- 28 Kasım 2007
- 1.059
- 52
- 688
- 32
- Konu Sahibi primavera27
-
oyle korkuyorumki suan bu bahsettiginiz seydenyani eskisi gibi dogal olmayacagini biliyorum ama yukarda duran balonsu slikonlar asagi insin dogallik olsun istiyorum cnku suan dogalligi birakin kabus bi goruntu var bence. yumusasa bile boyle kalacak mi diye endiseliyim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6 aya kadar esim beni terketmezse tabi)) Gun sayiyor bizimki 6 ay desem kiyamet kopar sanirim..
Bu ameliyatı eşin içinmi oldun,kendin içinmi? Ben kendim için oldum,olması gereken en doğru şeyde bu zaten. Benşm kendimin ne düşündüğüm önemlidir her zaman.Erkeklerin düşüncelerine ve fikirlerine pek inanmam zaten.Buğün benimkilerini beğenmediğini söyler fakat dışarıda ben silikonluyum diye bağıran memelere salyalarını akıtır ! Onun düşüncelerine fazla önem vermeni tavsiye etmem,önemli olan senin ne hissettiğindir.Bu bir ameliyat ve sabırlı olman gerek.Altı ay,bir sene öncesinde yorum yapıp kendini üzmek mantıksızlık zaten.6 aya kadar esim beni terketmezse tabi)) Gun sayiyor bizimki 6 ay desem kiyamet kopar sanirim..
14 yaşında bile lojmandaki kızların hepsinin büyük memeleri vardı. Bana ne kadar küçük memen var demişlerdi. Tahta gibi durdukları için taaa o yıllarda pamuk doldururdum içini . Öyle playboy güzelleri gibi olmasını istemezdim tabiki ama sevgililerim olmaya başladıkça aklım çıkardı dokunacaklar diye;( yani ben kadın olarak bayılırken dolgun memelere erkek neden istemesin. Hepsi büyük dik dolgun memeli bir kadın ile beraber olmak isterdi eminim . Kocam bileevliyim en büyük destekçim eşim oldu . Önce kendin için yaptır dedi. Güzel bir kadınım incecik belim var tek sıkıntım memelerdi.ne giysem olmuyor denize gitmek bile sorun oluyordu ;( istediğim mayo olmuyordu. Şimdi yaptırdım . 5. Günüm 390 cc damla mentor.. Sabırla bekliyorum nasıl olacaklar. Destekli taktığım için devamlı Sütyen o kadar gözüm aşinaki dışardan ben bile anlamıyorum :)) içerisi için sabır:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşşallah .. Sabırla bekliyorum :)
14 yaşında bile lojmandaki kızların hepsinin büyük memeleri vardı. Bana ne kadar küçük memen var demişlerdi. Tahta gibi durdukları için taaa o yıllarda pamuk doldururdum içini . Öyle playboy güzelleri gibi olmasını istemezdim tabiki ama sevgililerim olmaya başladıkça aklım çıkardı dokunacaklar diye;( yani ben kadın olarak bayılırken dolgun memelere erkek neden istemesin. Hepsi büyük dik dolgun memeli bir kadın ile beraber olmak isterdi eminim . Kocam bileevliyim en büyük destekçim eşim oldu . Önce kendin için yaptır dedi. Güzel bir kadınım incecik belim var tek sıkıntım memelerdi.ne giysem olmuyor denize gitmek bile sorun oluyordu ;( istediğim mayo olmuyordu. Şimdi yaptırdım . 5. Günüm 390 cc damla mentor.. Sabırla bekliyorum nasıl olacaklar. Destekli taktığım için devamlı Sütyen o kadar gözüm aşinaki dışardan ben bile anlamıyorum :)) içerisi için sabır:)
Bu ameliyatı eşin içinmi oldun,kendin içinmi? Ben kendim için oldum,olması gereken en doğru şeyde bu zaten. Benşm kendimin ne düşündüğüm önemlidir her zaman.Erkeklerin düşüncelerine ve fikirlerine pek inanmam zaten.Buğün benimkilerini beğenmediğini söyler fakat dışarıda ben silikonluyum diye bağıran memelere salyalarını akıtır ! Onun düşüncelerine fazla önem vermeni tavsiye etmem,önemli olan senin ne hissettiğindir.Bu bir ameliyat ve sabırlı olman gerek.Altı ay,bir sene öncesinde yorum yapıp kendini üzmek mantıksızlık zaten.
bu arada sizinle paylasmak istiyorum oncesini sonrasini ve bugun giydogim bikinili hallerimi fakat bir turlu nasil fotograf koyacagimi bulamiyorum...
bu arada sizinle paylasmak istiyorum oncesini sonrasini ve bugun giydogim bikinili hallerimi fakat bir turlu nasil fotograf koyacagimi bulamiyorum...
Fotoğraf ini bende gorebilir miyim canim :)
Canım sana arkadaşlık teklifi yollamıştım kabul eder misin?
Canım benim,bende öpüyorum seni kocamanArzummmmmmm, senin yazını okumadan bu arkadaşımıza aynısını yazmışım :))))
yapılan bu tür ameliyatların karı koca sevgili, gitti geldi döndü dönmedi diye yapılmamalı !!!! bir bayan , Bayan olarak kendisi içi bunu yapıyorsa muhakkak %100 başaracaktır....ve aslında hayatı kendimiz için yaşamalıyız, ne karı koca ne çocuk çocuk ne de başkası için....o zaman herşey olması gereken şekilde yürür.....
kocaman öpuyorum ve özlettin kendini yawww
Fotoğraf ini bende gorebilir miyim canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?