• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMİNDE İŞİ OLSUN ÇOK MU :(

dertli0644

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
27
10
3
39
Değerli Dostlar eşimle 6 Aylık evliyiz bebeğim 2 aylık.eşim 32 yaşında 6-7 senede 85.000 tl biriktirdi Tır şoförü idi, ailem ve ailesi sağolsunlar sahio çıktı 150.000 tl parası var iş kurmak istiyor Siz değerli dostlar, Eşleniz ne işlerle uğraşıyorlar Ortak iş yapılırmı bu parayla cevaplarınızı bekliyorum Allah razı olsun...

Değerli Dostlar eşimle 6 Aylık evliyiz bebeğim 2 aylık.eşim 32 yaşında 6-7 senede 85.000 tl biriktirdi Tır şoförü idi, ailem ve ailesi sağolsunlar sahio çıktı 150.000 tl parası var iş kurmak istiyor Siz değerli dostlar, Eşleniz ne işlerle uğraşıyorlar Ortak iş yapılırmı bu parayla cevaplarınızı bekliyorum Allah razı olsun...

Emlak işleri olabilir bence.. herkes eve yatırım yapmaya çalışıyor şimdi. Ama tabi bütçe ne kadar gerekir bilmiyorum öyle fikir vereyim dedim :)

Benzer bi konu açmıştım nişanlım hakkında. Bir çok fikir gelmişti o konuya bakabilirsiniz benim profilimden

Kamyon Alsın çalıştırsın birkaç yılda parayı yerine koyar

Valla param olsa minik bir kafe açarım ben.
Ama bu ara çok tutan bir şey var 'Ne alırsa. 3.5 lira' gibi dükkânlar. Felaket kazanıyorlar. Daha bugün ne kadar alışveriş yaptım oradan .

Bulundugunuz bölgeye göre degiskenlik gösteren konular hani burda biz ne söylesek eksik bile olabilir
Yapi manzemeleri (insaat manzemeleri ) satisi iyi bir is olabilir saglam bir sermaye ile tabiki
kosgebden (bulundugunuz ilin ticaret ve sanayi odasinda) 100 milyar kredi alabilirsiniz icinden 30 milyari da hibe ediliyor devlette tarafindan. is acana destek veriyorlar yani

Iyi bir sermaye. Güzel iş yapılır.. Bildiğiniz Sektörleri gözden geçirin önce

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esiminde-isi-olsun-cok-mu.860217/
ne güzeeeeeeel

Back