Kizlar yardiminiza ihtiyacim var esim metafetamin kullaniyordu ustunde uyusturucuyla yakalandi buyuzden denetimli serbestlik verdiler ve surekli pskiyatriye gidip ilac kllanyordu bu uyusturucudan kurtulmak icin ve surekli test istiyorlardi kullanip kullanmadigina dair bende test sonuclarini kontrol ediyodum negatif cikiyordu bu sure zarfinda snra testler bitti smdi seminerler baslaidi ama nasil bisey blmyorum esime kagit vermisler orda belli tarihler yaziyor o tarihlerde adliyeye gdiiyor gelelim asil konuya esimin aksamdan kullandigi ilac esime aksamdan uyku yapiyor uyuyor sabah kllandigi ilacda esimi uyutmyor ayakda tutuyordu dktor o seklde ilac vermsti bi kac gndur ben gece uyaniyorum esim tuvalette olyor yada evin iciinde dolasyor uyuyamiyor dedimki gene kllaniyormusun yok felan dedi yemin etti ama icimde hep bir supe var kullaniyormus gibi bugun sans eseri komidinin cekmecesini actim ve onun en arka tarafinda katlanmis bir kagit bldum cope atacaktim ama seytan durtru kagidi acip baktim icinde beyaz kucuk kristal bisey var uyusturucu kesin hic hayatmda gormedim ama internetten aratrdigima gore ole bisey kllandigi uyusturucu zaten uyusturucu olmasa onun orda ne isi var niye saklansn sncta ben kymadim esim saklamis oraya eskiden kalma biseymi suanmi koydu bilmiiyorum ama bana ole gelyorki tekrardan iciyor suan testler btti naslsa o yuzden rahat sanirim oyuzden iciyor belkide ama eger diyelmki suanda tekrar icmeye basladi eger ole bisi vrsa esimi gidip sikayet edicem buldugum seyide suan sakladim evde esime bisey demedim daha ama ne yapmam lazim hadi diyelm sikayet ettim esime test ettiler kllandigi cikti suan denetmli serbestlikteydi nasil bir yol izlenir hapis cezasi olrmu yoksa para cezasiyla kurtulurmu eger bu seyi kullanmaya devam ediyorsa ne olacagi umrumda degil hapis bile yatmasini isterim suan ne yapmaliyim hic blmiyorum yardiminiza ihtiyacim var