- 18 Aralık 2015
- 111
- 100
- 28
- 31
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Elbette o benim herşeyim evladım. Herkessi oluyor ama evlatsiz olmuyor tabiAnnem babam kardeslerim akrabalarim kimse arkamda değil ama
Gidecek yerim de yok
Lakin 3 çocuğum var
Beni de çocuklarımı da istemeyen adamin! Yanında durmam çıkar giderim
En büyük sevincim cocuklarim yanımda olmasi olur
Bikaç gün gexme amaçlı gidin ailenize ayri kalmak düşünmenize sebeb olurElbette o benim herşeyim evladım. Herkessi oluyor ama evlatsiz olmuyor tabi
Kınamak istemiyorum ama bu yaptığın korkaklık ödlekliktir eşin her b.ku yapmış sana neyi bekliyorsun diye sormazlar mı adama?Ya gerçekten cesaret edip gidemiyorum. Cok denedim ama inanın olmadı. Ve eşime asla yanlış yapmadım..
Darp raporu al şiddet uyguladığında, aileni yanına git çocuğu annene bırak hemen uzaklaştırma kararı çıkartıp boşanma davası aç. İşe başla. Şu anasını çok seven aç gözlü Kadir kıymet bilmeyen adamdan biran önce ayrıl zaten karşına başkaları çıkacaktır dünyadaki tek adam senin hödük kocan değilHerkese merhaba hayırlı aksamlar öncelikle. Belki 1 saat aradim sizlere ulaşmak için. Hemen konuma döneyim. 4 yıllik evliyim 2 yaşında kizim var. Kayinbabam 1 sene önce vefat etti. Onu çok seviyordum. Esimle de görücü usulü evlendik. Ablam halasinin oğluyla evli. Orda gordu beğendiler beni vs. Vs başlarda çok iyiydik. Bu arada kayinvalidemn eşimden hariç 4 evladı var hepsi evli ve sadece benimle kalıyor. Yaşım küçük olduğu için. (23). Esimle dediğilm gibi çok iyiydik annesi yüzünden kavgalar başladı her evde olduğu gibi. Kaynanam özünde iyi bir insan. Ama cok eski kafalı. Para var harcadıgmız zaman nerdeyse oğluma neden harcattn diyecek o derece. Ilk kavgamız yatam odam yüzünden başladı benim yatak odama cok midahale ediyodu bende esime soyledm. Daha 1 haftalk evliyim dusunun bu arada birlik oturuyordm. kayinbabamin yanında bana dedi ki ne diye ogluma sikayet ediyorsun beni kizim kirli kilotlarini yikiyorum bir allah razı olsun de... bunu eşimin yanında kayinbabamin yanında soylemsti. O günden sonra ipler koptu zaten bende. Gün geçtikçe karismalar sürat asmalar. Esimle konuştum nolur ayrı ev tutalm diye. Kesinlikle yanaşmadı bana her defasında kapiyi gösterdi. Bende susup oturdum. Biliyorum en büyük hayatı birlik oturmakla yaptm. Ama gözümü boyadılar. Neyse aradan 2 3 sene geçti ve eşim öyle bir duruma geldi ki yemedigim dayak küfür hakaret kalmadı. Oro*pu k*şar k*hpe daha herşey her Sey... kapıya bile attı beni cocugumla. Kaynanmn yanında bile şiddet uyguladı. Ondan çok soğudum. Her defnsa seni istemiyorum artık cek git diyor. Kaynanam bir kere şahit oldu ve beni tehtit etti gidersen bir daha gelemessn bu eve diye. Yaa o kadar anlatacağım syler VARKİ o kadar doluyum ki hangisini antalaym aaaa dostlar(((her defasnda aldatcm seni diyip yemnler ediyor. Vuruyor kafama. Ya yemin ederm anlattklarmn hepsi doğru yemin ederm sizlere... her defansda kapiyi gösteriyor biraCik yüzün varsa gururun varsa git bu evden diyor. Şimdi çogunuz neden gitmiyorsun diyordur eminim. Ailem kesinlikle arkamda babamda annemde. Ama kızımla nereye sigayim blmiyorm ki. Bir türlü cesaret edemiyorum gitmeye. Giyiniyorm herseyimi hazırlıyorum ama kapıdan çıkamıyorum sanki beni biri tutuyor gibi.. bu arada ben pendikte ailem arnavutköy de oturuyor. 4 saatlik yol. Sizlerden yorum bekliyorum akıl verin nasıl bir yol gideyimm
kızım allahaşkına,adam defalarca kovmuş dövmüş,ailen arkandaymışHerkese merhaba hayırlı aksamlar öncelikle. Belki 1 saat aradim sizlere ulaşmak için. Hemen konuma döneyim. 4 yıllik evliyim 2 yaşında kizim var. Kayinbabam 1 sene önce vefat etti. Onu çok seviyordum. Esimle de görücü usulü evlendik. Ablam halasinin oğluyla evli. Orda gordu beğendiler beni vs. Vs başlarda çok iyiydik. Bu arada kayinvalidemn eşimden hariç 4 evladı var hepsi evli ve sadece benimle kalıyor. Yaşım küçük olduğu için. (23). Esimle dediğilm gibi çok iyiydik annesi yüzünden kavgalar başladı her evde olduğu gibi. Kaynanam özünde iyi bir insan. Ama cok eski kafalı. Para var harcadıgmız zaman nerdeyse oğluma neden harcattn diyecek o derece. Ilk kavgamız yatam odam yüzünden başladı benim yatak odama cok midahale ediyodu bende esime soyledm. Daha 1 haftalk evliyim dusunun bu arada birlik oturuyordm. kayinbabamin yanında bana dedi ki ne diye ogluma sikayet ediyorsun beni kizim kirli kilotlarini yikiyorum bir allah razı olsun de... bunu eşimin yanında kayinbabamin yanında soylemsti. O günden sonra ipler koptu zaten bende. Gün geçtikçe karismalar sürat asmalar. Esimle konuştum nolur ayrı ev tutalm diye. Kesinlikle yanaşmadı bana her defasında kapiyi gösterdi. Bende susup oturdum. Biliyorum en büyük hayatı birlik oturmakla yaptm. Ama gözümü boyadılar. Neyse aradan 2 3 sene geçti ve eşim öyle bir duruma geldi ki yemedigim dayak küfür hakaret kalmadı. Oro*pu k*şar k*hpe daha herşey her Sey... kapıya bile attı beni cocugumla. Kaynanmn yanında bile şiddet uyguladı. Ondan çok soğudum. Her defnsa seni istemiyorum artık cek git diyor. Kaynanam bir kere şahit oldu ve beni tehtit etti gidersen bir daha gelemessn bu eve diye. Yaa o kadar anlatacağım syler VARKİ o kadar doluyum ki hangisini antalaym aaaa dostlar(((her defasnda aldatcm seni diyip yemnler ediyor. Vuruyor kafama. Ya yemin ederm anlattklarmn hepsi doğru yemin ederm sizlere... her defansda kapiyi gösteriyor biraCik yüzün varsa gururun varsa git bu evden diyor. Şimdi çogunuz neden gitmiyorsun diyordur eminim. Ailem kesinlikle arkamda babamda annemde. Ama kızımla nereye sigayim blmiyorm ki. Bir türlü cesaret edemiyorum gitmeye. Giyiniyorm herseyimi hazırlıyorum ama kapıdan çıkamıyorum sanki beni biri tutuyor gibi.. bu arada ben pendikte ailem arnavutköy de oturuyor. 4 saatlik yol. Sizlerden yorum bekliyorum akıl verin nasıl bir yol gideyimm
Kızınızla bu aile dışında her yere sığarsınız..Herkese merhaba hayırlı aksamlar öncelikle. Belki 1 saat aradim sizlere ulaşmak için. Hemen konuma döneyim. 4 yıllik evliyim 2 yaşında kizim var. Kayinbabam 1 sene önce vefat etti. Onu çok seviyordum. Esimle de görücü usulü evlendik. Ablam halasinin oğluyla evli. Orda gordu beğendiler beni vs. Vs başlarda çok iyiydik. Bu arada kayinvalidemn eşimden hariç 4 evladı var hepsi evli ve sadece benimle kalıyor. Yaşım küçük olduğu için. (23). Esimle dediğilm gibi çok iyiydik annesi yüzünden kavgalar başladı her evde olduğu gibi. Kaynanam özünde iyi bir insan. Ama cok eski kafalı. Para var harcadıgmız zaman nerdeyse oğluma neden harcattn diyecek o derece. Ilk kavgamız yatam odam yüzünden başladı benim yatak odama cok midahale ediyodu bende esime soyledm. Daha 1 haftalk evliyim dusunun bu arada birlik oturuyordm. kayinbabamin yanında bana dedi ki ne diye ogluma sikayet ediyorsun beni kizim kirli kilotlarini yikiyorum bir allah razı olsun de... bunu eşimin yanında kayinbabamin yanında soylemsti. O günden sonra ipler koptu zaten bende. Gün geçtikçe karismalar sürat asmalar. Esimle konuştum nolur ayrı ev tutalm diye. Kesinlikle yanaşmadı bana her defasında kapiyi gösterdi. Bende susup oturdum. Biliyorum en büyük hayatı birlik oturmakla yaptm. Ama gözümü boyadılar. Neyse aradan 2 3 sene geçti ve eşim öyle bir duruma geldi ki yemedigim dayak küfür hakaret kalmadı. Oro*pu k*şar k*hpe daha herşey her Sey... kapıya bile attı beni cocugumla. Kaynanmn yanında bile şiddet uyguladı. Ondan çok soğudum. Her defnsa seni istemiyorum artık cek git diyor. Kaynanam bir kere şahit oldu ve beni tehtit etti gidersen bir daha gelemessn bu eve diye. Yaa o kadar anlatacağım syler VARKİ o kadar doluyum ki hangisini antalaym aaaa dostlar(((her defasnda aldatcm seni diyip yemnler ediyor. Vuruyor kafama. Ya yemin ederm anlattklarmn hepsi doğru yemin ederm sizlere... her defansda kapiyi gösteriyor biraCik yüzün varsa gururun varsa git bu evden diyor. Şimdi çogunuz neden gitmiyorsun diyordur eminim. Ailem kesinlikle arkamda babamda annemde. Ama kızımla nereye sigayim blmiyorm ki. Bir türlü cesaret edemiyorum gitmeye. Giyiniyorm herseyimi hazırlıyorum ama kapıdan çıkamıyorum sanki beni biri tutuyor gibi.. bu arada ben pendikte ailem arnavutköy de oturuyor. 4 saatlik yol. Sizlerden yorum bekliyorum akıl verin nasıl bir yol gideyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?