başlık baya komik oldu neyse hep aklımda ama burda kelimelerle sormaya çekiniyordum. mecbur açıkça yazacağım. evleneli 1 yıla yaklaştı. eşim her ilişkide kendisinin göğüs uçlarını sıkmamı ve emmemi ısırmamı istiyor . ben erkeklerinde etkilendiğini biliyorum. o kısmı normal görüyorum ama her cinsel birleşmede aynı şeyi istiyor. sanki o olmazsa boşalamayacak gibi. zaten öyle de oluyor, yorulunca hadi öyle yapta boşalıyım diyor. ilişki süresi uzun değil kısa da değil ön sevişme 10 dk sonrasında da ilişki kısmı yaklaşık bir 15 dk sürüyor.
diğer bir durumda mesela sürekli yavaş tempoda yap sonra hızlanırsın sona doğru diyorum hiç dinlemiyor, o birden yavaşken aşırı şekilde hızlanıyor ben bu hızdan hiç hoşlanmıyorum. zaten kendisi de yorulup duraksamak durumunda kalıyor. sonra yine öyle. yani ben ilişkiden bişey anlamıyorum. hiç vajinal orgazm olmadım. aşırı hızlı olmasından tek ben mi rahatsız oluyorum sanki karnıma ağrılar giriyor, çok kötü hissediyorum. konuşunca da tamam diyor da yine aynı.