Zaten bence attığı mesajlara kimse cevap vermeyince adam kendi geneleve gitmiştir konu sahibesi ders verdim diye mutlu oluyor üzgünüm eşinizi ne korkuttunuz konu sahibesi ne de caydırdınız. Adam sizi sevse zaten böyle bir şeylere girişmezdi edepli edepli durur doğumu sonra da kırkınızın çıkmasını beklerdi. Sizin de boşamak gibi bir niyetiniz olmadığı için gelip burda dertleştiniz herkes de kocanız yemedi dedi beğenmediniz yorumları neyse erkekler her ne kadar beyniyle değil ç.küyle düşünse de salak da değiller o kadar :) yani ilk siz olmadığınıza inandı diyelim her yerden ders vermeye çalışırsanız artık anlamıştır :)Sadece cinsellik istiyorum diyen adamın oltasına düşen kadınlar gidip genelevde çalışsa ya lütfen
Aynen hayatta dayanamazdım.Eve gelmesini bile beklemez arayıp söylwrdimSendeki de ne sabırmış ayol. Helal olsun iyi tutmuşsun içinde, korkulur senden
Hala o kadınmışım gibi mesaj atıyorum beni burdada mı buldun defol git dedi en son gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Hala o kadınmışım gibi mesaj atıyorum beni burdada mı buldun defol git dedi en son gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Affedilmeyecek bı suç değil dediğiniz karısını aldatıyor , sizin için affedilmeyecek suç ne merak ettim yatakta basmak heralde.. yargılamadan konuş demende çok komik bari instagramina çiçek yollasin Kocacim beni nede güzel aldatiyosun diye hey allahimHamile olduğundan dolayı , kaçamak cinsellik arayışına girmiş bir erkek gördüm .. eşin yaptıklarında hatalı ne desen haklısın.. ama affedilmeyecek bir suç değil bu.. bence eşinle bu olayı düzgün bi şekilde karsına alıp anlatmalısın yargılamadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?