- Konu Sahibi gloria_andromeda
-
haklısın serin galiba dengesiz günlerinde banada normal bir hareket gibi gelmedi .onu görmezden gelerek cezalandırıcam
valla ne yalan söyleyeim bana pek inanadırıcı gelemedi bu durum basit bi senaryo hangi erkek eşini gönderiri akşam vakti bakkala habersiz misafir getirir eve hangi misafir ben bunu yemem der hangi koca kapıyı kilitleyip yatar ilginç kusura bakma arkadaşım belki doğrudur ama bana inandırıcı gelmedi:sinifsinif: doğruysa da allah kolaylık versin
senaryo değil arkadaşım .senin tanıdığın eşler hep melek gibi galiba....saoll
bana öyle geldi arkadaşım düşüncemi söylemek suç mu? evt cnm tanıdığım bütün eşler melek gibi belki o yüzden inandırıcı gelmedi. dedim ya belki yanılıyorumdur eğer yanılıyorsam üzügünüm senin adına
valla ne yalan söyleyeim bana pek inanadırıcı gelemedi bu durum basit bi senaryo hangi erkek eşini gönderiri akşam vakti bakkala habersiz misafir getirir eve hangi misafir ben bunu yemem der hangi koca kapıyı kilitleyip yatar ilginç kusura bakma arkadaşım belki doğrudur ama bana inandırıcı gelmedi:sinifsinif: doğruysa da allah kolaylık versin
canım piskopatlar okadar çok varki
sende haklısın burda birsürü senaryo okuyoruz..
ben bi kere komşumuza gitmiştim çay içerken
eşi geldi..kaynana ,kayınbaba kaynı diğer gelin ve ben varım..
kocasına çay koydu..sonra çayı bitti
kocası içmicem dedi
karısının kulakları duymuyo pek ve anlamadan tekrar çay doldurdu geldi
eşinin eline verdi arkasını döner dönmez eşi arkasından çay bardağını fırlattı
ben içmicem dedim niye getirdin diye
şok olmuştum ben hala unutamam
ne eşler var hödüğün teki..hala kadını gördükçe gelir aklıma..:1shok:
eşim abisinin işyerindede duruyor .zaten ev dışında her yerde. dükkanı olan abisi yani evet çok karışık yazdım kafanızı karştrdım pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?