- 30 Kasım 2022
- 251
- 200
- 38
-
- Konu Sahibi KarisikDunya
bu nasıl bir laf ya? kimi oldurecek mesela, teyzeye kumarbaz diyen hamile karisini mi?ben teyzem için hem ölür hem öldürürüm diyor.
Eşim çok fazla iyi
Hakkaten bu kadar iyi koca gormedim duymadim hicakıllı koca ben teyzem için hem ölür hem öldürürüm diyor.
İyi dediğim bir şeyim eksik denildiğinde o tutar 10 şey alırHakkaten bu kadar iyi koca gormedim duymadim hic
Bunun kavgasını çok yaptım ve kaç kere boşanmaya kalktım hatta dava bile açtım geri çevirdibu nasıl bir laf ya? kimi oldurecek mesela, teyzeye kumarbaz diyen hamile karisini mi?
E teyzesi icin basini belaya sokarsa yine iyi bir es olacak mi?İyi dediğim bir şeyim eksik denildiğinde o tutar 10 şey alır
Nasil geri ceviriyor kendisi hakim mi?Bunun kavgasını çok yaptım ve kaç kere boşanmaya kalktım hatta dava bile açtım geri çevirdi
Sız oyle deyınce teyzeyeMerhaba arkadaşlar. Ben boşandıktan 7 yıl sonra 2. evliliğimi yaptım nasıl cesaret edip her şeyin güzel olacağına inandım hala kendime sitem ediyorum.
Eşim çok fazla iyi hatta biraz saftirik biri ama bu durum bazen dayanılmaz oluyor. Sülalenin tek erkek çocuğu ve üstelik anne baba ayrı dedesi, nenesi, dayısı ve büyük teyzesi büyütmüş ve onlara taparcasına hareket ediyor. İlk arkadaşlık teklifinde olmayacağını söyledim, birbirimizden çok farklıyız dedim ne yaptı etti kendini sevdirdi ve evliliğe ikna etti.
Epey sancılı süreçler yaşandı tam düzeldik artık evlilik oturdu derken hamile kaldım benim kronik kalp rahatsızlıklarım var çok nadir görülen bir hastalık özetle çok riskli gebeyim.
Geçen hafta kontrol için hastaneye gidecektik ve tutturdu küçük olan teyzem de gelsin (kendi biraz fazla sıkıntılı, evlenmeye kalktığı adam kumarbaz, hırsızlıktan sabıkalı biri çıktı diye evlenemesine müsade edilmedi artı kendisi de fazla kokoş borç batağında bir kadın) kadın mıayene çıkışı eşimle olan bir tartışmada araya girerek kavgayı büyüttü ben de kadına senin kumar batağı olmasaydı biz çok rahat yaşardık dedim tüm akrabaları da kadının ne olduğunu biliyor ve akrabaları komik olma bu sebepten boşanılır mı diyorlar eşime benim akıllı koca ben teyzem için hem ölür hem öldürürüm diyor.
neyse, riskli hamileligin varmis, kötü bir sey soyleyip stres yaratmak istemem.Bunun kavgasını çok yaptım ve kaç kere boşanmaya kalktım hatta dava bile açtım geri çevirdi
Akrabaci eşle çok zor benim eski eşim halası ile aynı olay halam niye üzülsün diyordu beni üzüyordu ben de daha fazla dayanamadım öncelik siz değilseniz yürümüyorMerhaba arkadaşlar. Ben boşandıktan 7 yıl sonra 2. evliliğimi yaptım nasıl cesaret edip her şeyin güzel olacağına inandım hala kendime sitem ediyorum.
Eşim çok fazla iyi hatta biraz saftirik biri ama bu durum bazen dayanılmaz oluyor. Sülalenin tek erkek çocuğu ve üstelik anne baba ayrı dedesi, nenesi, dayısı ve büyük teyzesi büyütmüş ve onlara taparcasına hareket ediyor. İlk arkadaşlık teklifinde olmayacağını söyledim, birbirimizden çok farklıyız dedim ne yaptı etti kendini sevdirdi ve evliliğe ikna etti.
Epey sancılı süreçler yaşandı tam düzeldik artık evlilik oturdu derken hamile kaldım benim kronik kalp rahatsızlıklarım var çok nadir görülen bir hastalık özetle çok riskli gebeyim.
Geçen hafta kontrol için hastaneye gidecektik ve tutturdu küçük olan teyzem de gelsin (kendi biraz fazla sıkıntılı, evlenmeye kalktığı adam kumarbaz, hırsızlıktan sabıkalı biri çıktı diye evlenemesine müsade edilmedi artı kendisi de fazla kokoş borç batağında bir kadın) kadın mıayene çıkışı eşimle olan bir tartışmada araya girerek kavgayı büyüttü ben de kadına senin kumar batağı olmasaydı biz çok rahat yaşardık dedim tüm akrabaları da kadının ne olduğunu biliyor ve akrabaları komik olma bu sebepten boşanılır mı diyorlar eşime benim akıllı koca ben teyzem için hem ölür hem öldürürüm diyor.
İyi dediğim bir şeyim eksik denildiğinde o tutar 10 şey alır
bu laf size gözdağı farkında mısınız?tüm akrabaları da kadının ne olduğunu biliyor ve akrabaları komik olma bu sebepten boşanılır mı diyorlar eşime benim akıllı koca ben teyzem için hem ölür hem öldürürüm diyor.
Hayır farkında değil çünkü sorunu teyze zannediyor, eşi çok iyi birisiymiş(!)bu laf size gözdağı farkında mısınız?