Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
18 yıllık evliyim...Eşimden yıllar sonra, hiç unutamayacağım şiddet gördüm..Mevzuuya gelince..Eşim salonda annesiyle telefonda konuşuyordu..Annesi ona birini aradınmı diye sordu sanırım..Eşimde yok aramadım mesaj attım dedi.(sesini oldukça alçaltarak)Bende yanına gittim kime mesaj attığını sorduğumda beni ilgilendirmeyen bir mevzuu olduğunu söyledi..Benimde içime kurt düştü tabiki..Annenle gizli mevzuların varsa benim olmadığım bir yerde konuş..Ben üsteleyincede bilmenin lüzumu yok...Öğrenmemen gereken bir şey üsteleme dedi..Annesinin bilip benim bilmeyeceğim ne olabilirdi ki?Şu ansa bu mevzuyu merak etmiyorum.(Yediğim dayaktan sonra)Durum bu konu yüzünden gerildi..Eşim çocuklarımında evde olduğu bir zamanda şiddet uyguladı..Sanki karşısında azılı bir düşman varmış gibi saçlarımdan yoldu yoldu..Farkında değilim ama çene kemiklerimi öyle bir sıkmış olmalı ki hala ağrıyor..Onu o kadar zavallı görüyorum ki...Nefret bile etmiyorum...Saygı duymuyorum..
Yaptığından pişman olmuştur ama..Bi kere gönül kırıldı..Hiç bir şey olmamış gibi davranamam..Özür dileyip affetmemi bekliycek..Çocuklar olmasa bunu hazmetmem çeker giderim..

Hem suçlu hem güçlü bir de siz mi özür dileyeceksiniz???

Yazık !

Kimbilir ne saklıyordu da bu kadar sinirlenip sizi sindirmek için ugraştı!!!
Sırf siz ögrenmeyin diye!

Bunu kimseye anlatamıyorum 5 gündür psikolojim berbat ve inanın çöktüm..

benim özürlük bi durumum yok.Onun özründen bahsettim..Kendi özür girişimlerinde...Ama yüz bulamıyor..

erkekler işte, suçunu batırmak için kadına saldırırlar,bende bi kere böyle bi olaya maruz kaldım. ama allaha havale ediyorum. sizi anlıyorum kırgınlılar geçmiyor, üstelik bunu çocukların yanında yapması çok acı bi olay. affedeceksin elbet ama o kırgınlık geçmeyecek ki. kendimden biliyorum.

Kadın olmak biraz zeka işi aslında ama ben beceremedim..Erkekler çok aptallar ..Akıllı kadın onları iyi yönetir idare eder..Benim içim dışım bir..

Aşırı tepki vermiş!Demek ki gizli bir şey saklıyormuş.Nefret ediyorum böyle erkeklerden.Yok mu ailenizde şu densizin gözünü korkutabilcek birisi?En olmadı polise şikayette bulunun.

Ekonomik özgürlükler kadını kısıtlıyor maalesef:KK43:Yıllarca eşe bağımlı kadınlar yanlız çocuk büyütmekten korkuyorlar..Buna bende dahilim..Yoksa dayak yeyip sonra evlilik oyununu devam ettirmek..Kadın için çok acı..

Ailesinden sadece eltime anlattım..Çünkü ailesinden bir tek eltim anlar beni...Oda biraz burnu sürtsün konuşma diyor..Zaten başkada elimden gelen yok..Aile terapistine gideriz belki..

Ekonomik özgürlükler kadını kısıtlıyor maalesef:KK43:Yıllarca eşe bağımlı kadınlar yanlız çocuk büyütmekten korkuyorlar..Buna bende dahilim..Yoksa dayak yeyip sonra evlilik oyununu devam ettirmek..Kadın için çok acı..

sadece dayak için değil bağımlı kalmak,ayaklarının üzerinde durmmuyosan her türlü bağımlı kalıyosun.hele bide çocuğun varsa hiç gidemiyosun. gitmek istesende kalmak zorunda kalıyosun.ona her baktığında aklına geliyor yaptıkları, ne kadar iyi görünmeye çalışsanda unutamıyosun yapılanı.

Evet daha öncede yaşadım..Ama bunun dozu fazla oldu..Ama benim derdim sadece bir insan olarak bana uyguladığı şiddet..Kocam beni nasıl döver değil..Bende onu sevmiyorum galiba bu durum eşim nasıl döver değilde..Biri beni nasıl döver diye..Anladınız umarım.Karışık anlattım galiba..

Evet daha öncede yaşadım..Ama bunun dozu fazla oldu..Ama benim derdim sadece bir insan olarak bana uyguladığı şiddet..Kocam beni nasıl döver değil..Bende onu sevmiyorum galiba bu durum eşim nasıl döver değilde..Biri beni nasıl döver diye..Anladınız umarım.Karışık anlattım galiba..

anladım canım...
ne diyim ki valla şaşırıyom bu konulara...5 gün geçmiş aradan hiç özür dilemedi mi

Eşimin ailesiyle ayrı şehirlerde oturuyoruz..Hemen hemen 2 günde bir ablacığıyla telden konuşur..Herşeyimizi bilir sağolsun..Ama ben bilemezmişim bakarmısınız?

Hiç adeti değildir.Bi gün rakı almış gelmiş.Kafamızı dağıtalımmış..Özür dilemeye cesaret için..Bende ona şimdi dedim tam oldu.İçip içip karısını döven adamlar gibi,artık içip içip döversin dedim..Kıpkırmızı oldu.Ne yapacağını şaşırdı.İçeri gitti..Yani tüm cesaretini kırdım..

çok üzüldüm durumunuza ..ancak inanın iş ekonomik özgürlüklede bitmiyor türkiyede çok yakın bir arkadaşım var öğretmen ve 3 çocuğu var eşi tam psikopat sürekli şiddet uygular ama boşanamıyor ..niye mi çünkü ailesi boşanırsan biz öldürürüz gelinliğinle gittin kefeninle çıkarsın diyolarmış,üniverste okutup maddi güç verdikleri kızlarına hem de....
çok düşündü cesarette etti polise verdi birkeresinde eşini ama sonuç ne oldu biliyor musunuz kadının abileri ve babası geldi eşinin dövdüğünün iki katı daha dövüp şikayetini geri aldırdılar..inanın gerçek bunlar..neler yaşanıyor daha bu ülkede..
ölmeyi çok istiyorum der hep ama 3 çocuk istemeyerek dünyaya getirdiği 3 çocuk var ,istemeyerek evlendirildiği bir koca var...okutmuşlarda ne olmuş beni der hep...
Dilerim Allah tan böyleleri bir an önce geberiri gider

Evet canım kötünün kötüsü hep vardır zaten..Ben çok şükür sürekli bu durumu yaşayan biri değilim..Ama bunun 1i yada devamlısı olmaz.Şiddeti 1 kere uygulayanda aynı devamlıda...Ne diyelim Allah herkeze ruh eşini bulmayı nasib etsin..Bulamayanlarada eşlerine doğru yolu.sabırı, sevmeyi öğretsin..

çok üzüldüm durumunuza ..ancak inanın iş ekonomik özgürlüklede bitmiyor türkiyede çok yakın bir arkadaşım var öğretmen ve 3 çocuğu var eşi tam psikopat sürekli şiddet uygular ama boşanamıyor ..niye mi çünkü ailesi boşanırsan biz öldürürüz gelinliğinle gittin kefeninle çıkarsın diyolarmış,üniverste okutup maddi güç verdikleri kızlarına hem de....
çok düşündü cesarette etti polise verdi birkeresinde eşini ama sonuç ne oldu biliyor musunuz kadının abileri ve babası geldi eşinin dövdüğünün iki katı daha dövüp şikayetini geri aldırdılar..inanın gerçek bunlar..neler yaşanıyor daha bu ülkede..
ölmeyi çok istiyorum der hep ama 3 çocuk istemeyerek dünyaya getirdiği 3 çocuk var ,istemeyerek evlendirildiği bir koca var...okutmuşlarda ne olmuş beni der hep...
Dilerim Allah tan böyleleri bir an önce geberiri gider

Rabbim ıslah etsin böylelerini...

evet doğru söyledin bunun ekonomik özgürlükle hiçbir alakası yok..öğretmeni de,doktoru da,ev hanımı da yaşıyor bunu...ya anne baba korkusundan,ya evlatları için çekip gidemiyolar ...ya bunu yapanlar! polis memuru bile eşini hastanelik etti.ne olursan ol önce insan ol...
hergün şiddet yüzünden kaç konu açılıyo sadece burda...ya da her gün bu ülkede kaç kadın ölüyo eşinin şiddetinden,cinnetinden..ne bu kadınların çilesi ya..niye herşeye biz dayanmak biz sabretmek zorundayız,niye hep bizim gözlerimiz yaşlı,içimiz hep bi buruk...
offffff gece gece sinirlerim bozuldu

X