Eşimle bir türlü küs kalamıyoruz sizce bu iyi birşey mi?

yaseku

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.718
202
Kızlar ben kendime bazen çok kızıyorum eşime herhangi bir konuda kızdığımda kırıldığımda tavrımı koyuyorum fakat küs kalamıyorum eşimde aynı... İkimizde kinci insanlar değiliz çabuk unutuyoruz kızgınlığımızı bu belki iyi birşey evliliğin devamı için ama bazende diyorum ki küs kalmalıyım konuşmamalıyım ki hatasını anlasın aynı şeyi yapmasın ama nerdeeee... kızıyorum söyleniyorum seninle konuşmak istemiyorum diyorum 10 dk sonra bir şekilde eşim gönlümü alıp özür dilediğinde öptüğünde benim yelkenler suya iniyor ve ben sanki o lafları boşuna söylemiş boşuna tavır yapmış gibi oluyorum sinir olduğumla kalıyorum :KK31: bence bazen küs kalmak gerek aklı başına gelmesi için ama ben bu konuda çok dirayetsizim ya sizler?

Hey Allah'ım yarabbim:KK31:
Arkadaşım eşiniz size karı gibi küsse günlerce
Küs kalsanız bundan zevk mi alacaksın bu nasıl bir istektir
Bence halinize şükretmelisiniz

Son düzenleme:
Aynı durum bizde de var ve aynı şeyi ben de kendime çok soruyorum.
Galiba bu iyi bir şey,kin tutmanın ötesin de,küs kaldığın o süre boyunca
daha çok hırslanıcaksın,hırslandıkça barışma süresi de ona bağlı uzayacak.
Çok önemli bir sorununuz yoksa,küçük şeyler bir şekilde tolere edilebilir.
Bunun için mutlaka küs kalmaya gerek yok bence.
Ama sorun büyükse tepkine bağlı mutlaka uzar barışma süreniz de.

Bundan daha guzel ne olabilir ki :KK52:
Bizde oyle sayiliriz.
Esim bana kusmez.
Bende o isteyken onu ozlerim.
Aksam geldiginde tatliya baglanir hersey.

Hey Allah'ım yarabbim:KK31:
Arkadaşım eşiniz size karı gibi küsse günlerce
Küs kalsanız bundan zevk mi alacaksın bu nasıl bir istektir
Bence halinize şükretmelisiniz

Eşimin bana küs kalmasını istemiyorum zaten mevzu o değil ! kendim yelkenleri hemen suya indirdiğime kızıyorum... mesele çabuk unutulunca ciddiye almıyor gibi oluyor sözlediklerim havada kalıyor !

Son düzenleme:
zaten gönlünü alıyosa haksız olduğunu anlamıştır ama erkekliğide elden bırakmamaya çalışıyodur demek bence...
ben dediğinizi çok iyi anladım evli değilim ama sevgilim le bende aynıyız ben kızıyorum tavır koyuyorum ama o konuşturmuyo gönlümü almaya çalışıyo sonraben niye konuşmuyosun diyincede hır mı çıksın kavgamı edelim istiyosun diyo yani kavga çıkaran hır çıkaran konumuna düşüyoruzz!
hiç bi zaman tartışma taraftarı olmuyo bende istiyorum konuşalım ve aynı şeyi yapmasın ama nerde hemen aşkım canım cicim insan açıkçası biraz kavga istiyo ynalış manada değil fikirler çatışsın orta yol bulunsun gibilerinden yani yoksa herşeyin üstüne sünger çekip iyi geçinmenin manasıda yok

Olması Gerektiği Gibisiniz..:nazar:
Karı - Koca Arasında Küs Olmaz..

ben ne demek ıstedıgınızı anladım...hatalı oldugunu anlaması için we bırdaha yapmaması ıcın bıraz burnunun surtmesı gerekıyor ewet..
ama eşinizde kinci deilmiş baksanıza oda hatasını anlıyorkı sıze yalakalanıyor yanı hatalı oldugunda ilk adımı o atıyor..o yuzden bence sorun yok..

zaten gönlünü alıyosa haksız olduğunu anlamıştır ama erkekliğide elden bırakmamaya çalışıyodur demek bence...
ben dediğinizi çok iyi anladım evli değilim ama sevgilim le bende aynıyız ben kızıyorum tavır koyuyorum ama o konuşturmuyo gönlümü almaya çalışıyo sonraben niye konuşmuyosun diyincede hır mı çıksın kavgamı edelim istiyosun diyo yani kavga çıkaran hır çıkaran konumuna düşüyoruzz!
hiç bi zaman tartışma taraftarı olmuyo bende istiyorum konuşalım ve aynı şeyi yapmasın ama nerde hemen aşkım canım cicim insan açıkçası biraz kavga istiyo ynalış manada değil fikirler çatışsın orta yol bulunsun gibilerinden yani yoksa herşeyin üstüne sünger çekip iyi geçinmenin manasıda yok

Beni anladığınıza sevindim benim demek istediğimde bu zaten herşeye bir sünger çektin mi yanlışlar tekerrür ediyor boşuna kızdığımla söylediklerimle kalıyorum!

Canım haklısın insan tavrından taviz verince tavır yaptığı konu önemsizleşmiş gibi hissediyor...Ama aynı evin içinde yaşayınca tavır da bir yere kadar yapılabiliyor ne yazıkki...Sizin durumunuzun iyi mi kötü olduğu zamanla belli olcaktır.Eşin kısa süreli küslüğünden hatasını anlayıp düzeltiyorsa iyi bir şey...Ama barıştınız diye sorun öylece rafa kalkıp çözülmüyorsa kötü.

Eşimin bana küs kalmasını istemiyorum zaten mevzu o değil ! kendim yelkenleri hemen suya indirdiğime kızıyorum... mesele çabuk unutulunca ciddiye almıyor gibi oluyor sözlediklerim havada kalıyor !

Canım anladım da seni ama diğer türlü yapsan küs kalsan
Eşin değişecek mi sence.hiç zannetmiyorum valla
Boşver küslük iyi değildir soğukluk girer araya:KK34:

Beni anladığınıza sevindim benim demek istediğimde bu zaten herşeye bir sünger çektin mi yanlışlar tekerrür ediyor boşuna kızdığımla söylediklerimle kalıyorum!

evet sonra kavga isteyen konumuna düşmekte insanın sinirini bozuyo ama inanın haklı olduğunuzda yapıyodur bunu haksız olduğunuzu düşünse tavrı daha farklı olur o barışmak istemez sizden bekler ama sonunda yanlış devam eder yanlış olduğunu kabul etmediği sürece buda var tabi:KK66:

Aynı durum bizde de var ve aynı şeyi ben de kendime çok soruyorum.
Galiba bu iyi bir şey,kin tutmanın ötesin de,küs kaldığın o süre boyunca
daha çok hırslanıcaksın,hırslandıkça barışma süresi de ona bağlı uzayacak.
Çok önemli bir sorununuz yoksa,küçük şeyler bir şekilde tolere edilebilir.
Bunun için mutlaka küs kalmaya gerek yok bence.
Ama sorun büyükse tepkine bağlı mutlaka uzar barışma süreniz de.

haklısınız ama küs kalmanın şu açıdan iyi olabileceğini düşünüyorum; mesela eşim gönlümü almaya çalışıyor ve ben hala tavrımı koruyorum konuşmuyorum baktıki yüz bulamayacak ve şöyle düşünmeli demekki gerçekten kızmış kırılmış bir daha aynı şeyi yapmamaya özen göstermeliyim demeli ama ben öle yapamıyorum işteee... yarım saat sonra sanki kırılan sinirlenen ben değilim konuşmaya kaldığım yerden devam ediyorum bu yüzden eşimde aldırış etmiyor !

Canım haklısın insan tavrından taviz verince tavır yaptığı konu önemsizleşmiş gibi hissediyor...Ama aynı evin içinde yaşayınca tavır da bir yere kadar yapılabiliyor ne yazıkki...Sizin durumunuzun iyi mi kötü olduğu zamanla belli olcaktır.Eşin kısa süreli küslüğünden hatasını anlayıp düzeltiyorsa iyi bir şey...Ama barıştınız diye sorun öylece rafa kalkıp çözülmüyorsa kötü.

Aynen öle içimi okudunuz sanki demek istediğim buydu teşekkür ederim :KK16:

ben ne demek ıstedıgınızı anladım...hatalı oldugunu anlaması için we bırdaha yapmaması ıcın bıraz burnunun surtmesı gerekıyor ewet..
ama eşinizde kinci deilmiş baksanıza oda hatasını anlıyorkı sıze yalakalanıyor yanı hatalı oldugunda ilk adımı o atıyor..o yuzden bence sorun yok..

evet aynen öle çok doğru anlamışsınız teşekkür ederim biraz burnu sürtsün istiyorum galiba demek istediğim bu :KK31:

ben evliyim bizdede ayni...
aslinda bence iyi bir sey, küs kalip tavir yapmakta dogru degil uzayip gider.. ama akla takilan bir meseleyi sakin bir sekilde kesinlikle konusmak gerek..

bende küs kalamam
bosver küs kalmayin sizde iste ne guzel
sinir bozar sadece

aynı evin içerisinde uzun süre küs kalmak gerçekten sinir bozucu olur haklısınız kinci olmak kötü ama herşeyide çabucak unutmak iyimi bilemiyorum... 9 yaşındaki oğlum bile annecim az önce babama kızıyordun ne çabuk unuttun diye kafa buluyor benle :KK1:

X