- 14 Eylül 2015
- 27
- 10
- 3
- 39
- Konu Sahibi dertli0644
-
Değerli Dostlar eşimle 6 Aylık evliyiz bebeğim 2 aylık.eşim 32 yaşında 6-7 senede 85.000 tl biriktirdi Tır şoförü idi, ailem ve ailesi sağolsunlar sahio çıktı 150.000 tl parası var iş kurmak istiyor Siz değerli dostlar, Eşleniz ne işlerle uğraşıyorlar Ortak iş yapılırmı bu parayla cevaplarınızı bekliyorum Allah razı olsun...
Nasıl bakicam pek bilmiyorum .sBenzer bi konu açmıştım nişanlım hakkında. Bir çok fikir gelmişti o konuya bakabilirsiniz benim profilimden
Profilime tıklayın resmimin üstüne.Ordan mesajlar diye bir yer çıkcak ordada medzi tarafından açılan konuları arat var oraya basıcaksınız.Nasıl bakicam pek bilmiyorum .s
yok.Eviniz varmı
yokEviniz varmı
Ewe girmek mantikli
Nasıl olucak ki abla Detaylı anlatırsanız sevinirim..Kamyon Alsın çalıştırsın birkaç yılda parayı yerine koyar
Iyi bir sermaye. Güzel iş yapılır.. Bildiğiniz Sektörleri gözden geçirin önceDeğerli Dostlar eşimle 6 Aylık evliyiz bebeğim 2 aylık.eşim 32 yaşında 6-7 senede 85.000 tl biriktirdi Tır şoförü idi, ailem ve ailesi sağolsunlar sahio çıktı 150.000 tl parası var iş kurmak istiyor Siz değerli dostlar, Eşleniz ne işlerle uğraşıyorlar Ortak iş yapılırmı bu parayla cevaplarınızı bekliyorum Allah razı olsun...
Değerli Dostlar eşimle 6 Aylık evliyiz bebeğim 2 aylık.eşim 32 yaşında 6-7 senede 85.000 tl biriktirdi Tır şoförü idi, ailem ve ailesi sağolsunlar sahio çıktı 150.000 tl parası var iş kurmak istiyor Siz değerli dostlar, Eşleniz ne işlerle uğraşıyorlar Ortak iş yapılırmı bu parayla cevaplarınızı bekliyorum Allah razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?