• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin söyledikleri ve kocalık görevi

neden_ben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
9
0
0
Ankara
bu evlilikten o kadar sıkıldıkm ki artık napacağım bilmiyorum.beni anlamayan bi eşim ve onun açısından da onu anlamayan bi karısı var.daha 1 yıl 10 aylık evliyiz bunun sadece 8 ayı aynı evde geçti askerlikti tayindi derken yaza kadar hala ayrıyız.o 8 aylık süreçte de hep kavga ettık çoğu benim yüzümdendi evliliğe adapte olamadım.hangisini anlatsam bilmiyorum.neyse iyi kötü 2 yılı bitireceğiz derken.ben ona dedim ki benim gün içinde naptığımı düşünüyor musun dedim ama bunu durduk yerde sormadım 2-3 saat önce bunun gibi bişey dedi düşünmüyorum manasında ben de kafaya taktım ve sordum.tabi ben cevap olarak tabi düşünüyorum canım demesini bekledim.o da dediki düşünmüyorum evliliğimiz nereye gıdecek dıye düşünmekten ona fırsat bulamıyorum dedi.ben hala sırf moralim bozulmasın dıye hala şaka yapıyor dıye duşunuyorum.ne yani beni düşünmüyo msuusn dedim yoo düşünmüyorum dedi.ben de bozuldum kapadım telei.mesaj attım üstüne bir de üzüldüğümü belirten mesajlar.sonra bi kere aradı açmadım sonra 4 gün bounca hiç konuşmadım.4. günün akşamı artık ben mesaj attım ne olacak bızım sonumuz dıye.neyse o da aradı ve barıştık.ertesi akşam yıne kavga ettık ama neden kavga ettığımızı olayın nasıl başladığını bılmıyorum.konu geldı geldı sen bana kadınlık yapmıyosun dedi ben de dedim ya peki sen benim için ne yaptın dedim.yaptım tabi dedi ne dedim hadi söyle bu arada ikimiz de çok sinirliyiz. ne söyle hadı dıye ısrar edince dedi ki.ben en azından yatakta kocalık ediyorum sen onu da yapmıyosun dedi.ne diyeceğimi bilememdim ve kapadım sonra aradı açmadım. tekrar mesaj atmış özür dilerim dıye.ama çok kalbim kırıldı böyle demesinin nedeni ben hala ilişkiye girerken canımın acıması ve bazen yarıda bırakmamız her zaman değil ama arya uzun süre ayrılık girince böyle oluor.kaldı ki canım acısa bile dayanabildiğim kadar dayanıyorum.o kadar zoruma gıttı kı bu söylediği.asla geri çevirmem hatta ben de yaklaşırım.hadi arkamı dönsem yatsam dediğinde haklı belki ama asla öyle bırsey yapmam.bir de bi son zamanlarda neden bilmiyorum ne zaman birlikte olsak ben idrar yolu enfeksıyonu oluyorum bılmıyorum neden oluyor.ve yıne olacağım dıye çok korkuyorum.sonra gece konuşmadım bu sabah aradı açmadım akşama doğru arayınca açtım napıyosun felan dedi ben de soğuk bi şekilde konuştum.tekrar özür dilerim dedi sen yine iyi bi insanmışsın ki telefonu açtın ben olsam açmazdım dedi.sonra kapattık.ne yapacağım ben bu adamla dediği çok ağır ne yapayım hemen affedeyım mı ve sürekli ama sürekli kavga edıyoruz.hiç aile olamadık benden sonra evlenen eltimlerin daha bı kavgasını duymadım eşim benim kıymetımı hıc bbılmıyor çalışıyorum ona gece ben de mesaj attım artık gururumun bunu kaldırmayacağını ve ayrılmak ıstediğimi söyledım bana bi iyilik yapmak istiyosan gıt dava aç dedim.herkes eşine karşı çok mu anlayışlı ben mi çok kavgacıyım bu laf çok ağır değil mi bunu sinememe mi çekmelıyım ama çekemem zaten ama kavgadan da bıktım napacağım ben artı bılmıyorum.ne olur bı de dışardan siz bakın

ayri oldugunuz için boyle anla$mazliklar biraz normal gibi diycem ama oncesinde 8 ay da kavagliymi$iniz ..
hemen mahkemeye gitme .. surundur tabi dedigi laf içinde bo$anmak bu kadar koaly olmamali
ilk sene sen adpte olamami$in, sonra ayri du$mu$unuz $ans sizin yaninida olmami$ oda anlaamdi herhalde evlilikden bi$ey
askerligin bitmesine daha çok varmi ?
bitirip gelemsini bekle derim..

askerliği bitti şuan o başka yerde çalışoyr ben de çalıştığı ıcın gıdemedım yanına.süründürmek evli erkeklerde pek işe yaramıyor.süründürmeyı bıle beceremem ben şimdi süründerecem derken yıne kavga ederiz hemen affetsem içimde kalacak ve yıne kavga edeceğiz

Canım ben de evliyim ama iş sebebiyle ayrıyım eşimden.
Seni çok iyi anlıyorum bu yüzden.
Peki ne zaman birleşeceksiniz kesin bir tarih var mı?

canım evet haklısın eşin sana kırıcı sözler söylemiş ama bence hemen ipleri koparma .. bence ii düşün siz birbirinizi aynnı evin iiçinde tanımaya çalışıyosunuz .. ve bunun içinde pişman olmuş özür dilemiş .. bence evlilikler bi kaç şansları hak eder diye düşünüyrum ve daha ççok yeni evlisiniz .. ben 10 yıllık evliyim allahıma bin şükür çok iiyim ama kötü anlarım olmadımı benimde açtıgım topikler var .. neler yaşadım .. ama sabrettim kimseye pek kulak asmadım zor yollar kat ettim şimdii allahıma bin şükür çok mutluyum .. bi kaç hatayla asma evliligini ... bu adamın sana hiçmi iyi şeyleri olmadı... bence eşini kendinden sogutma bak seninde hataların olmuş.. bence biraz daha dikkatli davranın eşinde sende ..:16:

şimdi çıkmam gerek lütfen önerisi olan tecrübeliler yazsın neden herksın kocası karısının gözlerıne bakar da benım kocam benle laf yarıştırıyor.benle evlenen herkesin çocuğu oldu mutlular bense

Ayrı olduğunuz için bu kavgalar yaşanıyor bence. Sende sinirlisin. Günde bir bardak melisa çayı içmeni öneririm.

Öncelikle herkes evlendi mutlu oldu ben evlendim mutsuzum
dert sahibi oldum gibi düşünceleri at kafandan..

Bunları ben de çok düşündüm günlerce ağlayarak uyandım bu hislerle.
Ama hiç bir şey değişmedi.
Ancak kendimi üzdüm. Hayattan tat almaz oldum bu kıyaslamalar beni
sadece eşimden, evliliğimden değil hayattan da soğuttu.
Herkesten çok kendime kızdım niye evlendim diye.

Kısmetimiz böyleymiş evlendik.
Herkesin hayattaki sınavı başka..
Bizim sınavımız da buymuş kabullenmemiz şart.
Sorun odaklı değil çözüm odaklı olmalıyız.

Bizim en büyük şanssızlığımız evliliğin en zor zamanlarını eşimizden ayrı geçirmeye mahkum olmak.
O lanet telefonlarla ,mesajlarla evlilik yürütmek kolay mı?
Olmuyor işte iletişim aynı evde bile ilk yıl zorken bize üç kat zor malesef.
Aynı evde her şey dört dörtlük olur demiyorum ama sorunların da % 90 azalacağına inanıyorum.

Ben de artık her evli gibi eşim bana suratını astı,
Eşim benimle sohbet etmiyor gibi sorunlar için üzülmek istiyorum.
Evli çiftlerin katıldığı yerlere eşim olmadan gitmek üzüyor.
Bana evli misin diye sorduklarında bir kaç saniye cevap veremiyorum
kendimi evli gibi hissedemiyorum çünkü.
Ben de evime arkadaşlarımı davet etmek, evimi gezdirmek.
Yeni tabaklarımda, bardaklarımda ikramlar yapmak istiyorum..
Hasta olduğumda mesajlarla kıyamam sanalar yetmiyor.
Eşimin ağrıyan karnımı ovmasını istiyorum.

Bu psikoloji ile ne kadar iyi olabiliriz?
Eşimize ne kadar iyi gelebiliriz ki?

Bu yarım yamalak evli oluş, bitmek tükenmek bilmeyen kavgalardan
günlerce süren küslüklerden bıktım.
Kavga sonrası bir sarılışla barışmalar istiyorum.
Uzun uzun mahkeme kurmalardan bıktım.

Bunları niye yazdım, yalnız değilsin bil..
Kendini üzme boşa.

Biz de inşallah 5 ay sonra evimizi kuracağız.
O zamana dek aklımdan boşanma düşüncesini çıkardım.
Evliliğimi evimde yaşayıp görmek istiyorum.
Sana da önerim sabretmendir o güne dek.

Çünkü biliyorum eşim için de zor..
O da artık eşinin hazırladığı kahvaltı ile işe gitmek ister.
O da eşinin öpücüğü ile evine girmek ister.
O da lafta evli olmak istemez eminim.

Her iki taraf için de zor..
Allah kolaylık versin.
Hepimiz gerçek huzuru,mutluluğu tadarız tez zamanda inşallah..:ssz:

bence ayrı kaldığınız için iletişimsizlikten kaynaklı sorunlar bır araya geldiğinizde çözülür çözülmezse ozaman sorun olarka kabul edın sonuçta evli insanlar ır arada olmalı değilmi hem manevı hem madı hemde cınsel yönden malum sıstem böyle ve eşler bır sure ayırı kalıyor

ben bırlıkte oldukça enfeksıyon konusuna takıldım neden olabılır acaba hiç normalde gelmedı bu durum

faat uzun zamandır yorumlarında evlendiğine olan pişmanlığından söz edıyordun ınan tanımasamda yorumların denk geldikçe üzülüyordum bende nekadar uzgun dıye bu yorumundan sonra sevındım senın adına daha mutlusun

bence ayrı kaldığınız için iletişimsizlikten kaynaklı sorunlar bır araya geldiğinizde çözülür çözülmezse ozaman sorun olarka kabul edın sonuçta evli insanlar ır arada olmalı değilmi hem manevı hem madı hemde cınsel yönden malum sıstem böyle ve eşler bır sure ayırı kalıyor

ben bırlıkte oldukça enfeksıyon konusuna takıldım neden olabılır acaba hiç normalde gelmedı bu durum

faat uzun zamandır yorumlarında evlendiğine olan pişmanlığından söz edıyordun ınan tanımasamda yorumların denk geldikçe üzülüyordum bende nekadar uzgun dıye bu yorumundan sonra sevındım senın adına daha mutlusun

İlgine teşekkür ederim canım.
Hala pişmanlıklarım, üzüntülerim var malesef..
Ama ben de acemi hatalarımın farkına varıyorum zamanla.
Eşim de hatalarını yavaş yavaş farkediyor.
Acemiliğimiz ve de ayrılığımız yüzünden çok sorun yaşadık, çok üzüldük.
Birbirimize karşı daha ılımlı yaklaşıyoruz.
Daha iyiyiz gibi.
Kavgadan kaçmaya gayret ediyoruz en azından evimizi kurana dek böyle..
Ama yarın öbür gün patlamalar mümkün.
Psikolojimiz bozuldu bizim çünkü:27:
Sonumuz hayır olsun inşallah:31:

İlgine teşekkür ederim canım.
Hala pişmanlıklarım, üzüntülerim var malesef..
Ama ben de acemi hatalarımın farkına varıyorum zamanla.
Eşim de hatalarını yavaş yavaş farkediyor.
Acemiliğimiz ve de ayrılığımız yüzünden çok sorun yaşadık, çok üzüldük.
Birbirimize karşı daha ılımlı yaklaşıyoruz.
Daha iyiyiz gibi.
Kavgadan kaçmaya gayret ediyoruz en azından evimizi kurana dek böyle..
Ama yarın öbür gün patlamalar mümkün.
Psikolojimiz bozuldu bizim çünkü:27:
Sonumuz hayır olsun inşallah:31:

evliliğin ilk yılları zordur konu sahıbı içinde geçerli sevglilikten çıkıp evli birey sorumluluğnu almak herkesı yoruyorbaştan hakkınızda hayırlısı

Öncelikle herkes evlendi mutlu oldu ben evlendim mutsuzum
dert sahibi oldum gibi düşünceleri at kafandan..

Bunları ben de çok düşündüm günlerce ağlayarak uyandım bu hislerle.
Ama hiç bir şey değişmedi.
Ancak kendimi üzdüm. Hayattan tat almaz oldum bu kıyaslamalar beni
sadece eşimden, evliliğimden değil hayattan da soğuttu.
Herkesten çok kendime kızdım niye evlendim diye.

Kısmetimiz böyleymiş evlendik.
Herkesin hayattaki sınavı başka..
Bizim sınavımız da buymuş kabullenmemiz şart.
Sorun odaklı değil çözüm odaklı olmalıyız.

Bizim en büyük şanssızlığımız evliliğin en zor zamanlarını eşimizden ayrı geçirmeye mahkum olmak.
O lanet telefonlarla ,mesajlarla evlilik yürütmek kolay mı?
Olmuyor işte iletişim aynı evde bile ilk yıl zorken bize üç kat zor malesef.
Aynı evde her şey dört dörtlük olur demiyorum ama sorunların da % 90 azalacağına inanıyorum.

Ben de artık her evli gibi eşim bana suratını astı,
Eşim benimle sohbet etmiyor gibi sorunlar için üzülmek istiyorum.
Evli çiftlerin katıldığı yerlere eşim olmadan gitmek üzüyor.
Bana evli misin diye sorduklarında bir kaç saniye cevap veremiyorum
kendimi evli gibi hissedemiyorum çünkü.
Ben de evime arkadaşlarımı davet etmek, evimi gezdirmek.
Yeni tabaklarımda, bardaklarımda ikramlar yapmak istiyorum..
Hasta olduğumda mesajlarla kıyamam sanalar yetmiyor.
Eşimin ağrıyan karnımı ovmasını istiyorum.

Bu psikoloji ile ne kadar iyi olabiliriz?
Eşimize ne kadar iyi gelebiliriz ki?

Bu yarım yamalak evli oluş, bitmek tükenmek bilmeyen kavgalardan
günlerce süren küslüklerden bıktım.
Kavga sonrası bir sarılışla barışmalar istiyorum.
Uzun uzun mahkeme kurmalardan bıktım.

Bunları niye yazdım, yalnız değilsin bil..
Kendini üzme boşa.

Biz de inşallah 5 ay sonra evimizi kuracağız.
O zamana dek aklımdan boşanma düşüncesini çıkardım.
Evliliğimi evimde yaşayıp görmek istiyorum.
Sana da önerim sabretmendir o güne dek.

Çünkü biliyorum eşim için de zor..
O da artık eşinin hazırladığı kahvaltı ile işe gitmek ister.
O da eşinin öpücüğü ile evine girmek ister.
O da lafta evli olmak istemez eminim.

Her iki taraf için de zor..
Allah kolaylık versin.
Hepimiz gerçek huzuru,mutluluğu tadarız tez zamanda inşallah..:ssz:

ne güzel yazmışsınız bazı cümleler sanki bizi tanıyomuşsunuz gibi geldi.bitmek tükenmek bilmeyen küslükler.teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek de güzel:)

Bır kere sız 2 yıllık evlı olmanıza rağmen hala evlılıgınızı rayına oturtamamışsınız (tabıkı yenı evlı cıft sayılırsınız, yıllanmış bır evlılık degıl sızınkısı henuz ama her seye rağmen bu sure problemlerınızı yoluna koymak ıcın gayet yeterlı bır sure de olabılırdı..) ; bu evlılıgın devam edıp etmemesı gerektıgı yönünde karşılıklı kuşkularınızın olması ortada sağlam bır ılıskının, guclu bır bağın, sevgının olmayışının gostergesı....sankı evlı degılde flortmussunuz gıbı;.ustelıkte basarısız ve kotu bır flört, ortada hıc de oyle yana yakıla buyuk bır ask fln yok, hatta eser yok....anlatımınız ve üslubunuzun dusundurdugu kadarıyla aynı evde yasayan ıkı yabancı gıbısınız....hayatın ıcınde yan yana, el ele durmuyorsunuz da ayı ayrı ıkı sıkı, katı, guclu egonun yer aldıgı bır savaş alanı ıcındesınız sanki...bırbırınızın ılgısınden&sevgısınden suphelerınız var, 2 tarafın da karsı cinsten, bır esten beklentılerı karşılanmıyor gıbı, 2 tarafın da kısılık yapısı gucenmeyın ama bıraz bencıl ve evlılıge uygun degıl gıbı, ayrıca aranızda cıddı derecede karakter farklılığı&uyusmazlıgı mevcut....anlaşmak, cozum odaklı, yapıcı ve kurtarıcı olmak yerıne evlendıgıne pısman, tez zmnda kopmak ısteyen bır karı&koca profılı ve evlılık harıtası sırıtıyor... karşılıklı restleşmeler, suclamalar, yargılamalar gırla gıdıyor...bırbırınızı anlayamıyor, dolayısıyla ısteklerıne hıtap edemiyorsunuz,hep bırbırınızın sevgısını test ederek sınıyormuşsunuz gıbı, cok soğuk, resmı, karşılıklı ıktıdar savasına, cekısme&rekabet alanına dondurulmuş, empatı, samımıyet, acıklık yoksunu, çıkar eksenlı, sureklı ortalıkta sen&ben cekısmesının dondugu, bır turlu 'BIZ' olmayı beceremeyen, bırbırını olduğu gıbı kabul edemeyen, her ıkı tarafın da zmn zmn kendı ıstek&dusuncelerını dayatmaya calıstıgı, cok buyuk ıhtımal bellı bır sure sonra bitmeye mahkum ZORAKİ&GONULSUZ bır evlılık gıbı gozuktu bana ne yazıkki...diğ. yandan esınızın cınsel beklentılerını tam olarak yerıne getıremeyısınız ona sızı bır evlılıktekı tum bır kadınlık vazıfesını karşılayamayan es olarak görme hakkını vermez bence....ancak sızın de bu soruya muteakıben karsı taraftan esınıze 'benım ıcın ne yaptın' cumlesını yoneltmenız aynı sekılde sızın de bır evlılıgı ıllakı karşılıklı takas edılen menfaatler&edımler tabanına ceken bır algı sevıyesınde olduğunuzu dusundurdu ıtıraf etmek gerekırse.....bana gore böyle bır cumle gayet vurucu ve de aynı zamanda taktıksel bır mana ıfade edıyor; bu ıcerıklı bır soylem olsun olsun tıpkı bır satranç oyununda karşsındakı rakıbını mat etmek ısteyıpde koseye sıkıştırma hamlesı yapmak ısteyen bır oyuncunun savunması olabılır fıkrımce....sıze bır soru soracagım; sız nerede tanıştınız sahi? önceden uzun surelı bır hukukunuz var mıydı? gorucu usulü mu yoksa arkadaş ortamında fln tanışılan flört sonucu mu evlendınız? yaslar kac? merak ettım doğrusu...

neticeten konunuzu kavrayabıldıgım kadarıyla; sız ıkınız cok tehlıkelı sularda yüzüyorsunuz, sorunlarınız kurtarılamayacak düzeye gelmeden, gerı dönülmez yollara gırılmeden bır an evvel bır aıle terapıstıne gıtmelısınız bana kalırsa, nacızane onerım budur....aksı takdırde hal ve gıdısınız daha 2 yıllık bır evlı cıft ıcın hııc ama hıc ıc acıcı degıl, sonunuz ayrılık....

Son düzenleme:
Bence de uzak olmanızın ve tam birlikte olmamanızın stresi bu...
Eşin açısından cinsellik,senin sandığından (veya senin için olduğundan) çok daha önemli bir sorun olabilir.

Senin yaşadığın sistit durumuna,sanırım "balayı sistiti" deniyor.
Netten araştırırsan,detaylı bilgiler var.
Benim sana önerim,iyi bir jinekoloğa gidip bu sıkıntılardan kurtulman olur.
Sistit ve kuruluk birbirine bağlı ve çözümü kolay sorunlar.

Mesafeler, evli çiftlerin imtihanı oluyor bence...
Ben ne zaman uzun bir süre ayrılsam nedensiz yere tartışır halde buluyoruz birbirimizi...
Normalde çok sakin bir çiftiz düşün aradaki farkı :)
Belkide bir arada olsanız hiç sorun olmayacak şeyler kocaman bir problem olabiliyor...
Fakat en azından siz bir arada olduğunuz zamanlarda alttan alsanız daha güzel geçeceğine inanıyorum...
Gelecekler ilgili hayaller kurabilirsiniz, seninle şunları yapmak istiyorum diye..
Mesajla ona atıp sevginizi canlı tutabilirsiniz..
Açıkçası ben sizin tartışmanızı ufak meseleler olarak gördüm.. Yani bana göre tartışılmayacak meseleler...
Tek sorunun mesafe olduğunu düşünüyorum... İnşallah en kısa zamanda sıkıntılarınızın çözülmesi dileğimle...

Haa bu arada az kalsın unutuyordum; o sıstıt dedıgınız rahatsızlık yanlış hatırlamıyor ısem; eger kadının yapı ıtıb. ıle ıdrar yolu gırısı ıle cınsel organı arasındaki mesafe kısa ıse ve sık cınsel ılıskıye gırılıyorsa oluyor..sonu 'it' ıle bıten tum hastalıklar ıltıhabıktır; sıstıt de tedavı edılmezse böbrek rahatsızlığına&yetmezlıgıne bıle sebep olabılıyor, Dr.a gıdıp antıbıyotık tedavısıne başlamanız gerekiyor...

Evlılıkler karşılıklı alttan almalar, sağlıklı ıletısım, acık yureklılık, durustluk, empati, dayanışma, sabır, akılcılık, saygı, sevgı, fedakarlıklar devam edebılıyor; ayrıca ıkı tarafın da hayatta ne ıstedıgını bılen, sorumluluk alabılen, gerektıgınde elını tasın altına sokma cesaretınde, olgunlaşmış, kısılıgı oturuşmuş, dengelı, ıc dünyasında cogu konunun hakkını verıp teslım etmıs, tatmın olmuş; dolayısıyla arayışları bıtmıs, ıcınde gel-gıtlerı kalmamıs, durulmuş, dengeli, huzurlu, sakin, kendıyle barışık, madden&manen kendı ayakları uzerınde durabılen, yerı geldıgınde, herhangı bır zorda karsı tarafın da yukunu tasıyabıldıgı gıbı bunu ılk fırsatta karsı tarafın yüzüne kakmayacak kısılık yapısında olmasını sart kılıyor .....oyle durmadan bır takım koşulların gündeme geldıgı, iş anlaşmasıymış bakış acılarıyla, karşılıklı hesaplaşmalar, benım ıcın ne yaptın demelerle, duygusuz&duyarsız safi düz mantık yaklasımlarıyla yurumuyor mlsf....cunku mevzu bahıs ettıgımız sey evlılık; poker oyunu degıl....ıkı ınatcı&gururlu kecı bırbırınıze sureklı kafa tutup, çocukça&zalımce meydan okuyarak, bırınız bır yöne dıgerı tam zıt ıstıkamete gıderek, boyuna aranızdakı fıkır ayrılıklarlarına gönderme yapıp, ortak bır paydada buluşmaktan uzak, bırbırının açığını kollayan 2 düşmanmışsınız gıbı davranışlarla varabılecegınız hedef ztn basından bellı; BOSANMA! once gerçekten bunu mu ıstıyorsunuz yoksa ayrılınca daha mı mutlu bır hayat sızı bekliyor? kayıplar ne olacak kazançlar ne olacak hatta tavsıye ederım; ıkınız ayrı ayrı bır kâğıda yazarak bunları tespıt edın; sonra bırlıkte bır durum analızı yapın....sonuçta bu hayatta maharet ve zor olan bır ınsanı kazanmak; yoksa hadıselerın uzerıne bodoslama gıdıp, yakıp dökmek, bıtırmek, sılmek en kolay yol...bır evlılık ıcınde hıc kımse 'nerde trak orda bırak' gıbı kolaycı&adam sendecı keyfıyetınde&luksunde olmamalı dıye düşünüyorum...yani şöyle bır sey de var; kımse vazgecılmez degıl; dıs dünyada herkesın bır rakıbı&ıkame edılebılenı var...yok bırbırınızden kolaylıkla vazgecıp yolumuza hayat yolumuza pekala da ayrı ayrı devam edebılırız dıyorsanız da tabıkı yol yakınken doneceksınız; o vakit ztn bastan yanlış secım yapmış olduğunuz gun gıbı acıga çıkar....

yazık; uzuluyorum böyle ınatlasmalarla, kıbırlenmelerle, anlayıssızlıklarla bıtme yolunda ılerleyen, karsı tarafı ve kendını tam tanımadan oylesıne evlenmıs olmak ıcın yapılan evlılıklere....kendım de boşanmak uz. bır bn. olmak uzere eklemek ısterım kı;bosanma; ıkı tarafın da kayıplarda oldugu, madden ve manen buyuk yıkımların, harabıyetlerın yaşandığı, bedellerın odendıgı travmatık bır süreç.....alınan darbelerın ve yaraların da bır ömür boyu ızlerının kalacağını düşünüyorum...:((((

Son düzenleme:
hazımlı, ayran gonullu olmayan, elındekılere sahıp çıkan, gozu dışarıda olmayan, hayatın gerceklerını anlamış ve ona gore kendı hayat yolunu gayet net bır sekılde belırlemıs, bıraz da azla yetınebılen, bır seylere tamah edebılen, kadırşinas kısılık yapısında olmak cok coook onemlı bence....vee tum bunlara sahıp olmak yasla degıl basla&yasanmıslıklarla&kısılık yapısıyla alakalı ...oyle yaslı baslı ınsan var kı yas bas almış basını gıtmıs ama akıl 5 karış havada! hala 'teenage' mantığında, ayakları yere basmıyor, sankı sonsuz bır hayatı varmışçasına ıdraksız, fütursuz, hoyratça,her seyı, karsısına cıkanları har vurup harman savurarak, serserı mayın gıbı tuketıyor yaşamını.....sahssı gorusum; ıstısnalar kaıdeyı bozmaz tabı ama boylelerı genelde uçuk kaçık, marjınal fıkırlı, ozgurlugune düşkün, bıreysel, basına buyruk hareket etmeyı seven, bencıl, manevıyatı, duygusal yonu zayıf, fazla materyalıst&rasyonalıst, mınnetsız kısılerden çıkıyor....bunlar hayatın ıcınde hıc bır konuda karar kılamıyor, bır yerlere kok salamıyor, devamlı ıc sorgular yasıyor, daldan dala geziyor, bu arada adam tuketıyor habıre...maazallah Allah bu tıplerden korusun; düşman basına....(benım basımdakı catırdak tamıtamına bu tıpolojıye gıren hergele, kendını bılmezın tekıydı ıste...)yaa herhalde doğru kısıyı bulup ıyı bır evlılık yapabilmek ıcın once kendını, hayatı ıyı tanıyıp bır de bıraz ınsan sarrafı olmak gerekiyor galıba....

Esinle ne yapacagin hakkinda bir fikrim yok ama idrar yollarindan ayni sorunu yasamis biri olarak tavsiyem. Iliskiden sonra en ufak rahatsizlik hissettiginde piyo.....l diye bir antibiyotik var onu kullan. Baslamadan biter enfeksiyon. Bana bunu dr tavsiye etti. Her zorlu iliski sonrasi 1 tane :)

uzun zamandir sorunum kalmadiGINDAN KULLANMADIM.
Bu arada tamamen organik ve su bazli bir kayganlastirici kullaniyorum

Son düzenleme:
Back
X