- 18 Ekim 2018
- 7.892
- 32.669
-
- Konu Sahibi NarinCeylan
Peki eşiniz Kıvanç tatlıtuğvari olsaydı dediklerini hoş görecek miydiniz?malesef fake degilim buraya yaklasik bir ay önce baya düsünerek kayit oldum ve bu konuyu acmaktan cekindim. Ama ailemden ve yakin cevremden biri ile dertlesemiyorum bu konu hakkinda. o yüzden burdaki bulunan kadinlarimizdan bir akil bir yön almak istiyorum
Bence onu benim fiziğimde kusur var ama eşimde çok çok üst seviyede değil demek için belirtmiş yoksa öyle olsa sıkıntı olmazdı gibi bi anlam yok bencePeki eşiniz Kıvanç tatlıtuğvari olsaydı dediklerini hoş görecek miydiniz?
Peki eşiniz Kıvanç tatlıtuğvari olsaydı dediklerini hoş görecek miydiniz?
aynen canim o anlamda kast ettim onuBence onu benim fiziğimde kusur var ama eşimde çok çok üst seviyede değil demek için belirtmiş yoksa öyle olsa sıkıntı olmazdı gibi bi anlam yok bence
çekinecek birsey yok, derdini anlatmışsın sadece. Ayrıca ben yazme şeklinin abartılı olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar sanki hiç sevismiyormus gibi davranıyormalesef fake degilim buraya yaklasik bir ay önce baya düsünerek kayit oldum ve bu konuyu acmaktan cekindim. Ama ailemden ve yakin cevremden biri ile dertlesemiyorum bu konu hakkinda. o yüzden burdaki bulunan kadinlarimizdan bir akil bir yön almak istiyorum
Ben olsam aynen şunu derdim yataktan kalkarken. '' bunun için mi soyundum yahu ''Demişsin ya sen onu kırmamak için çabalıyorsun. Çabalamasan? O agresif anlarını hissettirsen nasıl olur ki?
çekinecek birsey yok, derdini anlatmışsın sadece. Ayrıca ben yazme şeklinin abartılı olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar sanki hiç sevismiyormus gibi davranıyor
Ben olsam aynen şunu derdim yataktan kalkarken. '' bunun için mi soyundum yahu ''
Amin kuzumSesli güldürdün beni suanallahda seni güldürsün
Amin kuzum☺ ama memnun olmadığını belirtmelisin cidden
İşte ne gerek vardı öyle bir cümleye. O zaman eşi kaslı, fit olsaydı karşısındakini böyle eleştirme hakkı mı olacaktı?Bence onu benim fiziğimde kusur var ama eşimde çok çok üst seviyede değil demek için belirtmiş yoksa öyle olsa sıkıntı olmazdı gibi bi anlam yok bence
Sevişmesinden değil, yazım tarzından dolayı o yorumu yaptım. Basit bir önsezi.çekinecek birsey yok, derdini anlatmışsın sadece. Ayrıca ben yazme şeklinin abartılı olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar sanki hiç sevismiyormus gibi davranıyor
Öyle ya da böyle sizi görerek evlenmiş sonuçta. Ya da sadece fit insanların fit kişileri seçme hakkı var değil.onu su anlamda yazmistim. Hani o fizigi düzgün modell gibi biri olsaydi yanina belki iste o kadinlardan birini sadece yakistirirdi gibisinden. Umarim ne dedigimi anlatabildim
Aklımdan gecen tamda bucümlekocanı geri çevirmek haram biliyorsun dimi diyen bir erkeğe, bu mantığa göre o kadınlara bakmasının da helal olmadığını söyleseydiniz keşke.
Ya var ya bak ben evlilikte %100 dürüstlükten yanayım. Sen belli etme direk söyle bence. Birde Kegel egzersizlerini araştırıp yap. Egzersizleri düzenli yapan kadınların orgazm olasılığı artıyormus diye okudum bir yerde.nerde hiç hatırlamıyorum ama. Hatta sana özel mesaj yazıcam pc ye geçince buraya yazarsam linç edilirim kesin. İnsanlar laboratuvar ortamında ürüyor çünküEtmeye basladim canim. Yaklasik 1 - 1,5 Aydir belli ediyorum. Suratini niye astin diye soruyor. Anliyor da ama iste olmayinca da olmuyor zorlayamazsin ya
Tamam canim cok sagolYa var ya bak ben evlilikte %100 dürüstlükten yanayım. Sen belli etme direk söyle bence. Birde Kegel egzersizlerini araştırıp yap. Egzersizleri düzenli yapan kadınların orgazm olasılığı artıyormus diye okudum bir yerde.nerde hiç hatırlamıyorum ama. Hatta sana özel mesaj yazıcam pc ye geçince buraya yazarsam linç edilirim kesin. İnsanlar laboratuvar ortamında ürüyor çünkü
Valla haklısın , ben ölmüşüm ağlayanım yok