- 14 Temmuz 2023
- 18
- 1
- 34
- Konu Sahibi kazablanka3625
Merhaba arkadaşlar 33 yaşında 3 çocuğum var ev hanımıyım eşimle ikinci evliliklerimiz benim ilk evliliğimden 2 tane oğlum onun da bir kızı var. Sorunum şu eşimle defalarca konuşmama rağmen sorun çözülmüyor gittikçe ben evde delirme noktasına geliyorum sizlerden yardım istiyorum. Akıl akıldan üstündür neticede. Akşama kadar çocuklar neticede kavgaları gürültüleri sesleri hepsini tolere ediyorum ve çoğu kez haksız olmasına rağmen kızımı oğullarıma karşı koruyorum ki çocuk yanlış anlamasın. Akşam saat 1,2,3 kızım uyumak istemiyor ve sürekli büyük oğlumun yanına gidiyor vuruyor tükürüyor. Aralarını bulacağım diye arada kalıyorum ve eşime söylemek istemiyorum. Söylediğim şeyler oldu ama kesinlikle düzelmiyor. Bugün yine aynısı oldu evimiz iki katlı kızımın odası yukarıda ben o uyuyana kadar da uyumuyorum oğullarım aşağıda yatıyorlar sorunsuz şekilde de uykuya geçiyorlar. Ne zaman ki kızıma uyku vakti diyorum başlıyor babamı alana kadarmış üvey annesin kötüsün iki yüzlüsün vs diyor çocuk diyorum ciddiye almıyorum eşime bunları demiyorum söylemiyorum uyumasın diyor ver kumandayı eline tv izlesin ama söz konusu gündüz ellerinde internet telefon tv görünce de başından atmak için çocuklara internet aşılıyorsun diyor. Bende bugün sen ayrımcılık yapıyorsun resmen dedim sırf kız sesini kessin diye her şeyine tamam diyorsun peki ya çocuk böyle mi yetişir. Söyleyemiyorum babasıyla ne konuşsam dinliyor kapıyı bile dinliyor konuştum defalarca onu çokta seviyorum doğum gününü bile babası kutlamadı ben kutladım ama sorun çocuk değil bunun farkındayım yetiştirme tarzı çok yanlış her şeyine tamam denilmiş şımartılmış. Bana her gün niye banyo yaptığıma kadar hesap soruyor. Ben makyaj yapamıyorsam sende yapamazsın diyor. Bir çözüm önerisi bekliyorum sizlerden nasıl bir yol izlemeliyim. İnanın bazen çocuğun sorumluluğunu almayacağım o zaman istediğin gibi yetiştir ama bana bişey sorma beni suçlama diyesim geliyor kendimi zor tutuyorum