Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhabalar 2 yıldır bebek düşünüyoruz ama doktora gititiğimiz zaman hiçbir problem olmadığını söylediler eşim için de test yaptırdık anlayan arkadaşlar bi bakabilir mü acaba
Arkadaşlar merhabalar 2 yıldır bebek düşünüyoruz ama doktora gititiğimiz zaman hiçbir problem olmadığını söylediler eşim için de test yaptırdık anlayan arkadaşlar bi bakabilir mü acaba
Ayyy teşekkür ederim biz 2 yıldır korunmuyoruz ama bebek sahibi de olamadık hiç düşük bile yaşamadım doktora gittik ikimiz de ama bi problem de görünmediğini söylediler bakalım hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz
Ayyy teşekkür ederim biz 2 yıldır korunmuyoruz ama bebek sahibi de olamadık hiç düşük bile yaşamadım doktora gittik ikimiz de ama bi problem de görünmediğini söylediler bakalım hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz
Maddi durum uygunsa özeller anestezili çekiyor. Ama araştırdığım kadarıyla yoğun acı olsa da 3 dk falan sürüyormuş. 3 dk dayanılır bence. Zamanı gelince ben de çektireceğim inşaallah