Esimin kasıklarındaki sıkıntı?

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.554
133
.....KASIK DERKEN OZEL BOLGEYI KASTETTİM ACELEDEN NE YAZDIGIMIZ BILMIYORUM....Biliyorum bu bolumun konusu deil ama benim icin suan gercekten bi dert. Esimin kasıklarında (ozel bolgesinde)saatlerdir bi huylanma bi rahatsızlık veren his var . Bu ara sıra da oluyodu. Gece baska odaya gelmis yatmıstı. Bende yanina geldim bikac saat sonra. Yaklasma sana yaklasınca oluyo dedi. Bu ne rahatsizligi olabilir. Internetten arastrdim boyle bi konu bulamadim bi fikriniz var mı

Son düzenleme:
O ozel bolge tamamen huylaniyo hafifte agrı var diyo. Bacaklarini filan rahat ettiremiyo

Sen yaklasincami oluyomus? Bence bununki kasik degil karin agrisi, yani sana anlatamadigi bir sorun olabilir. Bunuda bahane olarak kullaniyor olabilir. O son yazdigin olmasaydi hastalik felan dicektim...
Ya bunaldi galiba ben ustune gidincede oyle dedi sanirim ama ne hastaligi olabilir ben omu merak ediyorum

Sevişmeyi deneyin eğer geçmezse en azından sevişmiş olursunuz

Huylanma hastalığı mı olurmuş çok saçma geldi. Kasık ağrısı olsa fıtıktır belki derdik ama huylanma garip bi tabir bilemedim.

Sevişmeyi deneyin eğer geçmezse en azından sevişmiş olursunuz

Huylanma hastalığı mı olurmuş çok saçma geldi. Kasık ağrısı olsa fıtıktır belki derdik ama huylanma garip bi tabir bilemedim.
Ya kasık derken ozel bolge aslında yanlıs ifade ettim

Sinirli gerginse size söyleyemediği bi sıkıntısı varsa siz yaklaşınca iyice gerilip huylanıyor olabilir...yada ereksiyon sorunu olabilir

Biraz ilginç ve detayı az bir konu olmuş da neyse uzun süre ilişki yaşamayinca öyle ağrılar olur diye biliyorum . Mümkünse biraz zaman verin ne olduğu yakında çıkar ortaya bu kadar da endişe etmeyin nolabilirki

O son cümle kafalarda soru işareti yarattı ne demek yaklaşma sen yaklaşınca oluyor hadi şimdi yaklaşmadınız ve kendisi başka bir odaya çekildi bu sorunu çözmez eğer gerçekten öyle birsey varsa doktora gitmesi lazım bana başka birşey varmış gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…