Eşimle Ayrıyız Aklım Karışık..

iLaydamMuge

Hayatımın anLamı Prensesiimm....
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
779
20
Merhaba Birşey Paylaşmak istiyorum aklım karışık ne yapacağımı bilemiyorum..
5 sene oldu biz evleneli 4 yaşında bir kızım var. eşim evliliğimizin başlarında hep beni bırakıp kaçtı ne hamileliğimi bildim ne başka birşeyimi kurdeşen döktüm hamileyken.. tam 12 defa affettim.. dövüyordu hatta beni zamanında kesmeye bile kalktı ama yinede affettim 1 sene oldu affedeli yinea ayrıyız. hiç bir şekilde yanımda değil ne birlikte geziyoruz nede birlikte haraket ediyoruz. işten gelip uyuyor sonra yine işe gidiyor. annemle babamın söyledikleri hep batıyor iyi de söyleseler bana tavır yapıyordu. oturup birşey paylaşmıyoruz. bu yaz toplasan 2 defa birlikte kızım eşim ve ben parka gittik o kadar.. bende uğraşmak istemiyorum yine barışsam yine aynıları olacak.. boşanmak istiyorum ama kıyamıyorum da hangisi doğru artık anlamıyorum..

Boşanma diye bir kurum kanunumuzda bu gibi durumlar için var neden denemiyorsunuz Siz ona kiyamiyorsunuz ama gün gelir size öyle bir kiyar ki üçüncü sayfalara haber olursunuz Birazcık da çocuğunuzu düşünün böyle bir adamla büyümesine neden izin veriyorsunuz

5 sene oldu biz evleneli 4 yaşında bir kızım var. eşim evliliğimizin başlarında hep beni bırakıp kaçtı ne hamileliğimi bildim ne başka birşeyimi kurdeşen döktüm hamileyken.. tam 12 defa affettim.. dövüyordu hatta beni zamanında kesmeye bile kalktı ama yinede affettim 1 sene oldu affedeli yinea ayrıyız. hiç bir şekilde yanımda değil ne birlikte geziyoruz nede birlikte haraket ediyoruz. işten gelip uyuyor sonra yine işe gidiyor. annemle babamın söyledikleri hep batıyor iyi de söyleseler bana tavır yapıyordu. oturup birşey paylaşmıyoruz. bu yaz toplasan 2 defa birlikte kızım eşim ve ben parka gittik o kadar.. bende uğraşmak istemiyorum yine barışsam yine aynıları olacak.. boşanmak istiyorum ama kıyamıyorum da hangisi doğru artık anlamıyorum..
kıyamama sebebinz .nedir?

Canım seni kesmeye kalkan adamın nesine kıyamıyorsun.. Çocuğuna yazık gençliğine yazık ailen boşansan arkanda durmaz mı?

Seni kesmeye kalkan adami bosamaya kiyamiyo musun?

Sen kıyamıyorsun ama adam seni kesmeye kalkmış kuşbaşı yapacakmış :KK43:
Ben hiç inanmadım size kusurabakmayın:KK43:

Bu mazoşistlik.. Ortada iilişliye daır birsey kalmamış hala ne için bu caba..

Seviyorum hala o yüzden kıyamıyorum. En azından diyorum içki içmiyor. 1 senedir dövmesi yok diyorum. Yiyeceğimizi alıyor evin bazı ihtiyaçlarını almaya çalışıyor. Bana pek parada bırakmaz. Ya ne bileyim işten erken çıktığı zaman hemen köye gidiyor bizle vakit geçirmiyor...

Ayrılmışken kurtul kardeşim. Yeni bir hayat kur kendine.

Bazen insanların basireti kapanır. Yapması gerekeni bilir yapamaz ama silkelendiğinde aslında ne çok zaman kaybettiğini gorur.

Kıyamadığınız kişi evladınızsa inanın böylesi onun için daha hayırlı.

Bakın kendiniz diyorsunuz defalarca affettim yine aynı. Bunun sonu yok. Hastalanıp kızınıza bakamayacak duruma geldiğinizde mi anlayacaksınız boşunaymış herşey diye.

Ya Allah deyin , silkelenin. Gerisi gelir inşaallah.

Seviyorum hala o yüzden kıyamıyorum. En azından diyorum içki içmiyor. 1 senedir dövmesi yok diyorum. Yiyeceğimizi alıyor evin bazı ihtiyaçlarını almaya çalışıyor. Bana pek parada bırakmaz. Ya ne bileyim işten erken çıktığı zaman hemen köye gidiyor bizle vakit geçirmiyor...

Bu sevgi değil saplantı.. Alkol kullanmıyor diye adam mı oldu şimdi o.

Söz vermişdim kendime girmiyecekdim bdv ye.sinirlerim zıpladıya kiyamamak ne?

Afferin sana. Sakin bosanma. İlgisizmis, dövüyormuş ve aldatiyormus "ki sen demesen bile bu da vardir eminim" bosver ne olacak, basinda bi kocan var ya yeter sana.

Cunku sen bunlara boyun egmissin ya senin kendine saygin kalmamış ya, hani kiyamiyorsun ya biz boşan desek ne olacak.

Nasıl dehşet verici bi cümle "kesmeye kalktı" rica ediyorum kendiniz için bi sevap işleyin ve boşanın o yavrucağa yazık değil mi? O adama çocuk mu emanet edilir ne babalığı ne kocalığı anlamamış.

haklısınız. annem ve babamda ayrıydı annem 2 ciye evlendi ben bu babam bana babalık yaptı ama kızımında aynılarını yaşamasını da istemiyorum. ailem hep arkamda oldular hala arkamdalarda. çalışmıyorum ama ayrılırsam vefat eden babamdan maaş bağlanıcak. daha da rahat edeceğim. evde bu babamın içini döşedi biz rahat edelim kira ödemeyelim geçinelim diye bende bu sefer anahtarları aldım elinden evde durmasını istemedim şimdiyine dedim istiyorsan evde dur dedim bitene kadar hayır durmam dedi. evet inanmıyor olabilirsiniz kesmeye çalıştına ama kızımıda alıp odaya kaçmasaydım yapardı elinde bıcakla kapıya dayandı ve zor ıkna edip bıraktırmıştım.. bunları bile siğneye çekip affetmiştim. geçen sene aile teraspistine gitmiştik beraber ve aile terapisti eşimin ilaç alıp takıntılarından kurtulmasını söylemişti ona ragmen alıpta ilaç kullanmadı..

X