- Konu Sahibi Sympathique
mrb doktor bey sizlere cok tesekkur ederim bize bu bilgileri verdiginiz icin
doktorumuz bize test verdi ,1 ay oncesinde sonuclarimiz 0 cikti
doktorumuz dedi esime sigarayi birak ben bir ay sonrasi icin tekrar test veriyorum bakalim bi ihtimal yukselir dedi, bende internette arastirdigim kadariyla, keciboynuzu ve nohut kuru bir ay boyunca uyguladim ,esimin 2. testi oldu ,ve gecen hafta doktora gittigimizde yine degerler hic degismemis ayni
doktorumuz bizi bi tup bebek merkezine yonlerdirdi bizde randovu aldik 5 martta
doktorumuz dedi tese ameliyatiyla sperm buluncak ,bulunursa tup bebek yapilcak ,bulunmazsa tek care sperm bankasindan sper almak onuda biz istemiyoruz
simdi ben yine bitkisel urunlere falan devam etcem aktardan macun falan aldim
cok kisiden duydum doktorlar ilac veriyomus ,bizimki vermedi aceba bizde ilac kullansak olurmu, yani belki ameliyata gerek kalmaz,
diyelimki sperm bulundu, varikosel gibi durumu olabilirmi, veya hareketsizlik,canli ,cansiz olmamasi ,yani bu konularda hic bilgim yok ,her bilgiye ihtiyacim var
bu ameliyat nasil oluyo, zormu hastanede kalmasi gerekiyomu
tup bebek yaptirmamiz icin bir tane sperm yeterlimi
cok kisi diyor turkiyede yaptirin diye ama ben ,sonucta ordada burdada ayni yontem uygulancak diye farketmez dedim ,siz tavsiye edermisiniz
bunlarda bizim spermogram sonuclari fransizca ama siz sonuclardan anlayabilirsiniz,
durumumuz baya ciddi:çok üzgünüm:
simdiki(31.12.08) ilk yaptirdigimizda(06.10.08)
volume :.......2,3.....................................................................1,6
aspect: .....normal..................................................................normal
ph : ..........7,9 ........................................................................8,1
numeration des spermatozoides :0,00 millions/ml ......................0,00
soit dans la totalite de l'ejaculat :0,00 millions............................ 0,00
numeration des cellules rondes :1,0millions/ml............................1,1
beni her konuda aydinlatirsaniz cok sevinirim
cok tesekkurler
SAYGILAR
doktorumuz bize test verdi ,1 ay oncesinde sonuclarimiz 0 cikti
doktorumuz dedi esime sigarayi birak ben bir ay sonrasi icin tekrar test veriyorum bakalim bi ihtimal yukselir dedi, bende internette arastirdigim kadariyla, keciboynuzu ve nohut kuru bir ay boyunca uyguladim ,esimin 2. testi oldu ,ve gecen hafta doktora gittigimizde yine degerler hic degismemis ayni
doktorumuz bizi bi tup bebek merkezine yonlerdirdi bizde randovu aldik 5 martta
doktorumuz dedi tese ameliyatiyla sperm buluncak ,bulunursa tup bebek yapilcak ,bulunmazsa tek care sperm bankasindan sper almak onuda biz istemiyoruz
simdi ben yine bitkisel urunlere falan devam etcem aktardan macun falan aldim
cok kisiden duydum doktorlar ilac veriyomus ,bizimki vermedi aceba bizde ilac kullansak olurmu, yani belki ameliyata gerek kalmaz,
diyelimki sperm bulundu, varikosel gibi durumu olabilirmi, veya hareketsizlik,canli ,cansiz olmamasi ,yani bu konularda hic bilgim yok ,her bilgiye ihtiyacim var
bu ameliyat nasil oluyo, zormu hastanede kalmasi gerekiyomu
tup bebek yaptirmamiz icin bir tane sperm yeterlimi
cok kisi diyor turkiyede yaptirin diye ama ben ,sonucta ordada burdada ayni yontem uygulancak diye farketmez dedim ,siz tavsiye edermisiniz
bunlarda bizim spermogram sonuclari fransizca ama siz sonuclardan anlayabilirsiniz,
durumumuz baya ciddi:çok üzgünüm:
simdiki(31.12.08) ilk yaptirdigimizda(06.10.08)
volume :.......2,3.....................................................................1,6
aspect: .....normal..................................................................normal
ph : ..........7,9 ........................................................................8,1
numeration des spermatozoides :0,00 millions/ml ......................0,00
soit dans la totalite de l'ejaculat :0,00 millions............................ 0,00
numeration des cellules rondes :1,0millions/ml............................1,1
beni her konuda aydinlatirsaniz cok sevinirim
cok tesekkurler
SAYGILAR
Son düzenleme: