• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin tavri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zehrayt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
9
2
1
36
Merhaba kızlar , hemen özet şipşak mevzu şu.
Esim ozel ders ogrencisine mesajla bir konu icin akil ve yol gosterirken , ogrencinin baya isteksizligi var kursla ilgili. kursta iyi muamele gorneyecegini dusunuyor zorbaliktan cekiniyormus. ogrencisine ilk kez gidcegi o kurs icin çok " cok suslenme guzelligini gorup kiskanmasinlar " sana ilk günden hani haset vs yapmasınlar gibisinden yazmış. Normalde hep ders odev takibi yazışmalar onecsi ve sonrası...

Tabiki de eşim sorumluluklarını çok iyi bilen güvenilir bi adam asla şüphe vs duyacağım bi durum olmadı.teledon şifresi vs bilirim tüm hesaplarına girip ciakbilirim. Herhangi bi sosyal hesabı bilmediğim biseyi yok.

Sadece bu söze takildim ve arada "güzelim" diye hitap ediyor problem güvensizlik değil ama problem içten içe rahatsızlık duymam .
Bu arada eşim çok dikkat eder erkek kiz ogrencisine temas bile eTmez.bugune kadar ufak bir yalan dahi yakalamamışımdır. Herkese oyledir.dogrucudur. guvenlirdir etrafta herkes parmakla gosteir.benim ailemde cok sever sayarlar.
Özellikle öğrencilerine karşı çok duyarlı sevecendir.tum öğrencileri ile arkadaş gibi.hepsi aşırı sever.
Ama ama işte anlatamiyorum kizlar .sizce böyle yazması normal.mi yani aklıma niyeyse kötü düşünceler üşüşüyor.
Tüm yazışma ve diyaloglar normal hocam hocam şeklinde zaten ,ama bir zman önce de "o keskin bakışlarınla bla bla..." diye öğüt vermiş yine.
Bir akşam da dizide bi oyuncu gördü o kanalda durup aa bu o öğrencim x e benziyor genç hali dedi. Ben de bakıp hmm dedim.yani .benim gözümde bi yere oturtamam bile kızlar yani o derece eşime güveniyorum.ama icimdeki hissi anladiniz.
Siz ne düşünür ne yapar ne derdiniz .esim 34 yasinda ogrenci son sinif.
Eşime güvensizliğim yok ,ogrnci ye de yok.gayet ayarlı bi kız öğrenci.ama icimdeki kötü hislenme benim kendimle aramı bozuyor. Acaba ben mi abartıyorum. Yoksa söylenmemeli mi bu tarz sözler.

Benim de kızım var. 34 yaşındaki öğretmeni 17-18 yaşındaki kızıma bunu yazsa ciddi anlamda çok rahatsız olurum. Eşim aynısını yapsa kesinlikle birdaha o öğrenciye ders vermeyi geçtim, A harfi bile söyleyemez. Bunun sebebi de kocamın altından olması değil, karşısındakinin bir kız çocuğu olması.
Oturup adam akıllı da konuşurum kocamla. Açıklaması içime siner sinmez onu bilemem ama katiyyen o öğrenci ile bir araya gelemez.

Eşinize guveniniz yok o yuzden ilk 10 cumlenizde esinizi guzelliyorsunuz ailem bile cok guvenir vs
Ayriyetten bir ogrenciyi motive ederken cok suslenme kiskanmasinlar hasetlenmesinler denmez
Sen bu basarinla herkesi ezer gecersin tarzi gaz verilir en fazla
Guzellik ne alaka?
Yok o keskin bakislarin vs?
Guzelim demesi bile abarti
Erkek ogrencilere de yakisiklim mi diyor?
Atiyorum adi ayse, aysecim der ali ise alicim der samimi olmak acisindan
Bana da tuhaf geldi

Benim de kızım var. 34 yaşındaki öğretmeni 17-18 yaşımdaki kızıma bunu yazsa ciddi anlamda çok rahatsız olurum. Eşim aynısını yapsa kesinlikle birdaha o öğrenciye ders vermeyi geçtim, A harfi bile söyleyemez. Bunun sebebi de kocamın altından olması değil, karşısındakinin bir kız çocuğu olması.
Inşallah babası görür de bana bırakmaz o vakit. Benim kucuk kardesime vs de güzelim vs der aslında konusma hitabi tatlidir ama karsidan hos gorunmuyor iste.

Ben kızımın öğretmeni tarafından böyle mesaj geldiğini görsem şikayet ederdim. Cevabım bu kadar.

Aynı fikirdeyim.
Öğrencisi ile bu şekilde diyaloglar oluşturması, öğretmenliğini sorgulatır.
İlerde bir soruşturma açılsa, eşinizin başına bu yazışmalar çok iş açar.
Kadınlar boşuna işkillenmez böyle durumlardan.
Altında bir şey vardır kesin.

Eşinize guveniniz yok o yuzden ilk 10 cumlenizde esinizi guzelliyorsunuz ailem bile cok guvenir vs
Ayriyetten bir ogrenciyi motive ederken cok suslenme kiskanmasinlar hasetlenmesinler denmez
Sen bu basarinla herkesi ezer gecersin tarzi gaz verilir en fazla
Guzellik ne alaka?
Yok o keskin bakislarin vs?
Guzelim demesi bile abarti
Erkek ogrencilere de yakisiklim mi diyor?
Atiyorum adi ayse, aysecim der ali ise alicim der samimi olmak acisindan
Bana da tuhaf geldi
Guvenim var ama bu sozler icimi incitti.. sorguladim tabiki. Haklisiniz

Inşallah babası görür de bana bırakmaz o vakit. Benim kucuk kardesime vs de güzelim vs der aslında konusma hitabi tatlidir ama karsidan hos gorunmuyor iste.
Lisedeyken biz de öğretmenlerimiz ile sakalasirdik. Hele ki yaşları biraz da genç ise çok daha fazla. Hatta hala bile konuşuruz. Ancak o hocalarımdan hiçbiri bana güzelim, keskin bakışlarınla ortalığı kavurma vb.demez. küçük kardes başka bir sey öğrenci başka bir sey. Kızın babasinin görmesini niye bekliyorsunuz?

Bende öğretmenim, öğrenciyle böyle konuşan meslektasimi sikayet ederim. Ayrıca son sınıf falan da olsa bunlarin aklı kaymaya öyle yatkın öyle toylar ki, her yere çekebilirler bunları, eşinizin tavrı hiç güzel değil, boşuna anlatmissinz şöyle iyi güzel ahlaklı diye.. Sizde içten içe kurtlanmissiniz, güzelleme yapıp öyle olmadığına ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi..

Merhaba kızlar , hemen özet şipşak mevzu şu.
Esim ozel ders ogrencisine mesajla bir konu icin akil ve yol gosterirken , ogrencinin baya isteksizligi var kursla ilgili. kursta iyi muamele gorneyecegini dusunuyor zorbaliktan cekiniyormus. ogrencisine ilk kez gidcegi o kurs icin çok " cok suslenme guzelligini gorup kiskanmasinlar " sana ilk günden hani haset vs yapmasınlar gibisinden yazmış. Normalde hep ders odev takibi yazışmalar onecsi ve sonrası...

Tabiki de eşim sorumluluklarını çok iyi bilen güvenilir bi adam asla şüphe vs duyacağım bi durum olmadı.teledon şifresi vs bilirim tüm hesaplarına girip ciakbilirim. Herhangi bi sosyal hesabı bilmediğim biseyi yok.

Sadece bu söze takildim ve arada "güzelim" diye hitap ediyor problem güvensizlik değil ama problem içten içe rahatsızlık duymam .
Bu arada eşim çok dikkat eder erkek kiz ogrencisine temas bile eTmez.bugune kadar ufak bir yalan dahi yakalamamışımdır. Herkese oyledir.dogrucudur. guvenlirdir etrafta herkes parmakla gosteir.benim ailemde cok sever sayarlar.
Özellikle öğrencilerine karşı çok duyarlı sevecendir.tum öğrencileri ile arkadaş gibi.hepsi aşırı sever.
Ama ama işte anlatamiyorum kizlar .sizce böyle yazması normal.mi yani aklıma niyeyse kötü düşünceler üşüşüyor.
Tüm yazışma ve diyaloglar normal hocam hocam şeklinde zaten ,ama bir zman önce de "o keskin bakışlarınla bla bla..." diye öğüt vermiş yine.
Bir akşam da dizide bi oyuncu gördü o kanalda durup aa bu o öğrencim x e benziyor genç hali dedi. Ben de bakıp hmm dedim.yani .benim gözümde bi yere oturtamam bile kızlar yani o derece eşime güveniyorum.ama icimdeki hissi anladiniz.
Siz ne düşünür ne yapar ne derdiniz .esim 34 yasinda ogrenci son sinif.
Eşime güvensizliğim yok ,ogrnci ye de yok.gayet ayarlı bi kız öğrenci.ama icimdeki kötü hislenme benim kendimle aramı bozuyor. Acaba ben mi abartıyorum. Yoksa söylenmemeli mi bu tarz sözler.
Sen eşine güveniyor olabilirsin.
Ama öğrencisinin bu tarz konuşmaları başka yöne çekmeyeceği ne malum?
Öğrencinin ailesi görse,duysa mesela?
Bence eşinle konuş,öğrenciye iltifat etmek zorunda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X