Esimle aramiz cok kötü...sen ne yapardin?

Ya bu yaklaşımı hic anlamıyorum. Neredeyse senin yüzünden girdim kadının koynuna diyecekler. Herşeyi senin üstüne atıp kenara çekilmiş.

10 yıl uzun bir süre birçok şey yaşamış ve doymuşsunuz birbirinize. Içindeki duygular bitmis olabilir. Uzun ilişkilerin problemi bu oluyor. Asla uzun yıllar sevgili oldugun kişiyle evlenemezsin. Evlensen bile yürümüyor iste.

Üzülme o teselliyi başkalarında
eşin teselliyi başkalarında
aramaya başladıysa ,barışsa bile seni kesinn!! gene aldatır emin ol!

Şu durumda tekrar birleşmeyi kabul etmek demek ilerde fiziksel-psikolojik şiddet ve aldatılmayı baştan kabul ediyorum demek gibi bir şey.
Duygularınız karşılıklı görünmüyor maalesef. İyi düşünün derim.

Lisede tanıştık sonra evlendik, aramızda 3 yaş var... Gerisini okumadım...

Canım ilk başlarda okudum ve dedim ki sevsen de sevmesen de o eşinin annesi iyi geçinmeye bak... Ama ne yazık ki sonunu okuduğum an nevrim döndü 10 yıldır hayatındasın ve bir evladiniz var bu adam seni gözden çıkarmış. Çocuğunu da görmüyor gözü. Tek yol boşanmak. Çünkü seni sevmiyor o güller sana gelirdi o kadına değil. Yoklugunda hemen seni aldatmış. Ve bu ilk degildir emin ol.

Ay ikiniz de cok garipsiniz. Demek ki lise bitip evlenince boyle olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…