- Emoji Skoru
- 373
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet iyi. ama morfoloji bakmamışlar sanırımKızlar eşimin sperm testi çıktı randevu bulamadığımız için doktoru ile görüşemedik anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Gayet iyi, proxeed plus verirler muhtemelen azıcık sağlıklı beslenme ile ileri hız çözülürKızlar eşimin sperm testi çıktı randevu bulamadığımız için doktoru ile görüşemedik anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Bacım senin koca ceketi koysa hamile birakir bakBenim eşiminkine de bakar mısınız
Gercekten mii ayy hiç güleceğim yoktuBacım senin koca ceketi koysa hamile birakir bak![]()
Bu teste bir problem yok takviyeye bile gerek yokKızlar eşimin sperm testi çıktı randevu bulamadığımız için doktoru ile görüşemedik anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Ya sağolun hiç anlamıyorum İçimi rahatlattınızBu teste bir problem yok takviyeye bile gerek yok
Gayet güzel sorun yokBenim eşiminkine de bakar mısınız
Sen baktırdın mı kendi değerlerine?Gercekten mii ayy hiç güleceğim yoktu
Ama biz 40 yaşındayız öyle ceket ile olmuyor 5 aydir olmadı![]()
40 yaşındayım amh 0.70 rahim filmi cektrecegim yarınSen baktırdın mı kendi değerlerine?
Yaş benim için önemli değil ya ben de 33 yaşındayım. Annem beni 10 sene menapozdan sonra 40inda doğurdu. Ablam da yegenimi 40inda getirdi. Allah ol dedikten sonra amh falan bu hep hikaye bence :)40 yaşındayım amh 0.70 rahim filmi cektrecegim yarın
Bizimki nasıl acaba randevuma daha varda merak ettim sanki iyi gibi migayet iyi. ama morfoloji bakmamışlar sanırım
Bizimki nasıl acaba randevuma daha varda merak ettim sanki iyi gibi mi![]()
Teşekkür ederimÖnemli Değerler
- Hacim: 2.0 ml → Normal (≥1.5 ml olması yeterli)
- Toplam sperm konsantrasyonu: 287 milyon → Oldukça yüksek (≥39 milyon normal kabul edilir)
- İleri hareketlilik: %48 → Gayet iyi (≥32 normal)
- Toplam hareketlilik: %53 → İyi (≥40 normal)
- Morfoloji (normal form): %12 → Çok iyi (≥4 yeterli sayılır)
- Lökosit: 0 → Enfeksiyon bulgusu yok
- pH: 8.0 → Üst sınıra yakın ama hâlâ normal aralıkta
Genel Yorum
Bu sonuçlar oldukça iyi görünüyor. Sayı yüksek, hareket iyi, morfoloji de gayet yeterli. Kağıtta “H” yazan yerler referansın üstünde olduğu için işaretlenmiş ama bu olumsuz değil; aksine çoğu yüksek olması olumlu.
Yani kısaca, bu testte erkek faktörüne dair belirgin bir problem görünmüyor.
Ama şunu da unutma:
Tek başına spermiogram %100 “her şey tamam” demek değildir. Gebelik olmuyorsa kadının değerlendirilmesi, zamanlama, yumurtlama düzeni vs. de önemli.
Chatgpt bu şekilde yorumladı![]()
Şimdi gördüm iletini gayet güzel çok iyiBizimki nasıl acaba randevuma daha varda merak ettim sanki iyi gibi mi![]()
Şimdi gördüm iletini gayet güzel çok iyi![]()
Bizimki nasıl bir bakabilir misinizBu teste bir problem yok takviyeye bile gerek yok
Önemli olan ileri hareket sayısı olması sizinkide güzel gözüküyor yalnız morfoloji bakılmadı mı o da anomaliyi az çok gösteriyor ondan sordumEki Görüntüle 3707924
Bizimki nasıl acaba bir bakabilir misiniz
Biz bu değer neden yok diye hemşireye sorduk diğerleri iyi geldiği için dedi ama tam yorumlamayı doktor yapacak dedi doktorumuz haftaya gelecekÖnemli olan ileri hareket sayısı olması sizinkide güzel gözüküyor yalnız morfoloji bakılmadı mı o da anomaliyi az çok gösteriyor ondan sordum