Eşimin yıllardır sevdiği platonik aşkı boşanmış ve bizle aynı apartmana taşınmış

Ya o kadar itici bir durum ki. Mc donalds'ta Frappe almisim, kamisin oldugu tarafa gidemiyorum. Kadina rica ettim getir diye bana garip garip bakti. Sonra acikladim. Tamam bi sey degil dedi.

Ucakta da uyuyor numarasi yaptim. Iki ayin icinde oldu bunlar :)

Ben de eşin cevabını cok mükemmelce ve kurgulanmış buldum
Jane austen tarzı

Hayatım dedim o 8 sene sevdiğin kızı gördüm apartmanımızda dedim. Biliyorum, kocasından ayrılmış buraya taşınmış dedi. ( ortak bi arkadaşları söylemiş )
Ortak bir arkadaş söylediyse muhtelemen o ortak arkadaş sizin apartmanı da söylemiştir gardını al ....

yakın mı oturuyordunuz:))

Tesadüf diye bi şey yoktur. net!

Bu hikayeyi bilerek evimde rahat oturamazdim ben. Hep bi şüphe olacak aklında.

aynısı bir tanıdığımızın başına geldi hemde karşı dairelerine taşınmış.Kadin kocasina taşınmak istediğini söylüyor ama adam kabul etmiyor sonrasinda adam eski sevgiliyle gorusmeye basliyor evine gidip geliyor karisi bunu farkedincede ya bu durumu kabullen ya bosan diyor.Tabi bosandilar 2 cocukla hayatini devam ettirmeye çalıştı.

Koca şehirde bula bula sizin apartmanı mı bulmuş, ben sana bunun nedenini söyleyim , belki eşinin bişeyden haberi Yok ama kızın niyeti iyi değil, resmen boşanıp tekrar eşinin aklına girmek istiyor gibi geldi, bi de gelip sana selam veriyor tanıyor takip ediyor muhtemelen.
Hiç güvenme derim, şimdi samimiyet kurup ailenize girmek ister, sonrada eşini ister, ben kızın hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum, benim böyle bi durumum olsa bırak aynı apartmanı , aynı yerde bi araya gelmeye bile çekinirim eşi yanlış anlamasın diye.

Bu bir işaret.

Konu gerçekse çok tuhaf. Nasılsın diye soran kişiye eşinizin cevap vermemesi daha da tuhaf.

Başlığı okuduğumdaki tepkimi yazayım! Hadi beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…