Esimle her animiz kavga 5 yasindaki ogluma soyledikelri beni cildirtiyor bakar misiniz bosa istiyorum 2 cocuk var biri cok kucuk 8.ayinda ne yapacagim

Burda bize yapacağınız atarı kocanız olacak adam müsveddesine yapın çocuğunuzla düzgün konuşsun düzgün davransın

Size ne yazabılırız ki başka

Burda bize yapacağınız atarı kocanız olacak adam müsveddesine yapın çocuğunuzla düzgün konuşsun düzgün davransın

Size ne yazabılırız ki başka
Seni de merak ettim bak nerenle okumuşsun yazdıklarımı sence atar yapmamış miyim sana okuduğunu anlama ödevi dön ilk yazdığım mesajı tekrar oku adam cocugu aşağılayıcı ben susmuş muyum hadi bakalım buraya yazacak yetin varsa okuduğunu anlama yetin de vardır hadi bakalim

Burda bize laf yetiştireceğine çocuğuna sahip çık eşinin lafları altında eziliyor

Hanımefendi iki laf söylemişsiniz lütfedip eşinize
Adam mı oldu bunları söyleyince
Ne oldu yani
Keşke sahip çıkabılseniz çocugunuza

Yazık acıyorum valla

Bu adamla evlenerek veleyki evlendinii çocuk yaparak hak etmişsin yazık günah o çocuklara

insanlara neden carlıyorsunuz
hoşunuza gitmiyor çünkü
boşan diyeceğiz başka yol yok
o zaman da şöyle böyle diyorsunuz

başka ne seçenek sunulabilir

Allah o çocukların yardımcısı olsun yolları bahtları açık olsun

Neden cocuk bu adama? Evlendiginizde melek degildi çünkü

Yani aslında dışardan bakınca evlenmek yuva kurmak ne kadar kolay görünüyor değil mi? Aslında dünya' da alınması gereken en zor kararlardan biri olmalı bence. Yanlış olan bir evlilik sadece kadının değil bir de doğacak çocuğun/ çocukların hayatını etkileyecek çünkü.

Bu arada nereye gideyim? Desteğim yok kısmı bana bahane geliyor kimse kusura bakmasın. Evden çalışılabilen o kadar çok iş var ki, çocuklara kim bakacak derdi olmadan. Satış danışmanı, müşteri temsilcisi, tahsilat uzmanı gibi uzaktan çalışmak mümkün. Yeter ki insan istesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…