- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 31
Merhaba. Benim derdim eşimin uyku sorunu. 27 günlük bebeğimizin hayatını tehlikeye atıyor bu sorun. Eşim evlenmeden önce de aniden uyuyakalırdı ama o zamanlar tabi bu benim için aşırı bir sorun değildi. Duşta uyurdu bir gün trafikte uyudu zincirleme kaza yaşandı. Barda diskoda uyuduğu oldu. Tabii ki normal gelmiyordu ama dediğim gibi sorun değildi şimdiki gibi bana. Eşim bir kaç gün önce kızımızı pışpışlarken çocuk kolunda uyuyakaldı. Kavga ettik dikkat edeceğini söyledi. Ertesi gün yine aynı şey oldu psikiyatriden randevu aldı gittik bir ilaç verdi düzenli terapiye gel dedi doktor. Bugün salonda çocuk memede uyudu eşime dedim beşiğine yatır. Beşik yatak odasında yatağımıza bitişik. 10 dakika sonra kameradan bir baktım bebek beşikte yok ama ağlama sesi geliyor kamerayı çevirdim eşim yatakta uyuyor koşarak yatak odasına gittim bi baktım yatak odasındaki tekli koltukta kızım ağlıyor eşim horul horul yatakta uyuyor. Bağırdım kovdum odadan kızımı emzirdim yatırdım. Eşimin telefonunda kamera kayıtları var. İçimden o kayıtları kendime gönderip boşanma davası açmak geçiyor. Bi akıl verin nolur. Bu adamla böyle olmaz gibi geliyor.