- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
Kocanız yemezsede gebersin mi dedi çocuk için?Merhaba kizlar.. benim 3.5 yasinda kızım varr. Tam herseyi bilen cinsten oyle fena ki anlatamam. Ben bunu 1 yasindan beri hep hadi bak abin gelir yer hadi bak ablan yer sen yemezsen die die boylee yemek yedirmeye basladim ben ne bilim onlardanda kiskanicanı yemekleri aslinda ben bu hale getirdim onu yani ozmanlar topluydu gayet iyidi bende hafif toplu cocuklri cok severim aksine 3 cocuk var 3 ude ekmek yicem die aklı gidiyor ya sinir oluyorum e ben yemek yiyecegiz hadi demesem anne aciktimda demiyolar hic vlla esimle bugun aksam uzeri yemek yiyoruz benim kiz babasindan bide babannesinden dedesinden cok yuz bulur tuturdu yemiycem die kizim otur otur derken bagirdim buna ben esimde yeter artk hep boylesiniz yemkte birak yemezsede geberrsin sen varsn die boyle diyorum oda ben gidince yedir dio e bu seferde alisamamz topluluklarda yemek yemegi sende ustele biraz oynmasin yemekle yesin diyorum e yuzü ondan buluyor bıktim vllahi ben cocuk ac kaldimi icim rahat etmiyo ama baba yokken sikıntımız yok yiyip kalkiyoruz napıcam bilmiuorum gercekten 3.5 yasinda 14 kilo suan kilosuda iyimi sizce![]()