- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
istanbul bursa arası kaç saatki_?
pendik-yalova ya da eskihisar-topçular 45 dak. yalova bursa 20-25 dak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbul bursa arası kaç saatki_?
Falanca bir yerde 2 genç birbirlerine aşık olmuşlar..Ama ülkeleri,milletleri,dilleri,dinleri ayrıymış...Olsun demişler ,aşk engel tanımaz...Ve evlenmişler...Bir süre sonra işaret dili de yetersiz gelmiş...Birbirlerini daha iyi anlayabilmek için tercuman tutmuşlar..Öyle böyle derken genç adam bir gün eve geldiğinde yatağın üzerinde bir mektup bulmuş..Aynen şunlar yazıyormuş..Biz birbirbirimize aşık olduk
kusura bakma...Sen de başının çaresine bak artık..İmza Eşin ve tercüman....
kıızlar günaydın baktım merak etmişsiniz bende yazayım dedim son durumu ben biliyorum sanırım :) ben dün süphelenmiş bir üyeden sonra editör öyle br durum olamıyacağını söyleyince bende süphelendiğim üyeye özel mesaj yazdım kusura bakmaması için oda saolsun bana cvp yazmış konu sahibi onun yakın arkadasıymış onun ysadığı sehire gitmiş onun blgisayarından girdiği için banlamış diyor ??? eşide oruclu olduğu için gitmemş konu sahibinin yanına zaten arkadasıda gelip yorum yazar sanırım ... he gelirse bir şey sormak istiyorum konu sahibinin eşi karısının gideceği otel bilmiyormuymuş karısı giderken bunu çok merak ediyorum .... işte böle kızlar
Erkekler huzurlu oldugu yeri tercih eder genelde benim görüşüm bu
Evliliğinde sıkıntılar yaşıyo ve kendini anlayan dinleyen birini isitiyo
Öyle biride sizin tarafınızdan sunulmuş ona...
Bi an önce eşinizle konuşun ona huzur veren yanındayken iyi hissettiren taraf siz olun
ozden yazdiklarindan hiç bir sey anlamadim:) lutfen daha anlasilir yazar misin...
tekrar yazayım madem şimdi oleysa konu sahibi arkadasımız ikinci üyelikten banlandı bende konuyu öteki üyeli ile takip ettiğini sandım (çünkü birinden süphelendim) bunu buraya yazdım sonra editör hanım bana iki üyeliğinin birden silineceğini söyledi bende süphelendiğim üyeye mesaj yazdım senden boş yere süphelendim kusura bakma diye (üye adınıda formda falan vermedim) sonra o üye bana mesaj yazmış konu sahibi kendinin çok yakın arkadasıymıi iş için onun sehirine gitmiş iş bilgisayarından girmek istemediği için o üyenin bilgisayarından girmiş (hoş ben bundanda bir sey anlamadım ) birde eşi oruclu olduğu için dün gece yanına falan gitmemiş eşinin onuda yazmış birde kızlar benim süphelendiğim üyeye sürekli mesajlar gidiyormuş üye rahatsızlığı budran dile getirmek yerine bana özel yazıyor arkadasının durumunuda bana yazıyor burada herkezi bilgilendirmek varken konu sahibide geri dönüyormuş en son öyle yazmış bana .... ben inanmıyorum bu konuya kızlar ama yanılıyorsamda özür dilemesini bilirim olay bu olesya.... kızlar sizde üyeye mesaj yazmayın lütfen zaten zan altında kaldı sayemde tabi doğruysa