eşimin kendi göğsüne takıntısı ve hızı

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
başlık baya komik oldu neyse hep aklımda ama burda kelimelerle sormaya çekiniyordum. mecbur açıkça yazacağım. evleneli 1 yıla yaklaştı. eşim her ilişkide kendisinin göğüs uçlarını sıkmamı ve emmemi ısırmamı istiyor . ben erkeklerinde etkilendiğini biliyorum. o kısmı normal görüyorum ama her cinsel birleşmede aynı şeyi istiyor. sanki o olmazsa boşalamayacak gibi. zaten öyle de oluyor, yorulunca hadi öyle yapta boşalıyım diyor. ilişki süresi uzun değil kısa da değil ön sevişme 10 dk sonrasında da ilişki kısmı yaklaşık bir 15 dk sürüyor.

diğer bir durumda mesela sürekli yavaş tempoda yap sonra hızlanırsın sona doğru diyorum hiç dinlemiyor, o birden yavaşken aşırı şekilde hızlanıyor ben bu hızdan hiç hoşlanmıyorum. zaten kendisi de yorulup duraksamak durumunda kalıyor. sonra yine öyle. yani ben ilişkiden bişey anlamıyorum. hiç vajinal orgazm olmadım. aşırı hızlı olmasından tek ben mi rahatsız oluyorum sanki karnıma ağrılar giriyor, çok kötü hissediyorum. konuşunca da tamam diyor da yine aynı.

Çok enteresan.ben de başlığı yanlış okumuşum .eşiniz sizin goguslerinizle ilgilileniyo diye okudum.gayet normal diye düşündüm. Ben bikac kere denedim onu ama çok gidiklaniyo istemiyo.

Zevk noktaları her insanda farklı, eşinizin de buna zaafı var demek ki, bana tuhaf gelmedi. Eşinizin hızından rahatsızsanız üste çıkıp kontrolü ele alın, kendinizi iyi hissettiğinizde onun üste geçmesine izin verirsiniz. 1 yıl uyum için kısa bir zaman daha çok değişim yaşarsınız.

Erkeklerinde meme uçları emmek ısırmak hoşuna gittiğini ilkkez duydum heleki burdaaa
Ben şok ben iptall
Sana baskı vurduğu için idrarına vuruyor baskı
Oyüzden o anki zevkin kaçıyor
Orgazm olamaman normall
Adam dayanamıyo hızlanıyor napsınn

Hız konusunda katılmıyorum sana ilişki esnasında kendini kasıyor olabilirsin. Bizde en baştan en sona çok hızlı devam ediyor ve ben gayet orgazm oluyorum hatta yavaslayinca morelim bozuluyor.sen üstte olma pozisyonunu dene bence kendin yönet ilişkiyi.meme konusunda da eşini tatmin etmek için yapmalısın bence ki o da seni tatmin etmek için senin sevdiğin şeyleri yapmalı.bide bişey fark ettim ilişkiyi görev gibi görme ihtiyaç olarak gor. Orgazm olamadığını da eşine soyle ona göre bitsin ya da bitmesin bitse bile sonrasında seni tatmin etmeden yataktan çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…