eşimle anlam veremediğim mevzu

orionnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
1.746
2.096
29
Arkadaşlar merhaba,

2,5 yıllık bir evliliğim ve 9,5 aylık bir oğlum var ve evlilik öncesinde de 3 senelik bir beraberliğimiz oldu .

benim merak ettiğim sadece benim kocammı bu şekilde şöyle anlatayım eşim sürekli benimle şakalaşmak istiyor televizyon izliyorum geliyo sarılıp kolumu ısırıyo bu kez sinirlenip bende onu ısırıyorum ben ölçüyü biraz fazla kaçırıp bazen acıtıyorum üzülüyorum sonra mesela bacağımda yada sırtımda bir sivilce çıkıyor gelip onu illa yolacak hiç bişey bulamazsa yastık fırlatıyo bu kez de yastık savaşına tutuşuyoruz sonra ben hızımı alamayıp oklavayı alıyorum mutfaktan anca öle son buluyo bide kocaman adam 30 yaşında ben 26 hadi güreşelim diyo tamam canımı acıtmıyor ama bana çok tuhaf geliyo önceden bu kadar tuhaf karşılamıyordum ama şimdi oğlumuz da görüyo oda bize bakıp gülüyo özellikle yastık olayına kafkahalara boğuluyo bebek bunu yanlış algılar mı şiddet gibi merak ettiğim bu

Yeni evliyken boyle sacma seyler oluyordu bizde hatta eşim modumda degilken yani karnim agriyorken benimle ugrasinca baya sinirlenmiştim ve şaka kakaya dönmüştü. 🙄

Şuan şakalaşsakta abuk sabuk sinir edecek şeyler yapmiyor, yapmiyoruz ve nerede birakilmasi gerektigini biliyoruz. 😁

Ayrica oklava ne alaka siz de biraz ucunu kaciriyor gibisiniz ama.bilemedim memnunsaniz ne diyelim

Kız canını acıtmıyorsa nolucak eğleniyor işte adam 😂 sen de ama birazcık bir dengesizlik var. Yastık savaşını oklavayla bitirmek nedir :KK70:
yok başka türlü bitmiyor ben bir koltuktayım o bir koltukta yastık fırlatmayla başlıyor sonra geri iade ediyorum filan derken yastık savaşı başlıyo sonra yeter diyorum yok sinirden küfür ettiriyor bende mecbur hadi oklavaya gel diyorum

Oklavayı alıp gelmenizi çok saçma buldum. Sarilarak sonlandırsanız daha iyi olmaz mi?

Eşiniz hiperaktif biri olabilir. Sizi de seviyor belli ki. Dert aramayin başınıza.
sevgisinden şüphem yok şükür de bu kadar enerji nereden geliyo anlamış değilim bana sataşamazsa çocuğu omzuna alıp koşturuyorlar evin içinde ikimizde çalışıyoruz ben iş çıkışı bi yerde bayılıp kalıyorum

Arkadaşlar merhaba,

2,5 yıllık bir evliliğim ve 9,5 aylık bir oğlum var ve evlilik öncesinde de 3 senelik bir beraberliğimiz oldu .

benim merak ettiğim sadece benim kocammı bu şekilde şöyle anlatayım eşim sürekli benimle şakalaşmak istiyor televizyon izliyorum geliyo sarılıp kolumu ısırıyo bu kez sinirlenip bende onu ısırıyorum ben ölçüyü biraz fazla kaçırıp bazen acıtıyorum üzülüyorum sonra mesela bacağımda yada sırtımda bir sivilce çıkıyor gelip onu illa yolacak hiç bişey bulamazsa yastık fırlatıyo bu kez de yastık savaşına tutuşuyoruz sonra ben hızımı alamayıp oklavayı alıyorum mutfaktan anca öle son buluyo bide kocaman adam 30 yaşında ben 26 hadi güreşelim diyo tamam canımı acıtmıyor ama bana çok tuhaf geliyo önceden bu kadar tuhaf karşılamıyordum ama şimdi oğlumuz da görüyo oda bize bakıp gülüyo özellikle yastık olayına kafkahalara boğuluyo bebek bunu yanlış algılar mı şiddet gibi merak ettiğim bu
Algılamaz bence ayyy çok güldüm eşimde benimle uğraşır bence güzel şeyler bende hiç el kol şakalaşmalarını sevmem mesela kulağımdan öpmeyi çok sever ben nefret ederim ciddi ciddi tartıştığımız çok oldu amannn tek tartışmamız bu olsun 😂😂😂 yani şiddet algılamaz öyle algılasa gülmezdi bence 😅😅

X