Valla sizinki artık alışkanlık yapmış ama taviz vermeyin gerekirse bir kaç gün ailenizin yanına gidin ve onu ayrılmak la tehdit edin yoksa gizlice izler allahım ya bu erkeklerin kadın meraklarindan igreniyorum artık allah yardimcin olsun canımMrb kızlar 23 yaşında 4 senelik evliyim birtanede 1 yaşında kızım var.evlendiğimden beri eşimi internetteki pis sitelere üyeliğini görüyorum.dün gece rus facebookunu imdirip sildiğini gördüm.kendimde indirip içeriğine baktım hiç bişey söylemeden ona.hiç hoş seylerle karşılaşmadan pislik iğrençlik dolu. İşi gereği daha önceden polonyaya gitmişti ozamanda telnde eskortlara baktığını görmüştüm hatta bi kızla bi sosyal ağdan konuştuğunuda gördüm.bişey yapmadığı üzerine yemin etti sürekli merakmış sadece evi terk edicektim yalvarıp durdurmuştu beni ama sürekli böyle şeylerin karşıma çıkması çok yıprattı beni.nası davranıcağımı bilmiyorum ne yapmalıyım çok çaresizim yardım edin nolur
Bende inanmıyorum kızla rusça konuşmuş çünkü ne konuştu anlamadım ama baya uzun konuşmuşlar ten tene değmesede buda aldatmak değilmi.ben bi erkekle öyle intnetten konuşsam dayak yerim lise arkadaşım bile olsaBu adamın Polonya'da bir şey yapmadığına şahsen inanmadım.
Tabii ki bu da aldatma sayılır. Rusça bilmeseniz de konuşmanın içeriği az çok belli.Bende inanmıyorum kızla rusça konuşmuş çünkü ne konuştu anlamadım ama baya uzun konuşmuşlar ten tene değmesede buda aldatmak değilmi.ben bi erkekle öyle intnetten konuşsam dayak yerim lise arkadaşım bile olsa
Mrb kızlar 23 yaşında 4 senelik evliyim birtanede 1 yaşında kızım var.evlendiğimden beri eşimi internetteki pis sitelere üyeliğini görüyorum.dün gece rus facebookunu imdirip sildiğini gördüm.kendimde indirip içeriğine baktım hiç bişey söylemeden ona.hiç hoş seylerle karşılaşmadan pislik iğrençlik dolu. İşi gereği daha önceden polonyaya gitmişti ozamanda telnde eskortlara baktığını görmüştüm hatta bi kızla bi sosyal ağdan konuştuğunuda gördüm.bişey yapmadığı üzerine yemin etti sürekli merakmış sadece evi terk edicektim yalvarıp durdurmuştu beni ama sürekli böyle şeylerin karşıma çıkması çok yıprattı beni.nası davranıcağımı bilmiyorum ne yapmalıyım çok çaresizim yardım edin
karsina al duzgunce.konus. bu normal.bisi deil. Kabul edilir.gibi.deil. bian kendini senin.yerine koydumda tirnaklarm cikti yine. Ben anlayisli davranamazdm heralde
Ya yine en nefret ettigim konu karsimda.ewdeki kadinda eksik olan ne neden baska kadinlara hatta bircoook erkegin koynuna girem kadinlara merakli oluyor bu erkekler anlayamiyorum.senin adina degil kendi adima konusuyorum aslaaa kabullenmem canina okurum.eskorta baktiysa polonyada merak etme onu koynunada almistir pislik kocan.sen ona iyi bir ders vermedigin surece bu boyle devam eder gider haberin olsunMrb kızlar 23 yaşında 4 senelik evliyim birtanede 1 yaşında kızım var.evlendiğimden beri eşimi internetteki pis sitelere üyeliğini görüyorum.dün gece rus facebookunu imdirip sildiğini gördüm.kendimde indirip içeriğine baktım hiç bişey söylemeden ona.hiç hoş seylerle karşılaşmadan pislik iğrençlik dolu. İşi gereği daha önceden polonyaya gitmişti ozamanda telnde eskortlara baktığını görmüştüm hatta bi kızla bi sosyal ağdan konuştuğunuda gördüm.bişey yapmadığı üzerine yemin etti sürekli merakmış sadece evi terk edicektim yalvarıp durdurmuştu beni ama sürekli böyle şeylerin karşıma çıkması çok yıprattı beni.nası davranıcağımı bilmiyorum ne yapmalıyım çok çaresizim yardım edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?