Biliyormusun bu çok çok iyi bir gelişme.Bence sende yakın zaman da göbeği tontişler grubuna girceksin.Allah yardımcın olsun.Yumurtlama için bitkisel kürleri denedin mi?Darısı bizlerinde başına. Bizdede kötü çıkcak diye spermiogram veremez olduk.Eşim tahlile bile gitmek istemiyo.Allah hepimizin yardımcı olsun.
canım umutsuzluga kapılma benim hikayemi anlatayım sana biz iki yıl once semen analizi yaptırdık sonuc morfoloji %1 di daha 1.5 aylık evliydik ve yıkıldık doktora gittik onemli degil calısın dedi ama olmadı duyunca arastırdım keci boynuzu kuru yaptım daha sonra 1 yıl kadar sonra 2 ay kadar cinko hapı kullandı sonra onu bıraktı cunku bebeis gelmiyordu. Artık 2 yılı doldurduk hadi dr.a gidelim dedik orda %2 cıktı morfoloji dr evicapı tavsiye etti asılama yapıldı ilki tutmadı 2. asılamaya gectik hic ara vermeden. Bu arada hareketlilik bozuktu %0 cıkıyodu kafamız karıstı moral yine gitti bizde bi uroloji uzmanı buldum ve bi semen analizi daha yaptıralım en azından hazır olur dedik ve morfoloji %18 cıktı ileri hareket %50 idi bana asılama yapılmıstı ama alısmıstım ya olumsuzluga olumsuz olur diye test yaptırmamak icin direndim ta ki nevromun yazısını gorene kadar Allahım en yakın zamanda onun mucizesinide versin ve hamileyim simdi gerci hala inanamıyorum ama mucizem gerceklesti onun icin no stres yes destek:CüvCüv: