Eşimin oyun sevdası

aynı şeyleri yaşıyoruz

Yapmışsın çocuğu daha neyi dert ediyorsun? Hamile kalana kadar aklın neredeydi?
uslubunuzu düzeltin lütfen ben normal bir soru soruyorum cevaplamak zorunda değilsiniz benim hamile kalıp kalmamam doğurup doğurmamam kimseyi ilgilendirmez haaa iyikide doğurmuşum dünyalar güzeli bir bebeğim var. ben eşimin bir probleminden bahsediyorum siz ne diyorsunuz hoş değil

Bilgisayara şifre koy
Hiç oynamasın demem ama sınırını çizmeli. Çizemiyorsa bilgisayara şifre koy. Bak ciddiyim.
Bağımlılığın her türlüsü kötü.

Oyun dünyası öyle olabilir. Ama evlilik böyle bir şey olmamalı. Kadın kendi köşesine çekilse,adam kendi köşesine çekilsin eeee nerde beraber vakit geçirmek?
Ve ortada çocuk var. Çocuğun mutluluğu anne babadan geçer. Anne baba beraber gülüp eğleniyorsa bebek de o kadar mutlu olur.

Karşına alıp ağlayıp sızlamadan buz gibi donuk şekilde konuşacaksın. Gerzeğe anlatır gibi gece uykusuz kaldığını, gece gündüz hep bebekle ilgilendiğini, insani ihtiyaçlarını bile karşılayamadığını, iki sohbete ihtiyacın olduğunu anlatacaksın. O yemek çamaşır kendi kendine hazırlanmıyor diyeceksin.
Ucundan tutması gerektiğini söyleyeceksin.
Bunun bir önlemini almazsa seni görmezden gelmeye devam ederse bir akşam eve geldiğinde fırında pişirdiğin bilgisayarını yemek zorunda kalacağını söyleyeceksin. Ondan sonra da her şeyi alıp kırıp dökeceksin al biraz da sen topla bıktım diyeceksin. Beş dakika yalnız kalıp yürüyüş bile yapamıyorum tek başıma mı yaptım ben bunu neden hiç yükümü almıyorsun diyeceksin. Hatta bir gün geldiğinde çocuğu kucağına bırak giyin çık hiç açıklama bile yapma. Çocuk kucağında öylece kalıverince “eyvah” diyip duymaya başlar seni.

Sakin sakin usul usul çıldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…