Eşimin ve ailesinin sürekli eleştirileri sonrası pskolojik sorunlar yaşıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var 😔😔

Niye aşmaya çalışıyorsunuz ki aşmayın boşanın. Üç sene yataklar ayrı ise bir şeyleri onarmaya çalışsın eşiniz o dağları o aşsın siz değil

Niye aşmaya çalışıyorsunuz ki aşmayın boşanın. Üç sene yataklar ayrı ise bir şeyleri onarmaya çalışsın eşiniz o dağları o aşsın siz değil
Boşanamam sorumsuz bir eş boşanırsam tüm sorumlulukları bana atacak gerçi bende çocugumu bırakmam. Ailem 1aydan fazla sabretmez annem hemen zengin koca arar bana . Ekonomik ozgurluğüm yokken yapamam

Boşanamam sorumsuz bir eş boşanırsam tüm sorumlulukları bana atacak gerçi bende çocugumu bırakmam. Ailem 1aydan fazla sabretmez annem hemen zengin koca arar bana . Ekonomik ozgurluğüm yokken yapamam
O zaman ona bunu hissettirmeyin ailem bakmaz demeyin yanında fian hatta aileniz kötüyse bile iyi anlatın bakarız ederiz diyorlar diye ki korksun gitmenizden bu süreçte çalışma iş bulma şansınız yok mu? Çaba göstermesi gereken o. Kaybetme korkusu aşılayın ona

Bu sene arada oturup konuşuyorum haklısın bir daha asla yapamazlar diyor ama ufak kavgada başlıyor aşağılamalara o haklı idi yok bu haklı idi . Artık konuşmak ta yordu beni son 1aydır dahada soğudum kendi haline bıraktım muhatap olmuyorum bu sefer kedi gibi dolanıyo ama bir anlamı kalmadı artık

Sürekli geçmişe takılı kalmak bugünü kendinize zehir etmekten başka işe yaramaz. Unutmayın birkaç gün sonrada bugünde geçmiş olacak. Böyle devam edersen kendine yeni kötü geçmişler yaratırsın. 2 seçenek var ya boşanacak beden ve ruh sağlığını kurtaracaksın yada psikolojik destek alacaksınız.

O zaman bu olaylar bana ne ogretti diye bakin ama surekli gecmisi dusunerek kendinize negatif bir alan yaratmayin. Eskiden kimseye dur dememissiniz ve oylece hayatiniza devam etmissiniz. Dun dunde kaldi ama bu gun geldiginiz noktada esinizle yataklari ayirmissiniz bilmem ne bu gun bu tepkiniz size ne kazandiriyor? Affedemiyorsaniz ayrilin ama yok ayrilamam diyorsaniz nereye kadar boyle gidecek? Hatayi baska bir hata ile kapatarak yine kendi omrunuzden caliyorsunuz. Madem bosanmiyorsunuz o zaman bu durumu nasil cozebilirsiniz buna odaklanin. Artik esinizle birlikte terapi mi alirsiniz oturup konusun.

Evet bu ara pskolojik destek almayı düşünüyorum en yakın zamanda gideceğim

Psikolog düşünür müsünüz ? Cefasini çektiniz madem sefasini da sürün bence. Boşanmak istemiyorsunuz diye algıladım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…