diye sabir ettim ama degismedi inan bana seninkide degismez hele cocuk hic yapma canim sakin oyle olunca bosanmak daha kolay oluyor allah sana sabir versin canim ama benim dustugum hataya sende sakin dusme canim sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?