- Konu Sahibi Aslihanugur
Normal morfolojiniz çok az buda zaten bebek sahibi olmanızı zorlaştırır. Tüp bebek demiştir doktorunuz büyük ihtimalle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzmanlık alanım olduğu için açıklama yapma gereksinimi hissettim. Eşinize anormal morfoloji yapısı yüzdesi çok fazla. Yani ürettiği spermler bir hatatan dolayı işlevini yitiriyor. En basitinden sigara alkol örneğini verebilirim. Sperm sayısının fazla olması kaliteli olması demek değildir. Normal spermiogram değeri yazıyor normal ama işlevsel olarak anormal. Eşinizin penisin şeklinde anormallik varsa sıkıntı bundan da kaynaklı olabilir. Yani sperm sayısı için verilen alt limit, mililitrede 15 milyon, toplam semen örneğinde de 40 milyon spermin olması. Bu sayının altında sperm sayısına sahip bireylerde çocuk sahibi olabilme süresi üzüyor. İnşaAllah gerekli işlemlerden sonra asıl sıkıntıyı öğrenebilirsiniz. O süreçleri takip eden bir doktor olarak değil sonuç okuyan bir doktor olarak yorum yazıyorum. Doktorunuzla irtibatta olunuz. Hayırlısıyla evladınız olur inşaallah.Kızlar anlayan varsa açıklma yapabilir mi![]()
Morfolojide sıkıntı yok, %4 üzeri normal ki biz %0 ile bebek sahibi olduk çok şükürNormal morfolojiniz çok az buda zaten bebek sahibi olmanızı zorlaştırır. Tüp bebek demiştir doktorunuz büyük ihtimalle
Varikosel sizi korkutmasın. Lakin teşhisten 1 2 ay sonra ameliyat gerekli görülür. Tedavisi mümkündür.Ultrason ile bakldı ama birsorun da çıkmadı sizede bakıldı mı ultrasan ile
Bizde eşimde sayı sınıra yakın, hareket az ve morfoloji sıfırdı. Bende pko, rahim duvarı inceliği vardı, ilaçsız adet bile olamıyordum ama tüp bebek veya aşılama yaptırmadan çocuğumuz oldu çok şükür. Doktor kesinlikle çok önemli bu süreçte. Biz şanslıydık ama böyle bir doktorumuz olduğu için şanslıydık. Hep pozitif konuşurdu, dediği gibi oldu elhamdulillahBize öğretilen bu sekilde yaş ilerlediyse riske atmamak icin normal morfoloji alınıp direk tüp bebek yapıyorlar. Siz çok sansliymissiniz
Bana sadece ultrasn ile baktı snra eşin gitsin dedi galiba eşimde birşey yok diye bana alttan bakacak tekrarSorun yok, sayı alt sınıra yakın ama bi vitamin takviyesi yeterli olacaktır. Sizde bir sıkıntı var mı? Ultrasonla da varikosel görülmemiş, hiç korkmayın, normal yolla olur bu testle. Bizim hareketimiz daha azdı, ona rağmen oldu elhamdulillah, darısı başınıza
Ne güzel sizim adınıza sevindim yaşımız 29ikimzndeBizde eşimde sayı sınıra yakın, hareket az ve morfoloji sıfırdı. Bende pko, rahim duvarı inceliği vardı, ilaçsız adet bile olamıyordum ama tüp bebek veya aşılama yaptırmadan çocuğumuz oldu çok şükür. Doktor kesinlikle çok önemli bu süreçte. Biz şanslıydık ama böyle bir doktorumuz olduğu için şanslıydık. Hep pozitif konuşurdu, dediği gibi oldu elhamdulillah
A Aslihanugur sizde yaş faktörü var mı? Yaşlarınız kaç?
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum ama bir sorum olacak notmal morfoloji %4 olmalı yazıyor bizde 7 sanki normal geldi bize çünkü testte te ve internetten araştırdığımızda öyle yazıyor her yerdeUzmanlık alanım olduğu için açıklama yapma gereksinimi hissettim. Eşinize anormal morfoloji yapısı yüzdesi çok fazla. Yani ürettiği spermler bir hatatan dolayı işlevini yitiriyor. En basitinden sigara alkol örneğini verebilirim. Sperm sayısının fazla olması kaliteli olması demek değildir. Normal spermiogram değeri yazıyor normal ama işlevsel olarak anormal. Eşinizin penisin şeklinde anormallik varsa sıkıntı bundan da kaynaklı olabilir. Yani sperm sayısı için verilen alt limit, mililitrede 15 milyon, toplam semen örneğinde de 40 milyon spermin olması. Bu sayının altında sperm sayısına sahip bireylerde çocuk sahibi olabilme süresi üzüyor. İnşaAllah gerekli işlemlerden sonra asıl sıkıntıyı öğrenebilirsiniz. O süreçleri takip eden bir doktor olarak değil sonuç okuyan bir doktor olarak yorum yazıyorum. Doktorunuzla irtibatta olunuz. Hayırlısıyla evladınız olur inşaallah.
Canimmm bizde de wsimin morfoloji %1 sayi az hareket az hepsi az ve bende de pko var tup denedik 8. Haftada kalbi durdu. Dr yeni kurtaj oldum ilerleyen zamanlarda bakacak esimden kaynakli oldugunu dusunuyo cunku tutuyo ama gelismiyo 2 kere yasadim bunu biri normal biri tedaviyle insallah bi gun bizde anne olabiliriz korkuyorum hamile kalmaya artikBizde eşimde sayı sınıra yakın, hareket az ve morfoloji sıfırdı. Bende pko, rahim duvarı inceliği vardı, ilaçsız adet bile olamıyordum ama tüp bebek veya aşılama yaptırmadan çocuğumuz oldu çok şükür. Doktor kesinlikle çok önemli bu süreçte. Biz şanslıydık ama böyle bir doktorumuz olduğu için şanslıydık. Hep pozitif konuşurdu, dediği gibi oldu elhamdulillah
A Aslihanugur sizde yaş faktörü var mı? Yaşlarınız kaç?
Yani tüp bebek için yeterli yüzde lakin tutmama ihtimalini de göz önünüze almanız gerek. Anormal morfoloji yüzdesi yüksek olduğu için normal morfoloji yüzdesi o kadar dikkate alınmazYorumunuz için çok teşekkür ediyorum ama bir sorum olacak notmal morfoloji %4 olmalı yazıyor bizde 7 sanki normal geldi bize çünkü testte te ve internetten araştırdığımızda öyle yazıyor her yerde
Direk tüp bebek yani öylemi normal yolla olması zorYani tüp bebek için yeterli yüzde lakin tutmama ihtimalini de göz önünüze almanız gerek. Anormal morfoloji yüzdesi yüksek olduğu için normal morfoloji yüzdesi o kadar dikkate alınmaz
Sonuçlarda öyle gözüküyor. Dediğim gibi bu hastanın hikayesine de bağlı. Eğer sıkıntı penisteyse ki şeklen bir bozukluk olabilir ameliyat sonrası orantı değişirDirek tüp bebek yani öylemi normal yolla olması zor![]()
Şekilde aşagı doğru bir eğiklik var bunun sorun olacagını hiç düşünmedikSonuçlarda öyle gözüküyor. Dediğim gibi bu hastanın hikayesine de bağlı. Eğer sıkıntı penisteyse ki şeklen bir bozukluk olabilir ameliyat sonrası orantı değişir
Uzmanlık alanım olduğu için açıklama yapma gereksinimi hissettim. Eşinize anormal morfoloji yapısı yüzdesi çok fazla. Yani ürettiği spermler bir hatatan dolayı işlevini yitiriyor. En basitinden sigara alkol örneğini verebilirim. Sperm sayısının fazla olması kaliteli olması demek değildir. Normal spermiogram değeri yazıyor normal ama işlevsel olarak anormal. Eşinizin penisin şeklinde anormallik varsa sıkıntı bundan da kaynaklı olabilir. Yani sperm sayısı için verilen alt limit, mililitrede 15 milyon, toplam semen örneğinde de 40 milyon spermin olması. Bu sayının altında sperm sayısına sahip bireylerde çocuk sahibi olabilme süresi üzüyor. İnşaAllah gerekli işlemlerden sonra asıl sıkıntıyı öğrenebilirsiniz. O süreçleri takip eden bir doktor olarak değil sonuç okuyan bir doktor olarak yorum yazıyorum. Doktorunuzla irtibatta olunuz. Hayırlısıyla evladınız olur inşaallah.
Mesela eşiniz idrar yaparken normalde düz şekilde ilerler ama eğiklik varsa idrar çıkışında sapmalar olur. Bu minik bir ameliyatla düzelir. Performansı illaki etkiler. Bayanlarda da mesela ters rahim sıkıntısı vardır. Bu bebek olma ihtimalini zorlar. Daha uzun vadede bebek sahibi olunur.Şekilde aşagı doğru bir eğiklik var bunun sorun olacagını hiç düşünmedik