• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle anlaşamıyorum çok mutsuzum?

Bu beddualar da haksız mıyım haklı miyim.İcimden bir ses yine de onlar sana zulmetse sen yine beddua etme diyor ama çok sinirliyim.Onlardan nefret etme boyutuna geldim.
Insan bazen elden bi sey gelmeyince beddua ediyo. Ama onlar icin beddua degil kendiniz icin dua edin. Gun gelir herkes yaptiginin bedelini öder merak etmeyin.

Canım sen annesin artik anneler güçlü olur bak birdaha yazayım Anneler güçlü olur kv kp kayın bunlar kim kapıyı örtünce hepsi dışarda kalan insanlar öyle istediler diye cam silme iş yapma sen istediğin için yap ben olsam yapmazdım inadına ayağımı uzatır kahvemi içerdim keyfime bakardım herşeye kulak asma he de geç bildiğini yap yoksa cok ezilirsin

az yesin de bi uşak tutsun kendine beyefendi.şu tavizi neden veriyorsunuz ki.silmeyin.yapmayın.beğenmiyorsa bez orda deterjan orda.

Ki
Bana yaptıkları sadece ev temizletmek olsa eşim benim yaptığım yemeği istemiyor hazır yemek yapıyor diye kaynanam yemek yaptırıyor başımda dikiliyor ve hep aynı şeyleri söylüyor.Bir konuda haklı benden bir cacık olmaz.o konuda nasipsizim.O yizden zoraki yasiyorum
Anlamıyorum, size şiddet gösterilmesinden mi korkuyorsunuz? Niye terslemek yerine onların dediklerini yapıyorsunuz?
Yapmayın, resti çekin. Korkularınız varsa da ayrılın o evden. Baksanıza sizde hiç yaşama mutluluğu bırakmamışlar bu genç yaşınızda.

Anlamıyorum, size şiddet gösterilmesinden mi korkuyorsunuz? Niye terslemek yerine onların dediklerini yapıyorsunuz?
Yapmayın, resti çekin. Korkularınız varsa da ayrılın o evden. Baksanıza sizde hiç yaşama mutluluğu bırakmamışlar bu genç yaşınızda.
Dediklerini yapmamın sebebi okulumun olması kayınvalidem ben mezun olana kadar çocuğa bakması lazım.Ama mezun olunca lafımı da saygı çerçevesi içinde esirgemem

Back