Eşimle sorunlarımızı çözemiyoruz.... Yardım eder misiniz?

ya su bosanma lafını ne kadar kolay sarfediyorsunuz
arkadas esinin kompleksli oldugunun gayet guzel farkinda onun kisiligini cozumlemis
oyle bir aileden yine iyi cikmis diyor, iyi yonlerini gorebiliyor ve sadece bu kompleks olayını birlikte cozebiliriz diye dusunuyor, bunun icin ugrasiyor
konuyu da bunun icin acmis
ama yok hemen bosan , evlilik biraz fedakarlik biraz ugrasmak,zamanla da birbirinin sivri yanlarin,torpulemek, sorunlari asabilmek degil midir
hemen bosan demeyin allah askina ya yazık

sana katılıyorum bence de değişmeyecek .....bunu tahmin etmiyorum eminim ....aynısının tıpkısı ben de de var ben 6 yıldan sonra bu saydığın bütün özellikleri taşıyorum ve olan minicik çocuğumla bana oldu...............

Ben sakın ama sakın çocuk yapmayın demek isterim size sadece.
Bir de, sizin eşinizi sevdiğinizi düşünmüyorum. Sevdiğinizi sanıyorsunuz gibi geldi bana. Çünkü eşini seven kişi; buraya yazılan türlü aşağılayıcı sözleri söyletecek şeyler anlatmazdı insanlara.
Oturup ciddi ciddi bunları düşünmelisiniz bence.

Vallahi okurken ben dehşete düştüm okumuş bir insanmı bunları yapan ben iki kişide okumuşsa belli bir olgunluga erişip evlenirse daha huzurlu olurlar diye düşünürdüm ama malesef böyle olmuyor. Bakın ben 11 yıllık evliyim eşimin azından bir kere bile s.... gibi bir söz asla işitmedim .Matbaada çalışan bir işçi eşim oğlumuzun gelecegi için yatırım olsun diye minibüs aldı ve sabah akşam ek iş olarak servis çekiyo oğlum henüz 9 yaşında onun gelecegi için çırpınıyo fedakarlık ediyor. Böyle yorucu çalışmasına ragmen rahatsızım yemek hazırlayamadım yada filanca yere gittim yemek yetişmedi dedigimde olsun Allah ne verdiyse yeriz diye bilen biri Allah binlercekere razı olsun uzun yazdım kusura bakma ama diyecegim şu hayat uzun bee güzelim seni böyle rencide eden biri için hayatını mahfetmeye degmez çocuk olurda degişir diye düşünme bir insan baştan neyse odur degişmez hakkında hayırlısı dualarım seninle

bende kendi gorusumu yazayim. bence esinizin iyi yanlarida vardir. bir yuvayi dagitmak kolay ama kurmak cok zor. belkide siz istemeden aradaki farki belli ediyorsunuz her keste bunu soyleyince adamda hirsini sizden cikariyor. bence en iyisi devamli "biz bir aileyiz bizde sen ben lafi olmamali ben iyisem demek sen iyisin yani biz iyiz bir -birimizi incitmeyelim o zaman ne sen ne de ben biz incinmis oluyoruz" laflarini soyle. bir insana esinden yakin kimse olamaz, onu yola getir bence esiniz bir az kirilgan o kustugu zaman sende duygularina saril agla-uzul bende mutlu olmak istiyorum de. eger seni seviyorsa goz yaslarina kiymayacaktir.

merhaba..
bence eşin daha baştan ipleri eline almak istiyor.hani nasıl alıştırırsam öyle gider şeklinde..karşı tavırla kesinlikle çözülmeyeceğine inanıyorum.çok büyük bir sabır ve zaman gerekiyor ne kadar kırıldığınızı ve yanlışını ona gösterebilmek için..ya çok pohpohlanmış kendini hint kumaşı sanan bir adam;ya da tam tersi içindeki kompleksi ört bas etmek için kırıcılığı seçen bir adam..hangisi olduğunu bulup ona göre davranmanız en makulu.Allah yardımcınız olsun...

canım şunu söylim emin ol yalnız değilsin bizdaha evli deiğiliz ama yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum alttan al dicem sabredilmiyor hayatım valla artık sevgim nefrete dönüşmek üzere benim hele ağzını bozdumu nefret ediyorum ondan ve ona enbüyük intikamıda evlenmeyerek alıcam ! şaşırıcak elbet ozman açıklıcam tüm bunları neler çektiğimi bakalım nsl oluyor

sennle acil konuşmamız lazım.aynı şeyleri yaşıyoruz tek fark sen evlisin ben bekarım :) çok benzer şeyler yaşadıklarımız.siteye yeni üye oluyorum zaman zaman girip bakıyodum ama üye olmamştım özel konuşma alanı felan varmı bilmiyorum ama belki birbirimize destek olabilirz.inan benmde şuan akıl almaya ihtiyacım var

selam canim yazilarinizin hepsini okudum bende evliligimde acaip sorun yasiyorum ama malesef benim evliligim yeni degil 4 bucuk 5 yil olacak nerdyse iki tanede cocugum var
sakin benim dustugum bu hataya dusme inceldigi yerden kopsun canim simdiki aklim olsa ilk gunden birakir gelirdim
ama bende guya seviyordum ve evlendigimde daha cok kucuktum simdi 22 yasim dolacak nisanda ve ben beni anlamayan bir koca ile ugrasiyorum bendede kufur var sidddet var galiba aldatma da var ve her konusmaya calistigim zaman kavgayla donusuyor konusmalarimiz benim kucuk cocugum ozurlu onu bile doktora goturmuyordu bir kere gittik ne isin var diye

gercekten durumum cok kotu bende son careyi bosanma olarak dusunmeye basladim artik daha yasim cok genc nereye kadar cekerim bu kocayi bilemiyecem simdiye kadar degisir diye sabir ettim ama degismedi inan bana seninkide degismez hele cocuk hic yapma canim sakin oyle olunca bosanmak daha kolay oluyor allah sana sabir versin canim ama benim dustugum hataya sende sakin dusme canim sakin

canım geçmiş olsun tüm yaşadıkların için.evlilik uzmanından yardım almalısınız.Bence biraz da sen de sorun var.Çünkü çok ödün vermişsin,aliştırmışsın.ikincisi eşin hakkında hepimiz kendimize göre yorum yapıyoruz ama unutma ki hayat senin ne yaşadığını kimse bilemez.hem bunlar seni olumsuz etkilemez mi ne bileyim mesela benim eşim dediğim insana bu kadar laf söylense(senin anlattığın olaylara yapılan yorumlardan bahsediyorum)ben o adamı koluma takıp eşim diyemem.B ence eşler arasında bu seviyeye inilmemeli.Yanlış anlama kendi adıma konuşuyorum ister istemez bunları okuyunca etkilenirsin.Bence hepimize tek tek burda cevap vereceğine eşine bi soru sor tamam mı ?devam mı ?cevaba göre de harekete geçin.Yaşadıklarınızı onca kişi öğren di bi de bi bilene sorun bakalım o ne diyecek?

arkadaşım ben okuyunca aklıma başka şeyler geldi,sakın yanlış anlama.nasıl evlendiniz bilmiyorum ama görücü usulü ile evlendiyseniz,bu adam senle mecbur mu evlendi acaba.ne bileyim sanki başka sevdiği vardı ya da başka planları vardı da hiçbirinin olmayışının sebebi senmişsin gibi sana eziyet ediyor bu.böle bişi yoksa da kişiliği bozuk bu adamın.Canım cahil biri değilsin,elin ekmek tutuyor,çekme bu adamı.2 gün çekersin,3 gün çekersin ama bir ömür geçmez böyle.Bir uzmandan da yardım almayı deneyin ama düzelmiyorsa düşünme bile.Gençliğin bu adamın elinde heba olduktan sonra bir kıymeti kalmaz,yüreğin taşlaşır.

canım valla içim cız etti okuyunca.Ne kadar küçük yaşta evlenmişsin anne olmuşsun öyle.şimdi hayatın tadını çıkarmöan gereki,rken ne kadar çok eziyert çekiyorsun.Eğer gerçekten boşanmayı düşünüyorsan,ailen yanında olmasa bile sığınma evlerine başvur,yediğin dayaktan sonra rapor al.Artık bu tarz konular her yerde var,nete de girebiliyorsun,ortada kalmazsın ezdirme kendini.meslek sahibi olur bakarsın çocuklarına da devlet de yardım eder,insanlar da.

ama bu anlattıklarınız bırakın bir kadını bir insana hiç mi hiç yakışmıyor.ben çok üzülüyorum,çektiğiniz şeyleri düşününce.sen de gayet mantıklı düşünen birisin,cahil değilsin henüz çok gençsin çiz yolunu güzel kardeşim.ezdirme kendini elin beş para etmez çocuklarına.

tgll arkadaşım bütün yazdıklarını okudum. ve senin azminden çok etkilendim. benimde eşimle aramda kültür mezhep ve eğitim farkı var. 1,5 yıllık evliyim. çook severek evlendim k hala da çooomk seviyorum onu. ama evliliğimizin başında yani ilk 6 ayında çok kötü günler geçirdik sanki ikiizde değiştik. alışma evresi kocamı tanıymadım ama şuan iyiyiz allaha şükür bu dönem herkesin başından geçiyor ama kolay ama zor. sizde atlatacaksınız ve sağlıklı bir evliliğinizin olacağına inanıyorum. inşallah dahah iyiye yol alrsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…