• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMİN RÜYASI VE BELİRTİLER

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.575
448
hukuk
Merhaba hanımlar, bir süre önce çocuk düşündük fakat 2 ay deneme sürecinde gerçekleşmedi. Sonra oluşan ufak kist patlaması yaşadım ve yaşadığım hormon bozukluğu nedeniyle acnegen kullandım(aşırı derece iz bırakan sivilce çıktı) ilacı bırakalı 2.5 ay oldu sadece 1 ay ilaç kullandım ve hemen sonuç aldım. Çocuk fikri vardı ama planlayarak yapalım kışın düşünüyorduk. İlişkiden 3,5 hafta geçti eşimin rüyası üzerine işgillendim. Eşim çok garip rüya gördüm , oğlun oldu diye elime verdiler annem adı ömer dedi diye anlattı. Bende belirti var gibi ama yok ya yoktur bişey diyorum ama 1haftadır geçmeyen mide bulantısı mide yanması bel ağrısı sırt ağrısı göğüslerim şiş ama regli olmaya da yakınım test yapıcam akşam ama sizce ?

Normal olanlardan değil de şu erken gebelik testlerinden yap bence canım. Gün içinde de yapabilirsin.
Adet ve hamilelik belirtileri bazen karışabiliyor. Kasık batması ve bulantı şüphelendirici.
İnşaallah vardır. :)
Sonucu yaz

Normal olanlardan değil de şu erken gebelik testlerinden yap bence canım. Gün içinde de yapabilirsin.
Adet ve hamilelik belirtileri bazen karışabiliyor. Kasık batması ve bulantı şüphelendirici.
İnşaallah vardır. :)
Sonucu yaz
Yapıcam bugün bakalım hayırlısı inşallah y a:)

Bu ay bende bir ruya gordum.biri kucagima bebek veriyordu bende istemem benim olacak diyordum ondan oncede 4 yasindaki kizim bi gece sende bebek var dedi durup dururken meger hamileymisim.insallah sizde beklediginiz sonucu gorursunuz.(saglikli mutlu omurluu bi bebek nasip olur ins)

Bu ay bende bir ruya gordum.biri kucagima bebek veriyordu bende istemem benim olacak diyordum ondan oncede 4 yasindaki kizim bi gece sende bebek var dedi durup dururken meger hamileymisim.insallah sizde beklediginiz sonucu gorursunuz.(saglikli mutlu omurluu bi bebek nasip olur ins)
Hadi inşallah allah isteyen herkese nasip etsin rabbim

Back