Esimin sabahtan beri telefonuna ulasamiyorum geri donup beni aramiyor bile

Esindemir3463

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
8
5
1
40
Ilk konumun boyle sacmamsi olacagini hicde beklemezdim, kusura bakmayin kizlar. Ama asiri tepki vermeden once danismak istedim (genelde biraz asiri tepki verdigim olmustur eskiden).
Konuya gelirsek, ben iki haftadir ailemin yanindayim, is ve sehir degistirme oncesi bostayiz ve tatilde gibiyiz biraz. Oda kendi ailesnde bu aralar.
Bugun ailesi tatile gidiyor oda buraya gelip bizi alcakti ( bir kizim var ve yende hamileyim), bizde beraber yarin onlara katilcaktik.
Sabah aradim telefonuna ulasilmiyor, onlarin orda bazen cekmiyor bisey demedim. Oglen aradim yok, aksam aradim yok, sinirlendim ve meraklandim
Babasini aradim nasilsiniz gibilerinden esimide sordum ulasamiyorum heralde cekmiyo dedim.
Bikac dakikaya ablasi aradi( oda onlarla)esim arkadaslarinn yanindaymis, bunu biliyodum, onlarla takilip aksamda buraya gelcekti. Bunlar otobuse binerken bi arkadasindan aramis bindinizmi diye, ablasida o numarayi geri aramis ve evt esim ordaymis, telefonu cekmiyormus, banada mesaj gondermis; bugun cok yorgunmus yarin gelirmis eve gidince beni ararmis ( sac bas yolmaca)
Beni luftedip aramiyor bide ablasiyla mesaj gonderiyor. Onlari otobuse bindinizmi diye ariyor ama
Yarim saat kadar sonra arkadasindan bana mesaj atti, ayni seyleri yazmis, bende ok yazdim sadece.
Normal performansimda suan yarim sayfa mesaj dosemis agzima geleni saymistim ana suan hic halim yok tartismaya.
Cunku muhakkak kavgaya doner ve ben suclu cikarim yine.
Ne sekilde bunu burnundan getirsem veya unutsam gitsemi?
Not: iki haftadir ailemdeyim diye tripleniyordu ki bunum bir haftasi zaten yeni sehrimizde beraber kosturmacayla gecti, digeride evde yatarak, asiri halsizlik ve biraz bulantim var hamilelikten dolayi. Bundan sebep zaten tripli ne desem kavgaya doner, agzimi acarsam kapatmam biliyorum. Ama hicbisey demedende birakmak istemiYorum
Ne yapsam???

Bence siniriniz gectikten sonra düşünün trip atacaksanız atin ama bence abartilacak bisey yok gibi

Valla sinirim gecti gibi ve okuyunca iyice sacma gibi konu. Ama simdi esime beni nasil aramazsin ablani arayip nasil beni aramazsin diye bagirmak ve agzini yirtmak da istiyorum.
Gecen haftadan da biraz sinirliyim zaten.

Bayaa dolmuşsunuz belli. :)) Yine de sakin olmaya calisin uzuleceginiz bisey cikmasin agzinizdan

Bence aşırı tepki vermeden söyle , ablanla haber yollayacağına direk beni arasaydın seni kaç kere aradım hiç merak etmiyorsun bizi vs gibi düZ bi şekilde derdini anlatabilirsin , yaptığı olmamış yani bi sesini duyabilirdi , içine atarsan çok kötü çıkıyor sonra

Bu kadar dolmani anlyorumm ancak senin ona tartışma ve kavgacı bir üslupla yaklasacagini düşündüğü için seni aramamız olabilir...

Bu kadar dolmani anlyorumm ancak senin ona tartışma ve kavgacı bir üslupla yaklasacagini düşündüğü için seni aramamız olabilir...

Ilk basta benide arasa yada mesaj atma hicde bisey demezdim de hem beni aramamasi hem annesigili otobuse bindinizmi diye aramasi ( kac kisiler yalniz bile degil arayamiyosa onlarida aramasin) ustune bide yeni ablasiyla mesaj gondermesi baya dellendirdi beni. Ama hicbisey demiycem galiba. Yani benide aradaydin keske merak ettimden baska yani.

Karsılıklı sinir olmussunuz birbirinize aslinda.O sizin ailenizin yanina gitmenize sinir olmus biraz umursamaz davranmis.
Abartilacak bir durum yok bence.Kavga edip de uzatmayin

Telefonunuzu kapatin. Ailenizden sizi ararsa da su anda musait olmadiginizi,yarin uygun bir zamanda kendisini arayacaginizi soyletin ailenizden birine. Bir ara da ayni seyleri mesaj atarsiniz. Sanirim anlar ustun zekali esiniz :KK66:

Ay bunu yapsam uste ben yine olay cikaran olurum yuzde besyuz ki aileme hic yansitmam boyle seyleri.
Senin onceligin belli git tatilini yap bizsiz diye trip atadim var kizima kiyamiyorum denize gircem diye hevesli cocuk.
Birde simdiye kadar milyon kere tribi de attim kavgayida ettim, ayni adam degismez...

Karsılıklı sinir olmussunuz birbirinize aslinda.O sizin ailenizin yanina gitmenize sinir olmus biraz umursamaz davranmis.
Abartilacak bir durum yok bence.Kavga edip de uzatmayin
Kesin sinir oldu ve bilerek yapti ama durumumuda biliyor, bir hafta zaten kosturmacayla gecti oda benleydi diger hafta da evden cikamadim. Ailesi torunu goremiyomus diye kac laf soktu onceden hic muhatap olmadim.
Anlayissiz adam

Bence illa tepkini belli etmek istiyorsan. Hamile halimle merak ettim. Kaç defa aradım. Babanı bile aradım bilgi almak için. Sen ise onları arayıp" bindiniz mi? " diye soruyorsun. Tabi ki sor, ama onları merak ederken bizi hiç merak etmedin, bi mesaj bile taa ne zaman attın. Ben seni merak ettiğim için şuan kendimi aptal gibi hissediyorum. Bana bukadar az değer veriyorsan sen bilirsin ama üzüldüm ve kırıldım tarzında konuş. Sinirinin geçmesini bekle. Sakince tepkini dile getirip tartışma çıkarmazsan daha iyi olur bence. Kendini de kavgaya sütükleyip strese sokma boşuna

Kızmanızı anlıyorum ama abartılacak kadar büyük bir mesele değil bence. Yarın gidecekmişsiniz keyfinizi çıkarın bence.

Kesin sinir oldu ve bilerek yapti ama durumumuda biliyor, bir hafta zaten kosturmacayla gecti oda benleydi diger hafta da evden cikamadim. Ailesi torunu goremiyomus diye kac laf soktu onceden hic muhatap olmadim.
Anlayissiz adam
Siz birbirinizi daha iyi tanirsiniz zaten.Gecici bir durumsa siz de tatilinizin tadini cikarin.Nasilsa tekrar bir araya gelince her sey duzelir.

Bazi insanlar ozlediklerini soyleyemeyip boyle seyleri bahane edebiliyor.Ailem torunlarini ozledi gibi.Belki sizinki de :KK48:oyledir

Ilk basta benide arasa yada mesaj atma hicde bisey demezdim de hem beni aramamasi hem annesigili otobuse bindinizmi diye aramasi ( kac kisiler yalniz bile degil arayamiyosa onlarida aramasin) ustune bide yeni ablasiyla mesaj gondermesi baya dellendirdi beni. Ama hicbisey demiycem galiba. Yani benide aradaydin keske merak ettimden baska yani.
Canim o yüzden ondaki profilini degistirmen lazım..

bence de sizde aynı şeyi ona yapın hesap sorduğu zamanda sende aynı şeyi bana yaptın umarım hoş birşey olmadığını anlamışsındır aşkımm de gülerek :) :)

Back
X