Eşimle cinsellik

Belki aileniz birşey söylemiş veya yapmıştır. Sizin farketmediginiz bir durum olmuştur. Sıkmi gelip kalıyorlar sizde.
Yok 1 yılda 2 kez geldiler uzakta olduklari için geldiklerinde kalıyorlar. Bisey mi oldu diyorum yok diyor aklın hep orda mi diyor bana yaa kendimi çok kötü hissediyorum

Evet telefon elinden dusmuyor defalarca söyledim bırakmıyor boş kaldığı an telefonda bakıyorum biriyle.mi konusuyor diye ama hiç görmedim öyle bişey sürekli youtube da takılıyor. Hiç sormayayım mi sence akışına mi bırakayım
Bence soru sorup bunlatma kendi haline bırak canım Kafasını toparlasın o kendisi dank edip diycek noluyor bana ben ne yapıyorum anlıyor musun çok üstelersen kokar derler ya üsteleme biraz akışınaa..

Aklin hep orda mi senin diyor
Sorunun cevabını bilmiyorum ama bu cümleye çok takıldım. Cinselliği yine kadınların hakkı olarak görmeyen bir zihniyet. Lütfen bundan utanma veya eşinin seni bastirmasina izin verme. Çünkü sen bir insansın kadınsın ve şehvetli olman çok normal.
Senin kocan olarak da isteklerine cevap vermek zorunda. Aklı sadece orada olmak erkeklere mi ait bir şey?

Bence soru sorup bunlatma kendi haline bırak canım Kafasını toparlasın o kendisi dank edip diycek noluyor bana ben ne yapıyorum anlıyor musun çok üstelersen kokar derler ya üsteleme biraz akışınaa..
Bi de diyo ki telefonuma da karışıyorsun her şeye karışıyorsun diyor. Ben onu devamlı sık boğaz eden biri değilim ki her dk arasın konuşalım diyen biri de değilim ama zaten sabah işteyiz eve gelince de iki laf etmek istiyorum ama yok

Sorunun cevabını bilmiyorum ama bu cümleye çok takıldım. Cinselliği yine kadınların hakkı olarak görmeyen bir zihniyet. Lütfen bundan utanma veya eşinin seni bastirmasina izin verme. Çünkü sen bir insansın kadınsın ve şehvetli olman çok normal.
Senin kocan olarak da isteklerine cevap vermek zorunda. Aklı sadece orada olmak erkeklere mi ait bir şey?
Haklısın sanki hep Biz onları mutlu etmek zorundayız gibi davranıyorlar. Peki ne yapayım kendimden de soğuturum diye korkuyorum. Açıkçası yaklaşıyorum uzaklasiyor ben de gururuma yediremiyorum ısrar etmiyorum

bencr bi açık açık bize yazdıklarını aynen ona da söyle de ki sen ne istiyorsun böyle bi hayat mı ? Neden soğuksun 2 laf etmiyorsun bana günün nasıldı demiyorsun eline telefon alıyorsun Yani 30 yil evlilerin iletişimi kopar 1 sene evlilerin değil de .. varsa da bi derdi söylesin

Bir yıllık evlisin ve annenler neden 1 haftalık sürelerle gelip sizde kalıyor. Zorunlu bir sebep var mı? Erkeğin annesi kalsa kadın özelimiz kalmadı diye yakınıyor buralarda ki esin de annenleri sebep göstermiş.
Tabi bu belki bahanedir ama sen öncelikle ilişkine yoğunlaş hasbihal et esinle sık sık. En kötüsünü düşünme ilk etapta.
Erken boşalma halledilebilir bir sorun eger sebep buysa aşabilirsiniz.
Ailem.uzakta yaşıyor o yüzden sadece 2 kez geldiler zaten. Kalmalarını istemiyorsan söyleyebilirsin sen benim kocamsin diyorum ama yok öyle bişey diyor konuşmak bile istemiyor benimle her şey kendiliğinden düzelsin istiyor

bencr bi açık açık bize yazdıklarını aynen ona da söyle de ki sen ne istiyorsun böyle bi hayat mı ? Neden soğuksun 2 laf etmiyorsun bana günün nasıldı demiyorsun eline telefon alıyorsun Yani 30 yil evlilerin iletişimi kopar 1 sene evlilerin değil de .. varsa da bi derdi söylesin

Ondan sonra da Benden bukadar ben çok çabaladım ama sen herdefasında meraklıymışım gibi rencide etdin sana çok karışdığımıda düşünmüyorum evliliğimi çözmeye çalışıyorum bu gayet normal dersin

Ben nasıl davranayım sizce

kontrol altında tut, bu arada bakmıyorum kendime demişsin,bak kendine eşin için olmasa bile kendini iyi hissetmek için bunu yap bence. Ben evde bile allık sürüyorum hafiften. Solgun ve yorgun bir surat istemiyorum kendim de mesela.

Bak canım ozaman erkeğin isteği değişmiş olabilir ve sana bunu diyemiyordu Yani bi hesap açmış kadar olduysa. Bence bi cinsel aile doktoruna psikoloji gidin konuşun açık açık .. korkma üzülme senlik hiç bi durum yok kendini aşağlama kendini asla üzmeeee sen en çok güzel bi kadınsın kendine bak süslen eğlen o utansın
Açık açık konuşabilen biri değil hep içine atıyor hiç sorun çözmeye çalışmıyor biktim iyice.simdi sordum ne oldu bişey varsa açıkça konuşalım diyorum illa sorun arıyorsun diyor. Ne desem fayda etmedi

Kendisi de öyle diyor illa sebep arama diyor saçmalığa bak yaa

Soruyorum hiçbir şey söylemiyor akışına bırak diyo
kendi kendine gurur yapmış olabilir. bi de erkek erken boşalıyorsa erken boşalıyodur. benlik bişey yok demeniz adamın erken boşalmadığı anlamına gelmez. seviştiniz, adam 3 dakikada boşaldı. sizin tatmin olmadığınızın farkında. böyle bi seks hayatını istememesi normal. ama gidip tedavi olmalı.

Sordum hiçbir şey yok bazen olabilir böyle illa sebep arama diyor ya delirecem

Şimdi anladığım kadarıyla ortada bir çocuk istememe durumu var. Yalnız burada eşinin özellikle "en çok" istemeyen taraf olduğu kısmı gözüme çarptı. Son zamanlarda bu çocuk konusu konuşulduysa, karşı taraf için yeni bir yetersizlik noktası oluşmuş olabilir. Şöyle anlatayım yani hem bir erken boşalma problemi var buradan doğan bir yetersizlik düşüncesi etkisini hissettirebilir. Bir de bunun üstüne "çocuk istememe" durumu ve eşinin görece bu konuya daha sıcak bakması durumu eklenince yetersizlik düşüncesi artabilir. Bence böyle durumlarda vakit kaybetmeden profesyonel yardım almak lazım. Sonuçta bunlar da bence acil ve mecburi durumlar. Nasıl ameliyat olmamız gerektiğinde bunu ertelemek bize zarar veriyor ve doktora gidiyoruz bence bunda da aynı şey...

Şimdi anladığım kadarıyla ortada bir çocuk istememe durumu var. Yalnız burada eşinin özellikle "en çok" istemeyen taraf olduğu kısmı gözüme çarptı. Son zamanlarda bu çocuk konusu konuşulduysa, karşı taraf için yeni bir yetersizlik noktası oluşmuş olabilir. Şöyle anlatayım yani hem bir erken boşalma problemi var buradan doğan bir yetersizlik düşüncesi etkisini hissettirebilir. Bir de bunun üstüne "çocuk istememe" durumu ve eşinin görece bu konuya daha sıcak bakması durumu eklenince yetersizlik düşüncesi artabilir. Bence böyle durumlarda vakit kaybetmeden profesyonel yardım almak lazım. Sonuçta bunlar da bence acil ve mecburi durumlar. Nasıl ameliyat olmamız gerektiğinde bunu ertelemek bize zarar veriyor ve doktora gidiyoruz bence bunda da aynı şey...
Ah keşke sorun olduğunu kabullense de çözüm arasa bişey yok geçici deyip kapatıyor ben mutsuzum diyorum anlamıyor umursamıyor

Back
X