Evet artık sabrım bitti ve gücüm kalmadı artık dayanamıyorum ki bu yüzden sizinde fikrinizi almak istedimArkadas cevrenizden duymadiniz tabiki bu konuyu paylasmayinca.
Ben cok duydum inanin. Tabiki her erkek degil ama bir cogunda bu bir heyecan haline gelmis sanirim.
Belirli bir yaşida yok, gencindede var yaşlisindada.
Tek çare bildiginizi belirtmek ve guzellikle konusmak.
Sabrınızın bittigi yere kadar...İnsallah anlar ve duzelir
Spiral ile 2 defa hamile kaldiginiza inanmiyorum. Boyle mide bulandiri biri ile ayni yataga girerek zaten herseyi goze almissimiz demek. Daha ilk gunden boyleymis.Aynen kardeşim çok haklısın bu yüzden son çare burda yazma gereği duydum piskolojim de artık hiç iyi değil çünkü
Evlendiğiniz ilk günden beri ihanete uğradığınızı bile bile ayrılmayıp üstüne iki çocuk yaptığınıza göre burada bir mecburiyet değil memnuniyet var gibi.
İlk çocugum da değil 2 . Çocugum da sprialle hamile kaldım malesefSpiral ile 2 defa hamile kaldiginiza inanmiyorum. Boyle mide bulandiri biri ile ayni yataga girerek zaten herseyi goze almissimiz demek. Daha ilk gunden boyleymis.
Kesinlikle böyle birşey değil hiç bir zaman mutlu olmadımEvlendiğiniz ilk günden beri ihanete uğradığınızı bile bile ayrılmayıp üstüne iki çocuk yaptığınıza göre burada bir mecburiyet değil memnuniyet var gibi.
Tek başınızayken boşanmak daha kolaydı. Çocuk engeliniz de yoktu. Demek ki memnunmuşsunuz, devam etmişsiniz, bu adamla sevişip çocuk yapmışsınız. Bundan sonra ne o düzelir, ne siz göze alırsınız. Alışmaya bakın.Kesinlikle böyle birşey değil hiç bir zaman mutlu olmadım
Spiralle 2 çocuğa nasıl hamile kalabildin gerçekten?Evet zaten istemiyordum sprialle hamile kaldım 2 çocuguma evet öyle de işte acaba düzelir mi diye bekledim ama malesef hep kendimi kandırmışım bende düzelmedi hiçte düzelmiyor
Dayanamiyorsaniz hic uzatmayin o zaman , delil toplayin , sunarsiniz ailesinin onune ve mahkemeye.Evet artık sabrım bitti ve gücüm kalmadı artık dayanamıyorum ki bu yüzden sizinde fikrinizi almak istedim
2nci cocuguma sprialle hamile kaldımSpiralle 2 çocuğa nasıl hamile kalabildin gerçekten?
Gerçekten sizlerede çok teşekkür ederim bana cesaret verdiniz kaç defadır cesaret edemedim yazmaya iyiki yazmışımDayanamiyorsaniz hic uzatmayin o zaman , delil toplayin , sunarsiniz ailesinin onune ve mahkemeye.
Gurur kirici seyler bunlar, cok haklisiniz
Yani böyle yanlış düşünüyorsunuz bence kimse kimin ne yaşadıgını bilemez ben yaklaşmasını istemediğimde bana zorla dokunduğunu biliyorum bence çok yanlış düşünüyorsunuz sizTek başınızayken boşanmak daha kolaydı. Çocuk engeliniz de yoktu. Demek ki memnunmuşsunuz, devam etmişsiniz, bu adamla sevişip çocuk yapmışsınız. Bundan sonra ne o düzelir, ne siz göze alırsınız. Alışmaya bakın.
Spiral gerçekten korunma oranı en yüksek doğum kontrol yöntemlerinden biri. Bu forumda çok görüyorum spriralle hamile kaldım diye yazan üyeleri vallahi çok şaşırıyorum.2nci cocuguma sprialle hamile kaldım
Söz vYani böyle yanlış düşünüyorsunuz bence kimse kimin ne yaşadıgını bilemez ben yaklaşmasını istemediğimde bana zorla dokunduğunu biliyorum bence çok yanlış düşünüyorsunuz siz
Spiral gerçekten korunma oranı en yüksek doğum kontrol yöntemlerinden biri. Bu forumda çok görüyorum spriralle hamile kaldım diye yazan üyeleri vallahi çok şaşırıyorum.
E hadi 2. Öyle oldu ilkinde de mi öyle oldu? Olmuş bitmiş şeylere niye böyle yaptın,niye böyle ettin demek huyum değildir ama gerçekten seni ilk günden beri aldatan bir adamdan çocuk yapma mantığını anlayamıyorum.
Bile bile lades demişsiniz. Bu saatten sonra kim ne yapabilir? Ne diye bilir ki san
Ya hani demiyim demiyim diyorumda insan kendisini ilk günden beri aldatan adamdan bir kere aldattı ama belki daha aldatmaz diye çocuk yapar mı ya?Hayır ilk çocugum isteyerek oldu bu şekilde devam edeceğini bilemedim malesef bilsem zaten hiç evlenmedim böyle bi adamla
Ya hani demiyim demiyim diyorumda insan kendisini ilk günden beri aldatan adamdan bir kere aldattı ama belki daha aldatmaz diye çocuk yapar mı ya?
Varsa bi gelirin,mesleğin boşan bu kadar dayanamıyorsan. Ortası yok yani bu durumun ya çekeceksin ya ayrı
Hakkında hayırlısı olsun.Çok haklısın teşekkür ederim
Evet ve daha 25 yaşındayım 25 yaşında çekmedigim girmediğim birşey kalmadıHakkında hayırlısı olsun.
Ama dediğim gibi imkanın varsa sırf çocukların için bu hayatı çekmek zorunda değilsin.
Ve gerçekten sizin sayenizde biraz daha kendime güvenmeye başladım cesaretlendimHakkında hayırlısı olsun.
Ama dediğim gibi imkanın varsa sırf çocukların için bu hayatı çekmek zorunda değilsin.