• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle anlaşamıyorum çok mutsuzum?

Busra54Nur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
194
-53
88
26
İyi gunler arkadaşlar
Ben 2 yıllık evliyim üniversiteyi dondurmustim kizima hamileydim o zaman.Simdi 6 aylık kızım var ve bir donemim kaldı diye okula basladim çocuğa kayınvalidem bakıyor ama sürekli eşim bana laf sokuyor.Daha dün evi temizleme rağmen ev temiz değil diyor.Camlari bır daha sildirdi ve başımda gardiyan gibi dikildi ona daha önce Instagram'da çekilişe sponsor olmuştum bunu da kaynım annesine söylemiş.kayinvalidem de sen fenomen olamazsın senin sadece evin çocuğun önemli.Sen ev kadınısın bir işi doğru dürüst yapamiyorsun.Ben de her şeyi hızlı yapmaya çalıştım sırf kayınvalidem hemen evimden gitsin diye.Hicbir ise yaramamak para kazanamamak yetenekli olamamak beni hayattan soğuttu.Kendimi öldürmeyi düşündüm.Cok çaresizim

Ciddi anlamda anormal bir eş.Kibar kibar yazayım dedim ama olmayacak.
Kocanız süzme öküz. Annesi tarafından özel yetiştirilmiş hem de!
Bu nedir yahu!
Sildiğim camı başımda bekleyip tekrar sildirecek öyle mi?
Beğenmiyorsa,bir de o yapsın da görelim.
Neden karşı koymuyorsunuz.
Hiçbir işe yaramadığınızı düşündürmeyi bile başarmışlar.Reziller!

Ciddi anlamda anormal bir eş.Kibar kibar yazayım dedim ama olmayacak.
Kocanız süzme öküz. Annesi tarafından özel yetiştirilmiş hem de!
Bu nedir yahu!
Sildiğim camı başımda bekleyip tekrar sildirecek öyle mi?
Beğenmiyorsa,bir de o yapsın da görelim.
Neden karşı koymuyorsunuz.
Hiçbir işe yaramadığınızı düşündürmeyi bile başarmışlar.Reziller!
Yemin ederim dayanmaya çalışıyorum bu kadar bir insanin üstüne gelinmez.Son çare kızımı alıp anne evine kaçmak olacak ya da bir arkadaşıma kaçmak olacak.Onlarin yüzünden yüzüm gülmez bir güzel günüm geçmez oldu Allah onlarin yaptıklarının karşılığını kötü gün geçirmek huzursuzluk olarak versin.Bu da benim duam onlara

Çocuğunuz olduğu halde ölmeyi düşünmeniz çok kötü.
Okulunuza odaklanın.
Eşiniz ve kv niz emrediyor diye bir şey yapmak zorunda değilsiniz.
Beğenmeyen kendi yapsın.
Anlamiyorlar işte ben karilik yapamıyoemusum Instagram hesabı açıp büyümek istemem onlara battı.Kaynim da beni takip ediyormuş gerizekalı kendi işleriyle ilgilenecegine çok biliyorlar yemin ederim

size cam sildirdi ve başınıza mı dikildi?
bu nasıl bir şizofrenlik ya
kendi hayatınızın kontrolünü elinize alın
kızınız var ölümü düşünmek bile hata kızınız için..
ben böyle kadınları görünce çok üzülüyorum gerçekten zor değil yapabilirsin okuluna devam et..

Hayat esinizle sizin hayatinizda kv ve kayina ne ? Demekki esiniz cok yetersiz kendileri mudahale etme ihtiyaci hissediyolar. Uzerinizde anne baba emegi var kimse size oyle davranamaz izin vermeyin. Begenmeyen kendi silsin camlari. Boyle afamlarin haddini bildirmeyip susup oturursaniz daha da cikar tepenize. Dik durun ezdirmeyin kendinizi.emin olun degisecektir seve seve!

size cam sildirdi ve başınıza mı dikildi?
bu nasıl bir şizofrenlik ya
kendi hayatınızın kontrolünü elinize alın
kızınız var ölümü düşünmek bile hata kızınız için..
ben böyle kadınları görünce çok üzülüyorum gerçekten zor değil yapabilirsin okuluna devam et..
Bunun çözümü ne okul bitince ne olacak cidden düşünemiyorum artık.O dereceye geldim ki kızımı alıp başka şehire kacasim her şeyi arkada birakasim geldi

Hayat esinizle sizin hayatinizda kv ve kayina ne ? Demekki esiniz cok yetersiz kendileri mudahale etme ihtiyaci hissediyolar. Uzerinizde anne baba emegi var kimse size oyle davranamaz izin vermeyin. Begenmeyen kendi silsin camlari. Boyle afamlarin haddini bildirmeyip susup oturursaniz daha da cikar tepenize. Dik durun ezdirmeyin kendinizi.emin olun degisecektir seve seve!
Onun kardeşinin beni ispiyon etmesi bana dokundu Allah ona benden beter uyuşuk eş nasip etsin.Kayinvalodem ona karismazsa o zaman onu yerin 7 kat dibine sokacam!

Neden müsade ediyorsunuz? Sildiğiniz camı başınızda bekleyip tekrar sildirmek, bu kadar hakaret. Siz izin verdikçe artacak, beğenmeyen versin parasını sildirsin camı hayret bir şey
Sadece cam sildirmek olsa bir önceki gün temizledigim evi bir daha temizlettilet ve başımda dikildiler o kadar moralim bozuk ki.Kimsem de yok.Allah bana istediklerimi vermeyecek bu zulüm hep böyle devam edecek diye düşündüğüm icin olmekten başka var yok diye düşündüm.

Sadece cam sildirmek olsa bir önceki gün temizledigim evi bir daha temizlettilet ve başımda dikildiler o kadar moralim bozuk ki.Kimsem de yok.Allah bana istediklerimi vermeyecek bu zulüm hep böyle devam edecek diye düşündüğüm icin olmekten başka var yok diye düşündüm.
Sizin bir evladınız var, başka birine ihtiyacınız yok. Ölmeyi düşünmek ya da denemek kolay o yavru ne olacak? Bir adamla anası size ev temizletiyor diye böyle şeyler düşünmeyin, güçlü durun. Size böyle davranmalarına izin vermeyin, izin vermeye devam ettiğiniz sürece psikolojik şiddetin boyutu artacaktır

Bunun çözümü ne okul bitince ne olacak cidden düşünemiyorum artık.O dereceye geldim ki kızımı alıp başka şehire kacasim her şeyi arkada birakasim geldi

canım psikolojik destek alması lazım eşinin
böyle zulmetmek olmaz..

Onun kardeşinin beni ispiyon etmesi bana dokundu Allah ona benden beter uyuşuk eş nasip etsin.Kayinvalodem ona karismazsa o zaman onu yerin 7 kat dibine sokacam!
Haksizliklarin karisiliginin verileceği gun elbet gelir. Rahat olun siz. Ama uyusuk oldugunuzu kabul etmis gibisiniz bu bir suc degil mizac yapi..ev sizin eviniz ister temiz ister kirli olur elinizden geleni yapiyosunuz zaten belli ki..instegram falan da istedoginiz gibikullanirsin sizin hayatiniz bu kadar karistirmayin..aaaa bana bile fenalik geldi nasil is bu.

Aileniz yok mu size sahip çıkacak?Neden boyun eğiyorsunuz bu tür davranışlara?Siz karşılarında dik durmazsanız bu hadsiz davranışlara devam edeceklerdir.

Haksizliklarin karisiliginin verileceği gun elbet gelir. Rahat olun siz. Ama uyusuk oldugunuzu kabul etmis gibisiniz bu bir suc degil mizac yapi..ev sizin eviniz ister temiz ister kirli olur elinizden geleni yapiyosunuz zaten belli ki..instegram falan da istedoginiz gibikullanirsin sizin hayatiniz bu kadar karistirmayin..aaaa bana bile fenalik geldi nasil is bu.
Ya aslında biraz yavaş hareket ederim ama uyuşukluk seviyesinde değil.Beni begenmedimleeri için beddua ettim.

Aileniz yok mu size sahip çıkacak?Neden boyun eğiyorsunuz bu tür davranışlara?Siz karşılarında dik durmazsanız bu hadsiz davranışlara devam edeceklerdir.
Şu an okulun bitmesini bekliyorum.Okul bittiğinde görecekler bosanacaksam boşanacak ama kızımı onlara bırakmayacak gerekirse Kıbrıs ya da Gürcistan a kaçar kziimla tek yaşarım.

Bu beddualar da haksız mıyım haklı miyim.İcimden bir ses yine de onlar sana zulmetse sen yine beddua etme diyor ama çok sinirliyim.Onlardan nefret etme boyutuna geldim.

Ki
Sizin bir evladınız var, başka birine ihtiyacınız yok. Ölmeyi düşünmek ya da denemek kolay o yavru ne olacak? Bir adamla anası size ev temizletiyor diye böyle şeyler düşünmeyin, güçlü durun. Size böyle davranmalarına izin vermeyin, izin vermeye devam ettiğiniz sürece psikolojik şiddetin boyutu artacaktır
Bana yaptıkları sadece ev temizletmek olsa eşim benim yaptığım yemeği istemiyor hazır yemek yapıyor diye kaynanam yemek yaptırıyor başımda dikiliyor ve hep aynı şeyleri söylüyor.Bir konuda haklı benden bir cacık olmaz.o konuda nasipsizim.O yizden zoraki yasiyorum

Back