- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
-
Sorun kokusu değil ki ben hiçbir şekilde kaldıramıyorum her aklıma geldiğinde o sigara kalbimde söndürülüyor sanki o kadar acı çekiyorum kiMalesef benim burnum çok koku alır. Eşim çok pis kokar sigara. Az alayım kokuyu diye bende sigara içiyorum malesef.
Her sigara içtiğinde dişlerini ağzını yıkasın. Belki işe yarar. Bende yaramamıştı :/
Bir buçuk yıllık evliyim. Hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri sigaradır. İlk başta bilmiyordum içtiğini. Nişanlıyken öğrendim. O günden beri bırakacağım uğraşıyorum deyip duruyor. Ama hiçbirşey değişmiyor. Ben buna dayanamıyorum. Ne desem ne yapsam fayda etmiyor. Ama ben kahroluyorum. Hiçbir değişme olmaması da ayrı üzüyor beni. Çıldırmak üzereyim. Ne yapacağımı bilmiyorum
Bir yıl sonra neden geri başlar ki bir insan ya nasıl başa çıkacağım of yatanıştığımızda sorduğum ilk soru sigara içiyor musun oldu
bırakıcam dedi
10 yıl oldu
hala bırakacak
küstüm kızdım psikolojik destek verdim sigara bırakma ürünleri istedi aldım
1 sene bıraktı bütün o huysuzluğunu baş ağrılarını çektim
ve sonuç iğrenç kokan bir eş!
Bir yıl sonra neden geri başlar ki bir insan ya nasıl başa çıkacağım of ya
tanıştığımızda sorduğum ilk soru sigara içiyor musun oldu
bırakıcam dedi
10 yıl oldu
hala bırakacak
küstüm kızdım psikolojik destek verdim sigara bırakma ürünleri istedi aldım
1 sene bıraktı bütün o huysuzluğunu baş ağrılarını çektim
ve sonuç iğrenç kokan bir eş!
Adam bunu iciyor yani sen usteledikce daha cok cekecek onu. Kabullenin ve saygi duymaya calisin. Dislerini fircaladiktan sonra sorun yokki neden bu kadar abartiyosunuz bu konuyu siz elinizden geleni yapmissiniz bence
Ama o kadar iyi yönü var ki sadece sigarasına tahammülsüzlükNisanliyken de biliyormussunuz ictigini.
nefret derecesinde istemiyorsaniz evlenmeyecektiniz.
birakicam demekle birakilmiyor sigara. Birakicam demis de, icraat yokken gozunuzu kapatip evlendiyseniz simdi de cok bir sey soyleme hakkiniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?