- Konu Sahibi Pink_Women
-
yok o cümlede eksik bende anlamadım neresi bencillik. bende ona sadece inan bencil olsam şuan yatağımda olurdum dedim."mutfaktayım eşim geldi yorgunsan yapma dedi. Bende mecburum nasıl yapmayayım dedim. Bana kaldırıp çok bencilsin dedi."
Burada eksik bir şeyler mi var?Yani bunun nesi bencillik? Siz gelin bir de beni görün,senin gibi yorgun mutsuz olduğum anlarda evde terör estiriyorum.Sen gayet sakinsin bence.Ayrıca sen de çalışıyorsun,evdeki işleri bölüşmelisiniz. Bu sebepler ayrılmak için yetersiz,karşınıza alıp güzelce konuştuğunuzda başka sorunlarınız yoksa halledilmeyecek bir şey değil.
evet eşimle önce ki konularda bahsetmiştim çok ciddi sorunlarımız vardı şimdi o konularda düzeldi. o kadar çok konuştum ki onunla konuşurken anlıyor ama uygulama yok. rahatsızlığımı anlattım ben ama o pek ciddiye almamış galiba..Bi sakin ol
Misafirler ne kadar kalacak?
Eşinle rahatsızlığını ciddi şekilde konuştun mu¿
Rahatsız olduğun durumları tek tek anlattın mı
Eşinle başka sorunların var mı
evet o konuyuda ben açmıştım.ev işlerine yetişemiyorum diye konuda açmıştınız dıımı ?
sizin eşinizle yalnız kalmaya ihtiyacınız var
bu yıl memuriyetimin ilk yılı olduğu için iznim yok malesefCanim cok kırılmışsin belli. Hastalığın evdeki çocuklara sabir göstermen de yormuş seni.. Böyle aptalca ithamlar her evlilikte olur hemen ayrılığı düşünme. Izin alsan biraz ailenin yanina gidip dinlensen. Değişiklik iyi gelir.
Erkek milletine yaranılmaz canım. Önce kendini düşün sonra eşini düşün. Kendini yıpratma. Ve hic bir şeyi içinde tutma uygun bir zamanda güzel bir dille kırgınlıklarini beklentilerini ifade et.
Evliliğin ilk yıllarında illaki tartışmalar bosanmayi düşünmeler olur. Kolay değil yeni hayati ve bir insani her yönüyle kabullenmek.
Allah sabır versin.
inşaallah. kötü birşey olmadığına inanıyorum bende ama hem canım yanıyor, hemde ruhum yaralanıyor bu şekilde..eşin biraz geniş bir insan galiba...bencillik eden kendisi...
ama boşanma olayını hemen düşünme...oturun sakince konuşun..
bu arada geçmiş olsun..içini ferah tut..umarım kötü birşey yoktur...
Annenler gelse? Ya da varsa kiz kardesin ablan falan?bu yıl memuriyetimin ilk yılı olduğu için iznim yok malesefkeşke imkanım olsa..
Annem, ablam gelsede oturup konuşamayacağız ki. Evimde yalnız kalabilmek için banyo ya giriyorum. Annemler gelecek ve çocuklara yemektir, kahvaltıdır, çamaşırdır hizmet edecekler sabahtan akşama kadar.Annenler gelse? Ya da varsa kiz kardesin ablan falan?
Boyle zamanda insan kendini anlayabilen birilerine ihtiyaç duyuyor.. değişiklik her zaman iyi gelir
inşaallah. kötü birşey olmadığına inanıyorum bende ama hem canım yanıyor, hemde ruhum yaralanıyor bu şekilde..
Amin. Teşekkür ederim. Evet o kadar çok yalnız kalmaya ihtiyacım var ki anlatamam.Geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.
Eşinizle iletişim bozukluğunuz var sanırım.
ve en önemlisi yalnız kalmaya ihtiyacınız var.
Ona rahatsızlıklarınızı ve evdeki sorumlulukları bölüşmeyi güzelce anlatın. Hastasınız-hassassınız daha ince düşünmeli...
öncesinden daha kötü zamanlarımız oldu onunla ilgilide konu açmıştım zaten..bu kısım patlama noktası galiba..10 kısa bir süre bir evliliğin oturması için. bende 10 aylık evliyim. biz çok kötü süreçler geçirdik. yeri geldi obeni yaraladı yeri geldi ben onu. ama geçiyor.. şimdi birbirimizin kıymetini anladık. birbirimizi sevmenin tadını çıkarıyoruz. cicim aylarında bile bu kadar bıcı bıcı değildik birbirimize :) Bence sabır,sebat ve fedakarlık. atlatırsınız, yanlış anlamayın ama aşırı bişey görmedim ben. hafife almıyorum elbet ama, şurda ne sorunlar okuyoruz.onların yanında bana aşırı gelmedi. beklentilerinizi içinizden düşünmeyin, sesli aktarın. çok beklenti, çok üzgünlük demek unutmayın.
Teşekkür ederim..Önce geçmiş olsun.
Ev için mutlaka yardımcı alın.
Niye bu kadar yıpratıyorsunuz kendinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?