Kendinize ve çocuğunuza haksızlık mı? Üstelik henüz anne karnında bile olmayan çocuğa mıİşlerimizden dolayı bir yıl ayrı şehirlerde yaşayacağız. Hamile kalırsam 6-7ay yalnız kalmam gerekecek.. ailem, eşim herkes uzakta. Yanımda kimse olmayacak. Sizce sorun yaşar mıyım? Hamilelik süreci zor geçer mi ? Çok kararsızım kendime ve çocuğa böyle bir haksızlıga izin vermeli miyim?
Hamile kalmayın siz de. Bir yıl sonra kalırsınız.İşlerimizden dolayı bir yıl ayrı şehirlerde yaşayacağız. Hamile kalırsam 6-7ay yalnız kalmam gerekecek.. ailem, eşim herkes uzakta. Yanımda kimse olmayacak. Sizce sorun yaşar mıyım? Hamilelik süreci zor geçer mi ? Çok kararsızım kendime ve çocuğa böyle bir haksızlıga izin vermeli miyim?
Ben komik bir şey göremedim. Çocuk yapmayı istersin ona göre bir yol cizersin. Olur olmaz o Allah'ın taktiri. İstemezsin ona göre korunursun.Kendinize ve çocuğunuza haksızlık mı? Üstelik henüz anne karnında bile olmayan çocuğa mı
Bencillik değil aksine o çocuk ortak ve esinizde gebe iken yanınızda olsun. Yani çocuğu ertele. Bencillik gibi değil aksine haksızlık gibi algılıyorum ben zaten her yükü kadın cekiyo bide böylesine güzel ve hassas yolculuğu bi başına yasiyacaksin. Ertele bacım ertele. Esin rahatça ise giderken sende rahatça işine bakarsin.İşte böyle düşünmem bencillikmis gibi hissettiriliyorum
Kesinlikle zaten kadın için zor bi yolculuk birde yapayalnız kalacak ne es ne aile den kimse yok.Bir anne olarak söylüyorum tüm hamilelik sürecinde babanın yanında olması tarafıyım, içinizde büyüyen mucizenin tek taraflı şahidi olmayı istemezdim.
Allah ın takdiri şüphesiz ama henüz hamile bile değilken düşünmek yersiz. Ne demiş devlet bahçeli, Terazi var tartı var, her işin bir saati varBen komik bir şey göremedim. Çocuk yapmayı istersin ona göre bir yol cizersin. Olur olmaz o Allah'ın taktiri. İstemezsin ona göre korunursun.
Bunu düşünmek için erken kimisinin hamileliği zor geçiyor kimisi çok rahat oluyor eğer zor bir gebelikse bulantı vs çoksa illaki birileri yanınıza dönüşümlü gelecektir kimse sizi yanlız bırakmaz böyle düşünmeyin kendinizi negatif düşüncelerle doldurmayınİşlerimizden dolayı bir yıl ayrı şehirlerde yaşayacağız. Hamile kalırsam 6-7ay yalnız kalmam gerekecek.. ailem, eşim herkes uzakta. Yanımda kimse olmayacak. Sizce sorun yaşar mıyım? Hamilelik süreci zor geçer mi ? Çok kararsızım kendime ve çocuğa böyle bir haksızlıga izin vermeli miyim?
Hamilelik işini biraz erteleyebilirsin. Yaninda birinin olması çok iyi olur. Benim iş sur3cim yoğundu eşim ve ailem yardım etti. Akşam acile gitmem ger3kse (araba suremiyorum ve her yere taksiyle gidilmiyor bu devird ) eşim ya da ailemle gittim. Son haftalar zorlaniyorsun haftalık temizliği eşim yaptı. Evimin büyük temizliğini annem yaptı.İşlerimizden dolayı bir yıl ayrı şehirlerde yaşayacağız. Hamile kalırsam 6-7ay yalnız kalmam gerekecek.. ailem, eşim herkes uzakta. Yanımda kimse olmayacak. Sizce sorun yaşar mıyım? Hamilelik süreci zor geçer mi ? Çok kararsızım kendime ve çocuğa böyle bir haksızlıga izin vermeli miyim?
Benim de bulantim filan olmadı o anlamda çok iyiydim.ama kuzenim kaç ay yerinde kalkamadı. Yemek yiyem3di.Yasinizi ve fiziki gucunuzu bilmiyorum, ancak hamilelik cok kolay da gecirilebiliyor zor da. Ben son ay haric kolay atlattim ama yataktan cikmamasi gereken bir aurec atlatab arkadaslarim oldu. Cok kolay bile gecirseniz esiniz bu mucizevi ana sahit olsun istersiniz. Iliskiniz icin de cok muhim anlar. Yapabiliyorsaniz erteleyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?