Teşekkür ederim canım evet verdim sonuclarim yeni çıktı doktor 1değer biraz düşük dedi bu düşüğe neden olmaz ama hamile kalınca gel önlem alalım dedi pıhtılaşma yok gibi konuştu.Kkan pıhtılasması ıcın kan verdnmı? Cunku saglıksız spermi ztn ymurta kabul etmiyor morfolojisi bozuk sperm de ztn ymurta dölleyemiyor o yüzden 11 haftalıkken yasanan kayıp kan pıhtılasması ndenıyle olablir
Evet esimde takviye kullanıyor beslenmesine çok dikkat ediyor sigarası yok keçi boynuzu küru yapıyorum çakşır kökünü duydum onu da almayı düşünüyorum Act men plus die bir ilaç kullanıyor toz halinde bunu farklı bir doktor 3ay kullan dedi Allah büyük sabırla bekliyoruz Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.Biz çiğ kabak çekirdeği, muz,bitter çikolata, keçi boynuzu özü ile hareketli sperm sayısını 6 ayda 35 milyondan 284 milyona, toplam sperm sayısını da 55 milyondan 393 milyona çıkardık. Kabak çekirdeği çiğ kavrulmamis olacak özellikle. Bir de muz ve bitter çikolata bol bol tüketin potasyum açısından çok zengin gıdalar. Eşim sigara kullanıyordu direk bıraktı. Paketli gıdalar tüketimiyoruz. Ovulasyon testi ile yumurtlama dönemini takip ediyorum. Yumurtlama günlerini birer gün arayla değerlendiriyoruz ve özel infertilite için jel kullanıyoruz.
Oh iyi, canım eşini hacamata ve olmazsada sülüğe gönder cok işe yarıyor bilgin olsunTeşekkür ederim canım evet verdim sonuclarim yeni çıktı doktor 1değer biraz düşük dedi bu düşüğe neden olmaz ama hamile kalınca gel önlem alalım dedi pıhtılaşma yok gibi konuştu.
Tesekkur ederim hacamati duymuştum denemek nasip olmadı inşallah onu da denicekBu kadar takviyeden se direk hacamat ve sülük tedavisine geçsin 1,5 ayda max sonuc alır
Kızlarrrrr aranızdaaa hiç anlayan yok mu yaaaaKızlar benim eşimin sperm testini de yorumlarmısınız bi süredir düşünüyoruz bende bence bi sorun var gibi düşünüyorum ama allahtan umut kesilmez
Canım herşey normal görünüyor inş en kısa sürede gebelik elde edersinKızlar benim eşimin sperm testini de yorumlarmısınız bi süredir düşünüyoruz bende bence bi sorun var gibi düşünüyorum ama allahtan umut kesilmez
Abla benim eşimin sonuçları da bu şekilde bakabilir misin sana zahmetCanım herşey normal görünüyor inş en kısa sürede gebelik elde edersin❤
Abla eşimin değerleri bu şekilde çıktı bakabilir misinSprem testlerine göre toplam hareketlilik, sayı ve morfoloji sorunu olduğu görünüyor. Düzeltilemeyecek bir şey değil bence. Doğru vitamin takviyesi ve doğal beslenme takviyesi ile yükseltilebilir. Daha önceki başka konulara yapmış olduğum yorumları okuyabilirsiniz(uzun olduğu için tekrar yazamadım). Biz eşimin değerlerini o şekilde yükselttik. Umarım sizde de işe yarar.
Bence güzel bir test sonucu. Yavaş ileri, hareketsiz ve yerinde hareketli oranlari ileri hareketli oranına göre düşük bu iyi bir şey. Sağlıklı beslenme, düzenli hareket/spor ile bir de takviyeler ile %50 olan oran yükseltilebilirAbla eşimin değerleri bu şekilde çıktı bakabilir misin
İnşallah abla bende kist vardı 4 cm doktor geçti dedi ama inşallah yine tekrarlamazBence güzel bir test sonucu. Yavaş ileri, hareketsiz ve yerinde hareketli oranlari ileri hareketli oranına göre düşük bu iyi bir şey. Sağlıklı beslenme, düzenli hareket/spor ile bir de takviyeler ile %50 olan oran yükseltilebilir
İnşallah tekrarlamaz ve sürecin gebelikle sonuçlanırİnşallah abla bende kist vardı 4 cm doktor geçti dedi ama inşallah yine tekrarlamaz
Merhaba eşimin sperm test sonucunu yorumlayabilir misiniz ? Bende de sorun var şuana kadar eşimde bir sıkıntı yok diye biliyorduk tesadüfi bir şekilde sorun olduğunu öğrendik. Uzun zamandır tedaviye gitmeyi bekliyordum doktorum aşılama olacağını söylemişti eşimin testinin de normal olduğunu söylemişti ama araştırdığım kadarıyla ileri hareketlilikte sorun gözüküyorİnşallah tekrarlamaz ve sürecin gebelikle sonuçlanır
Evet sizin de söylediğiniz gibi ileri harekette sorun var gibi. Morfoloji de %50 çıkmış. Yarı yarıya sağlıklı spremler mevcut yani. Diğer bayanlara da yazdığım gibi vitamin,sağlıklı beslenme,aktif spor ve takviye gıdalar ile yükselir mutlaka.Merhaba eşimin sperm test sonucunu yorumlayabilir misiniz ? Bende de sorun var şuana kadar eşimde bir sıkıntı yok diye biliyorduk tesadüfi bir şekilde sorun olduğunu öğrendik. Uzun zamandır tedaviye gitmeyi bekliyordum doktorum aşılama olacağını söylemişti eşimin testinin de normal olduğunu söylemişti ama araştırdığım kadarıyla ileri hareketlilikte sorun gözüküyor
Teşekkür ederim inşallah yükselir o zamn şimdi tedaviyeye başlamanın anlamı yok bu değerlerle olumsuz olurEvet sizin de söylediğiniz gibi ileri harekette sorun var gibi. Morfoloji de %50 çıkmış. Yarı yarıya sağlıklı spremler mevcut yani. Diğer bayanlara da yazdığım gibi vitamin,sağlıklı beslenme,aktif spor ve takviye gıdalar ile yükselir mutlaka.