Eşimle aramız bi türlü düzelemiyorrr ve 2. bebişe hamileyim :(

Belli ki kocaniz bu dükkani hirs etmis. Bencede bir eleman arayin kuzen yegen akrabaglardan biri... sirf bir haftalik diyin kocaniza deneme süreci olarak. Tabiki ondan once elemana isi falan göstermeli.
Ama belki o rahatlik onun hosuna gidicektir. ikna edin onu

Bence bu dükkan kapansa hepimiz daha rahat edeceğiz devretmeye ikna edicem ben onu başka kaçarı yok

Bence bu dükkan kapansa hepimiz daha rahat edeceğiz devretmeye ikna edicem ben onu başka kaçarı yok
devretmeye ika ede bilirseniz sorun yok. Ama bence onun hayallerinede saygi gösterin ve ona destek olun. BIRBIRINIZE destek olun. Ortak bir anlasma bulun. MESELA ELEMAN GIBI BIRSEY

devretmeye ika ede bilirseniz sorun yok. Ama bence onun hayallerinede saygi gösterin ve ona destek olun. BIRBIRINIZE destek olun. Ortak bir nokta bulun. MESELA ELEMAN GIBI BIRSEY

Ya eleman da bulsak bu durum değişmez çünkü bana bile bırakmıyo ki elemana bıraksın müşteri kaçırıyosun yapamıyosun diyo ona da öyle yapar o illa kendi bildiğini yapacak bildiğin inat elemanı alsa bile ıvır zıvır işlere alır tezgaha geçirmez Allah hayırlısını versin bize ben bugüne kadar hep destek oldum ona ama o hep armutun sapı üzümün çöpü bahanelerle benle hep tartıştı iş yüzünden hem destek oluyosunuz hem azarlanıyosunuz insan ister istemez soğuyo heşeyden

sizde tabi kendi capinizda haklisnizdir...

ben 6 yıldır böyleyim.. parasızlıktan iyidir eşininizin çalışması. çalışmasa aylak aylak gezse bu seferde bu yüzden kötü olursunuz. bence hamilelik psikolojinizden dolayı böyle düşünüyorsunuz. bu şekilde davranmanız eşinizi aylaklığa iter, para kazanmadan yatan bir adama dönüştürüverirsiniz. bence sabredin. allah kolaylık versin

bencede eşiniz hırs yapmış kapatırsa insanları başarısız olduğunu düşünmesini istemiyor olabilir bence aklındakini sorun ona düşüncesini sorarak iyi niyetle yaklaşın bu şekilde böyle kendine bağlı ne kadar daha bu işi sürdürmeyi planladığını öğrenin ailesi olduğunu çocuğu olduğunu 2.nin yolda olduğunu her zaman yanında olduğunuzu ama onu özlediğinizi, sizlerin iyiliği için çabaladığını bildiğinizi ama onu gerçekten özlediğinizi ve onun sağlığı ve psikolojisi için endişelendiğinizi ona zarar gelmesinden korktuğunuzu söyleyin :) böyle derseniz size teslim olacak herşeyi konuşacaktır. bebeğinizden de vazgçmeyin günahhh 12 hafta görüyorum imzanızda 3 ayı dolmuş büyümüş ya kıymayın ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…