Eşimle sorunlarımızı çözemiyoruz.... Yardım eder misiniz?

yok asla eşimi mezhebinden ve bazı farklılıklardan dolayı küçümsemem, ben herşeyi bilerek evlendim sonuçta. herkesin mezhebi kendine, farklılıklarda sadece onun hayatını zorlaştırıyor bana bi zararı yok.kavga sırasında bağırıp çağırma huyum yok dırdırcı olduğumuda söyleyemem duygumu tepkimi daha çok davranışlarımla uygun zamandada sözlerimle ifade ederim.

ya arkadaşlar ben adamı düzeltmeye çalışırken hep işler ters düz oldu ya çok moralim bozuk. adamda zaten aşağılık komplexi var. terfi beklerken iş yerinden ki terfi edilmesini gerektiren çok güzel başarılarıda var terfi süreside geldi. adamcağız onun hayellerini kuruyordu çalıştığı bölüm kapandı başka bölüme daha alt düzeyde bir işe verdiler, psikolojikmen yılıkdı diyebilirim. ( mahfoldu üzüntüden acayip sinirli stresli. üf ya tam düzeliyor derken

anacım yani buna bizde bişey şansı denir.saygısızlık olamasın demiyorum.ama eh yani bahtsız bedeviyi deve üstünde yılan sokarmış.acaba sana ettiğini mevlam kafasınamı vuruyo anlasın diye

anacım yani buna bizde bişey şansı denir.saygısızlık olamasın demiyorum.ama eh yani bahtsız bedeviyi deve üstünde yılan sokarmış.acaba sana ettiğini mevlam kafasınamı vuruyo anlasın diye

bilmem belkide. adam bulunduğu işte bile benim yanımda komplekse giriyordu yeni işinin düzeyi daha düşük ne olacak bilemem artık.
ama üzülüyorum da
"aşkım işin düştü rütbem düştü diye beni küçümsemeyeceksin dimi, benden işimden utanmayacak yine bana saygı duyacaksın dimi" diyor. tabi denilecek çok şey var ama adam zaten üzülmüş bide ben üstüne gitmim diye moral veriyorum.

cnm bn evli deilm bna düşmez belki yorum yapmak ama bnce sizin sorununz onun seni kendinden üstün görmesi.bu şekilde seni aaşağılamaya çalışırken sen bnden üstün deilsin demeye getirior.sen en son tepkini göstermişsin şu çocuk konusunda.ve bnce en güzelini yapmışsın bşileri anlamaya başlamış.askerde düzelmez psikolojisi iice bozulur diosunda kimisi dü<zelio kimisi bozuluo cnm oraı hiç belli olmuo.bakarsın gerçkten deişme olur hem zaten seni yeteri kadar özlicek.çok arar o seni.bnce ne yap biliomusun sürekli ikinizin başarılı olduu bşi bulmaya çalış mesela onu öv.çok abartma ama şu konu vs seni çok takdir ediorm.bnce doru yapıorz igib cümlelelr kullan .belki buna ihtiyacı vardr bilmiorm.bnm arkadaşımın başınada gelmişti böle bir olay bi zaman snra kız bi çok konuda başarılıyken başka şeylere bahane bulmuştu.ayrılık yaşadılar snra aklı başına azda olsa geldi bilmiorm şimdi nsllar ama askerde düzelebilecei ihtimalini veriorm

tguuull biliyorsun karışamamda bir düşün çocuklar kavga dan çok etkileniyor ben evde kızlarım küçük onların yanında kavga etmemeye çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum yine bazen oluyor karnımdaki bebeğin bile ben bağırınca kokrtuğunu hareketlendiğini hissediyorum çocuk olsada kavga etmemeye onun yanında dikkat edin diyeceğim ama sen eşini biliyorsun işte bence bunu beceremez....

dediğinize göre çok farklılık var.siz bu adamı tanımadan mı evlendiniz.ayrıca ben her şeyin konuşularak çözüleceğine inanlardan değilim.kültür farkı nasıl konuşularak çözülür ki.mezhep kültür eğitim bu farklılıklar aslında insanın kişiliğini hayata bakışını oluşturan farklılıklar.kişilik değişir mi ki bunlar da değişsin.kaldı ki şu var olsa olsa olgunlukla alttan alma hoş görme farklılıkları olduğu gibi kabul etme durumu olabilir.bu da çok büyük bir olgunluk gerektirir.herkesin harcı değildir.

arkadaşlar yorum yaparken adam nekadar suçlu olsa terbiyesiz vs gibi cümleleler kullanmayalım bnce.arkadaşımız burda sıkıntısını paylaşıo herkesin sövmesinin bi faydası yok.o kocasına her türü şeyi diebilr ama tanımayan birin üçünkü kişinin böle demesi arkadaşımızı da üzer bnce.biraz saygılı olalım ilişkiyi yaşayan onlar

Pek yorum yapmaktan yana değildim ama okuduklarım karşısında dondum kaldım
Başlangıçta bu şekilde hareket eden bir eş..ileride ne şekilde davranır hayal bile edemiyorum
Görünen oku ki eşiniz çok bencil ve tabiki hat safhada saygısız
Bence çok iyi düşünmelisiniz..ilerisi konusunda
Bu gün telefon için o sözü kullanan yarın işine gelmiyorsa çek gitte diyebilecektir
Dilerim sizin içim en doğrusu neyse o olsun
Unutmamanız gereken şey ayrılınca sahip olacağınız şartlar..ilerde ayrılık söz konusu olursada
Geçerli olacaktır..lütfen bunu göz ardı etmeyin.Sevgiyle kalın a.s. a.s.

yazdıklarınız için teşekkür ederim.
öncelikle bazı sorular olmuş onları yanıtlim.
-evlenmeden önce bu yönünü çok görmedim çünkü insan sevgiliyken genelde güzel şeyler paylaşıyor geziyor eğleniyor ve tabi kaybetme korkusu olduğundan belkide böyle davranışlar sergilemiyor.
evet tabi kötü olan şeyleri okuyunca anlatınca başlı başına saniye geçirilmeyecek kadar iğrenç saygısız ve onunla evlenen ben de ya tanıyamadan evlenmiş yada aşk gözünü kör etmiş görememiş saf gibi görülüyorum belkide. kötü tarafları ne kadar iticiyse iyi tarafları da o kadar çekiciki hala devam ettirmeye birşeyleri düzeltmeye çalııyorum ve umarım başarırım. şimdilik gelişmeler iyi bakalım böyle devam eder.
bu arada şu nu da farkettim. hani doğal olarak yazdıklarımı okuyunca kızıyor ve tepkinizi belli ediyorsunuz bende tabiki o tepkilerden etkilenip hani sadece bana değil herkese göre kötü bir davranış diye sorun yaşadığımda yazdıklarınızı aklıma getirip sert durabiliyor bazen uzamasından sıkıldığımda alttan alıp barışmanın yolunu aramaktansa(ki bunun onun kendini haklı hissetmesine yol açtığını anladım) başım dik ne küserek ne de onunla ilgilenerek birşeyleri göstermeye çalışıyorum.

para pul sorun degıl esın sımıt bıle satsa (buarada sımıt satanları kucumsemıyorum) önemlı degıle vı gecındırmesı onemlı
etrafımdakı kadınlarda soyle bır hata goruyorum
hep baskalarını ornek alıyorlar
yok sunların sunu var bızım nıye yok
yok bılmem kım sunu yapmıs bızde yapalım
hıc sevmedıgım bıse benım karım bana boyle dese gıt onla evlen ozaman derım
evde huzursuzluk yaratan seylerdır bunlar
esınızı ve kendınızı kımseyle kıyaslamayın bence kendıelınızdekılerle mutlu olmayı bılmek lazım
bızımde herkes gıbı bırcok eksıgımız var ben esıme nıye boyle demem
durumu cok cok ıyı sırket sahıbı arkadaslarımda var daha fakır ınsanlarda var hepsıde evıme gelır
ben kendımı kasmam evım soyle olsun ben soyle yapım neyse o oldugum gıbı olurum baskası gıbı gozukmek ıstemem
bence eslerımız zaten calısıyor ve eve stresle gelıyor onları rahatlatmak paranın gun gelır kazanılır oldugunu soylerım hep
onemlı olan evdekı huzur ve mutluluk bence

anacım benim bu aralar ayarım bozuldu bu erkek milleti ne istio?çözemedim. nolur arkadaşım senin kocanı bi dövelim ya tamam şiddet doğru değil ama onların anlaşma şekli bu.bana katılmak isteyene hayır demeyeceğimguclubacismile

Bu adamla sorunlarını çözemezsin tatlım.Hazır çocuk yokken ayrıl.Çünkü gerçekten çok yıpranacaksın,ilaç alır hale geleceksin.bak burada pek çok kişi ayrıl demek istemeyebilir ama ben eşinin düzeleceğine inanmıyorum.

Canım herkes kendine göre görüş bildiriyor ,bence boşanmak en son aşama gibi geliyor.Madem bu yola girmişiniz sonu kadar çabalamandan yanayım,ama çocuk konusunda çok dikkatli ol.Askerliğin eşini olgulaştırmasını dilerim.Sanırım 15 ay askerlik yapacak,askerde ailenin ne oldğunu iyi anlıyorlar.Yazdıklarını baştan sona okudum,kimse kimseyi değiştiremiyor,ancak eşinin bazı yönlerini törpülesin ,anladığım kadarıyla yaşınız da küçük,zamanla eşinde olgunlaşır mutlu mutlu yaşarsınız.Sonunçta herkesin evliliğinin ilk yıllarında sorunlar oluyor.Yanlız bir şey dikkatimi çekti eşine biraz öğretmen gibi davranıyorsun,zaten kompleksi var bazende salak gibi görünmende yarar var.

canım benim senin bu yaşadıkların malesef birçok erkekte mevcut olan sözlü şiddet durumlarıdır..hiç aile terapistine gitmeyi düşündünüzmü bu tür davranışlar kompleksli insan davranışlarıdır aslında..Allah sabır versin mutlaka aile terapistine gidin kesinlikle...Eşinde (benim tanım) anladığım kadarı ile anlattığın kadarı ile kişilik bozukluğu var bunun tam tanısını herhangi bir hastanenin aile terapistine gittiğinizde görüştüğünüz doktor ikinizlede konuşarak koyacaktır ve yardımcı olacaktır..

tgull cum bende çok etkilendim.bende 2 yıl olcak evleneli. ve 1,5 senelik bi nişanlılık dönemimiz var.zor günler geçirdik.evlendikten sonra oda bende huylarımız değişti. bazen hiç katlanamıyorum.atlatırız diye düşünerek devam ediyorum, çünkü çevremede kimlşe konuştuysam evliliklerinin ilk zamanları hep zorlu geçirmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…