Gerçekten öyle oldu .Yolumuzu çizmiş anlaşmıştık .Şimdi eşimin fikri değişti üstelik yalan söylemeye kadar vardırdı işi .Üstelik tamam senin dediğin gibi olacak diyor fakat surat yapıyor ısrar ediyor bir taraftan .Nasıl olacak bilemiyorum .Değişkenliği beni sinir ediyor .Baştan niyetin yoktu, Malesef de tutunamadınız. Böyle gitmezacilen oturup bir yol cizmeniz lazım.
Teşekkürler inşallah .Zor ya, umarım ortak yolu bulursunuz.Angela
görümcenizin yanındaki işten çıktıktan sonra başka işe girmeyi düşünmediniz mi? Keşke başka bir işe girip evinizi yolunuzu ayırsaydınız ya...Gerçekten öyle oldu .Yolumuzu çizmiş anlaşmıştık .Şimdi eşimin fikri değişti üstelik yalan söylemeye kadar vardırdı işi .Üstelik tamam senin dediğin gibi olacak diyor fakat surat yapıyor ısrar ediyor bir taraftan .Nasıl olacak bilemiyorum .Değişkenliği beni sinir ediyor .
İş aradım tabiki maalesef dil sorunu oluyor ,yine bir tanıdık torpili lazım malum .Kursa gitmeye çalıştım .Pandemiden kapalı ,öylece kaldım .görümcenizin yanındaki işten çıktıktan sonra başka işe girmeyi düşünmediniz mi? Keşke başka bir işe girip evinizi yolunuzu ayırsaydınız ya...
tüm bu anlattığınız sıkıntılardan bağımsız olarak, keşke biraz dişinizi sıkıp birikim yapsanız... benim Avrupa’da bir şansım olsa onu sonuna kadar kullanırdım inanın...
Bu kadar sıkıntı yaşayacağımı bilemedim .Gerçekten çok zor ,hayat pahalı sigara fiyatları 7 Euro kiralar yüksek .Eşya desen uçuk fiyatlar .İkinci elden alsan dahi yine döküntü bozuk eşyalara para istiyorlar .6 ayda psikoloji yerlerde .Bence kendinize ve eşinize şans verin.oralara kadar gitmişsiniz çalışın ve tutunun.Gurbete gidip sıkıntı çekmeyen mi var.görumceye olan borcu kapatıp bağınızı koparın.yolunuza bakın derim.
Türkiye’ye ben ailemi ziyaret için gidecektim .Bulgaristan’da evimiz var ,orda iş imkanı var planımız geri dönmekti .Dil işine gelince kursu düşündüm .Pandemiden dolayı kapalı .Başkalarının aklıyla yola çıkarsan yolsuz kalırsın diye bir söz var. (uydurmuşta olabilirim)
Eşinizde iş yok, sizde çok çabuk manipüle oluyorsunuz sanırım.
Ama ben olsam Türkiye'ye dönmezdim, burada işler daha karışık çünkü.
Dil öğrenmeye çalışsanız, kendinize iş baksanız olmaz mı?
Zaten Bulgaristan’da yaşıyorduk daha doğrusu evimiz var orda .Kendi mesleği iş imkanına vardı .Buraya bir nevi görümcenin ısrarlarıyla geldik .Bir sürü borca girdik ,ev kira depozito bir takım eşyası derken .Hava şartlarından dolayıda kış aylarında dışarıda çalıştıkları için üç ay işsiz kalınıyormuş.Sıkıntılar iyice büyüdü .Geri dönmeyi planladık fakat şimdi yine değişti düşünceleri .Benim kızdığımda değişkenliği .Almanyadan sonra Bulgaristana gitmek niye onu anlamadim. Biraz sert olucak ama esinizde 8s yok. Insanda bir yasama plani olmali. Kendi hedefleri yok mu hep kardesinin yönlendirmesi ile iş yapiyor. Siz bu kadar yiprandiktan sonra biraz para kazansa kac yazar. Etrafta türk market felan varsa belki is bulursunuz. En azindan dil sorunu o kadar olmaz.
Bulgaristandaki eviniz açık mı hala? Hala açık ve kullanıma hazırsa siz dönün bir süreliğine, iş imkanı var diyorsunuz, çalışmaya da başlayın, Almanya’da şartlar anlattığınız kadar kötüyse eşiniz de fazla durmaz döner zatenZaten Bulgaristan’da yaşıyorduk daha doğrusu evimiz var orda .Kendi mesleği iş imkanına vardı .Buraya bir nevi görümcenin ısrarlarıyla geldik .Bir sürü borca girdik ,ev kira depozito bir takım eşyası derken .Hava şartlarından dolayıda kış aylarında dışarıda çalıştıkları için üç ay işsiz kalınıyormuş.Sıkıntılar iyice büyüdü .Geri dönmeyi planladık fakat şimdi yine değişti düşünceleri .Benim kızdığımda değişkenliği .
Evet kendi evimiz burda kiralar yüksek eşya problemi var .Orda kurulu bir düzenimiz var .Büyük ihtimalle ben döncem ,o bir iki yıl burda çalışıp daha iyi duruma geliriz desede .Benim dayanacak gücüm kalmadı .Bulgaristandaki eviniz açık mı hala? Hala açık ve kullanıma hazırsa siz dönün bir süreliğine, iş imkanı var diyorsunuz, çalışmaya da başlayın, Almanya’da şartlar anlattığınız kadar kötüyse eşiniz de fazla durmaz döner zaten
Dil yok maalesef Pandemiden dolayı kurslarda kapalı 6 ayda bunalıma girdim.Üstüne hava şartlarından dolayı eşimde iki aydır işsiz .Kiralar yüksek gerçekten çok zor .Diliniz yok mu? Başka iş bulabilirsiniz neden görünceye muhtaçsınız ki. Burada herkes yurtdışına gitmeye çalışıyor, ben olsam gelmem. Eşiniz haklı. Bir kaç yılda kendinizi cok çabuk toparlayabilirsiniz ikiniz calisarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?